Članek
Ni boljšega, kot je ločevanje semen od plev
Objavljeno Aug 31, 2023

URŠKA LIČEN
Ni boljšega ločevanja semen od plev.
Vse institucije, vladne, občinske in krajevne palače, raznorazni zavodi, sodstvo, banke, zavarovalnice, vrtci, šole, zdravstveni domovi, bolnice, DSO, odvetništvo, policija, CSD, zavodi za zaposlovanje, FURS, DURS ... so zgrajene z namenom, da so vsi oziroma velika večina tam zaposlenih podaljški in lovke globoke države.
Dejstvo, če bi vsi po tovrstnih institucijah BILI LJUDJE V PRAVEM POMENU besede in bi imeli nonstop vklopljen svoj zdrav razum in razsodnost ter iz čiste prave ljubezni delali v dobro, v najvišje dobro otrok, dejansko vseh živih bitij v vseh oblikah in v najvisje dobro Zemlje, zlobni sistemi ne bi nikoli zavladali svetu
Ker pa je velika večina zaposlenih po teh institucijah nastavljenih in brezdušnih, ki je postavila vsestransko sebičnost, zahrbtnost, egoizem, ljubosumje, bolno tekmovalnost, denar, zaslužek, materializem, pohlep ... na prvo mesto, pred LJUDI, ima svet ogromnoooooo ... pohlepnih, zahrbtnih, brezdušnih, brezsrčnih, podkupljenih, hinavskih, zajedalskih, potuhnjenih ... kriminalcev in zločincev z imeni in priimki. Vsi jih v svojih naseljih, mestih, predmestjih, vaseh ... dobro poznamo in oni skupaj s svojimi špijoni, ritolizniki, hinavskimi podrepniki ... ki niso zaposleni v institucijah, stavbah, objektih ... zla, so pa med nami, dejansko brez razmišljati o čemerkoli razen o svojih pohlepnih ritih, hočejo na vse načine v svojih mehurčkih sprijenih iluzij temno agendo peljati naprej, čeprav glave hobotnice globoke države že dolgo ni več.

#UrškaLičen