Članek
Vse, kar so nam govorili, je ena sama, velika laž!
Objavljeno Aug 22, 2023

Obljubljene informacije bodo najbolj šokantne za zelo religiozne ljudi, ki najdejo uteho v cerkvi in v Bibliji. Kot smo že neštetokrat slišali:
Vse, kar so nam govorili, je ena sama, velika laž!
Komur je uspelo ta del sprejeti - in ostati odprtega uma, bo lahko brez prevelikih šokov sprejel kakršnekoli nove informacije, ki popolnoma nasprotujejo vsemu, kar smo "vedeli" do sedaj.
* Torej, Rimsko katoliška cerkev je vedno, že od samega začetka, častila samo Satana - nikoli Kreatorja.
Podoba odrešenika Jezusa, ki jo videvamo tako na križih, na umetniških delih, kot tudi v dokumentarcih, v knjigah in vsepovsod drugje, je dejansko podoba Cesare Borgia, pripadnika družine, ki pooseblja višek sprijenosti v renesančni Italiji. V tistih časih svoje pokvarjenosti niso kaj posebej prikrivali, kasneje so pa morali postati bolj diskretni. Če vam ta priimek ni poznan, vam predlagam, da malo pobližje pogledate, po čem vse so ti sprijeni kriminalci slavni.
Črka "J" je v samostojno uporabo - ločeno od črke "I" prišla šele nekje med leti 1478 in 1550. Pred tem praktično ni obstajala, kar postavlja pod vprašaj ime duhovnega učitelja in odrešitelja, Jezusa.
Dejansko je ime JESUS akronim/kratica, ki pomeni naslednje:
J - Jews - Judi/Židi
E - Enslave - zasužnjijo
S - Sovereigns - svobodne ljudi
U - Under - pod
S - Satan - Satanom
Zdaj vam mora biti jasno, zakaj tudi satanisti/globalisti/paraziti/masoni omenjajo Jezusa - in Boga.
Njihov Bog in njihov Jezus ni isto kot to, kar sta nam predstavljali ti dve imeni. Še en način, kako so prefinjeno speljali vodo na svoj mlin in želi našo pobožno energijo nevednosti.

V

Predlam, da se tile raje futrajo z svojo gensko spremenjeno hrano.