Članek
V čem se tisti, ki mučijo živali in njihove mladičke razlikujejo od tistih, ki mučijo in ubijajo otroke?
Objavljeno Aug 30, 2023

Urška Ličen

V razmislek ...
Ali je res popolnoma normalno in prav, da se vzreja mnogoooo ... domačih živali (konji, biki, krave, prašiči, koze, ovce, purani, piščanci, race, gosi, zajci ...) večinoma zgolj in samo za klanje z namenom uživanja mesa in izdelovanja raznoraznih mesnih izdelkov za prehrano "ljudi"?
Ali je res popolnoma normalno in prav, da mnogi hodijo na lov divjih živali (jelenjadi, medvedi, gamsi, srnjadi, divji prašiči, polhi, perjad ...) z enakim namenom kot za domače živali plus za hvalisanje s trofejami?
Komur se zdi to popolnona normalno, humano in prav, naj razložili zakaj in od koga pooblastila za brezdušno in brezsrčno jemanje življenj živim bitjem, za ubijanje in morjenje živali?
Komur je tako ravnanje popolnoma normalno in pravilno naj razloži zakaj morajo krave imeti teličke enega za drugim, pa na kakšen način jih oplodijo = posilijo, kot, da so krave mrtvi roboti z namenom rojevanja teličkov, da imajo nonstop mleko iz katerega se izdelujejo raznorazni izdelki za "ljudi"? Da ne pišem o tem, da tak način NI življenje, da ne pišem vseh podrobnosti kakšen je konec kravic, ko so do konca znucane ... pa kakšna je usoda teličkov ali njihovo nadaljne življenje, če kot telički preživijo???
Enako kot s kravami se več ali manj dogaja z vsemi zgoraj naštetimi živalmi.
In sedaj naj se najde nekdo, ki lahko razloži razliko med onimi paraziti, ki so mučili, zlorabljali, posiljevali, mrcvarili, pobijali, morili ... otroke za adrenocrom in jih tudi jedli ... ja naj se najde nekdo in razloži v čem se paraziti, ki mučijo, mrcvarijo, posiljujejo, zlorabljajo, pobijajo, morijo ... živali in njihove otročičke za prehranjevanje, razlikujejo od parazitov, ki so enako počeli z otroci, z ljudmi.
V obeh primerih gre za živo bitje.