Članek
Objavljajo, da gremo v drugi krog poplav. Sestankujejo in se pripravljajo. Pa se dajmo še mi!
Objavljeno Aug 28, 2023

NATAŠA GORJANC ZIMA
Objavljajo, da gremo v drugi krog poplav. Sestankujejo in se pripravljajo. Pa se dajmo še mi. Usmerimo svoje misli na nebo. Poiščimo malo zaplato modrine in jo razpnimo čez cel svod. Naša misel je predpogoj za kakršnokoli manifestacijo.
Potem nevtralizirajmo vse, kar je nad nami "umetnega". Z mislimi, ali, če vam je lažje, z roko, usmerimo energijo, ki nas živi, v avione in njihove sledi. Nevtralizirajmo... Naj postane "sterilna" vsa kemija in, oprostite izrazu, svinjarija, ki jo sipajo na nas. Nevtralizirajmo bele, sivkaste in rdečkaste sledove, nevtralizirajmo z mislimi vsebino tankerjev, ki je še niso razpršili. Vstopimo z našim umom v zavest pilotov in jim vsadimo misel, da se zavedo, kaj počnejo ter s tem prenehajo! Ko se formirajo oblaki, jim odvzemimo naboj, ki povzroča naelektrenost...
Toliko tega je, dragi prijatelji, kar lahko v zaščito stvarstva, ki ga poznamo, naredi vsak od nas. Samo vaša domišljija je meja tega, kar lahko naredite, ČE SEVEDA POSKUSITE!
Vsi ste že kdaj pomislili na človeka, ki vas je naslednji trenutek poklical ali se oglasil pri vas. Delovanje v atmosferi poteka popolnoma enako. Vi se aktivirate in kreirate. Tako preprosto je to!
Najprej boste nerodni, uspelo vam bo nevtralizirati kak majhen oblaček, a izurili se boste in presenečeni boste, česa vsega ste sposobni.
Še posebej apeliram na ljudi z 0 Rh- krvno skupino. Oni lahko do neke mere delujejo tudi na elektronske naprave in njihov vpliv lahko doseže tudi brezpilotna letala. Tisti, ki so raziskali svoje posebnosti, bodo vedeli, o čem pišem. Drugi izvolite brati naprej...
Lahko zamahnete z roko ali rečete, da ste neuki, nevešči in da ne morete nič, da ima nasprotnik z vso svojo "mašinerijo" absolutno premoč. Lahko pa se, kakor David proti Goljatu, kljub pomislekom, postavite v bran življenju.
Morda živite na varnem pred vremenskimi neprilikami, morda ste zelo razsodni in boste ostali doma na varnem, ko je riziko glede na napovedi največji, a vsi imate otroke, sorodnike in prijatelje, ki so vam dragi in ki morda niso takšne sreče. Zaradi njih, zaradi nas vseh, smo dolžni pomagati, kdor lahko, kadar lahko in na kakršenkoli način lahko.
Velja pa vseeno upoštevati eno! Karkoli počnete, delajte v korist ohranitve življenja, varnosti, delajte iz sočutja in za ohranitev naravnega reda ter se izognite 100% kakršnemukoli maščevanju, škodoželjnosti ali želji po premoči. To so napačni vzgibi in imajo za posledico vaš in naš skupinski poraz.
Mislimo dobro in delajmo dobro vsak na svojem koščku neba. Presenečeni boste, kaj lahko naredi mala peščica osveščenih in ozaveščenih ljudi.
Če vas še vedno prevevajo dvomi, se spomnite na to, da je bilo hudo napovedano že za petek, zdaj pa je ponedeljek zjutraj.
Kaj mislite, da so manipulatorji vremena sami prestavili zločinski plan, ali jim je kdo že začel mešati štrene?
Odgovorite si sami.
In še nekaj... glejmo in berimo čim manj slabih novic in grozečih napovedi. Raje počnimo vse drugo... Saj veste, brez misli (in slike) NI manifestacije