Članek
Vesolje je polno življenja, raznorazna bitja živijo na različnih planetih
Objavljeno Sep 19, 2023

Delim..DaArija..
RASA
Vesolje je polno življenja. Raznorazna bitja živijo na različnih planetih. Prav tako je veliko ljudskih civilizacij, ki živijo na raznih planetih. Med seboj se razlikujejo po barvi in obliki, odvisno od tega, v katerem predelu vesolja živijo. Ljudske civilizacije se razlikujejo tudi po starosti. Nekatere so mlade civilizacije, nekatere starejše. Temu primerno se razlikujejo tudi v evolucijskem razvoju. Mlajše civilizacije so manj razvite in so na nižjem evolucijskem nivoju razvoja. Starejše civilizacije so bolj razvite in so na višjem evolucijskem nivoju razvoja. Nekatere civilizacije so na stopnji kamene dobe, nekatere so celo manj razvite.

Druge so razvite podobno kot naša današnja civilizacija, nekatere pa so razvite veliko bolj od nas. Običajno na enem planetu živi ena civilizacija.

Da na naši Midgard zemlji živi več civilizacij, so zaslužni temni paraziti. Nekdaj je na zemlji živela le naša bela civilizacija, ki je sama sebi dala ime Rasa. Nekoč so samo v naši galaksiji beli ljudje živeli na 27 različnih planetih različnih ozvezdij. Eden od teh planetov je bila tudi naša Midgard zemlja. Vsi planeti so bili med seboj povezani z zvezdnimi vrati, skozi katera se je potovalo po vseh planetih, kjer so živeli beli ljudje.

Potovanja skozi zvezdna vrata so bila trenutna. Vesoljska ladja Vajtman ali Vajtmar je pri enem planetu zapeljala skozi zvezdna vrata in že je prišla ven skozi zvezdna vrata pri oddaljenem planetu. Ta zvezdna vrata so tvorila mrežo, s katero so bili povezani vsi planeti, na katerih so živeli beli ljudje. Za taka potovanja je bilo potrebno veliko energije, katero so naši predniki črpali iz vesolja v neomejenih količinah. Tudi iz naše Midgard zemlje se je potovalo v vesolje in iz vesolja so prihajali na našo Midgard zemljo, vse do tako imenovanega vesoljnega potopa, ki se je zgodil pred dobrimi 13.000 leti. Tako zlahka se je potovalo po vesolju, kakor se danes potuje v mestnem prometu.

Naši predniki pa niso potovali le skozi to mrežo zvezdnih vrat, ki je povezovala vseh 27 planetov v naši galaksiji, čemur bi se lahko reklo, da je bil to le lokalni promet.

Potovali so tudi širše, v druge galaksije. Si predstavljate, kakšen življenjski prostor so imeli, za razliko od nas, ki smo omejeni le na naš planet? Naši predniki niso s teleskopom gledali planetov drugih ozvezdij, tako kot mi danes. Naši predniki so se odpeljali tja in bili fizično prisotni. Kot svetla bitja so naši predniki potovali po vesolju in obiskovali druge, manj napredne civilizacije ter jim pomagali pri razvoju. Taka je narava svetlih bitij. Nudili so jim pomoč, niso pa se mešali z njimi, kajti če se civilizacija na višji stopnji evolucijskega razvoja meša s civilizacijo, ki je na nižji evolucijski stopnji, pride do padca evolucijskega razvoja. To so dobro vedeli temni paraziti, kakor so tudi poznali naravo svetlih bitij, naravo naših prednikov. Zato so v vesolju sprožili vojno. Napadli in uničevali so planete, kjer so živele manj napredne civilizacije, ker so vedeli, da bodo naši predniki naredili vse, da rešijo čim več življenj. Tako se je tudi zgodilo. Naši predniki so reševali druge, manj napredne civilizacije z uničenih planetov in jih s svojimi vesoljskimi ladjami razvozili po svojih planetih, tako tudi na zemljo. To je bila vojna taktika parazitov, saj so vedeli, da bodo naši predniki reševali druge civilizacije tako, da jih bodo razvozili na svoje planete in slej ali prej bo zaradi tega prišlo do mešanja in s tem do padca evolucijskega razvoja. Tako so na našo Midgard zemljo prišle druge civilizacije: rdeča, črna in rumena, kot begunci. Tem beguncem so naši predniki dodelili prostor na zemlji na tistih področjih, ki so bila po življenjskih pogojih najbolj podobna tistim na njihovih izvornih planetih. Rdečo civilizacijo so naselili v Ameriko, črno civilizacijo v Afriko in današnjo južno Indijo, rumeno civilizacijo pa v južno Azijo, medtem ko so naši predniki živeli na kontinentu DaArija, ki je poznan tudi kot Hiperboreja. Tako so jo dosti kasneje imenovali Grki. Temni paraziti se niso ustavili pri tem. Nadaljevali so z raznimi vojnami, tudi v obliki bombardiranja z meteorji ozemlja, kjer so živeli naši predniki, kar jih je primoralo, da so se selili tudi na področja, kjer so živele druge civilizacije, in tako je prišlo do mešanja, kar je bil tudi plan temnih parazitov.

Naj poudarim, da tukaj ne gre za nobeno podcenjevanje drugih civilizacij. Enostavno taka je narava vesolja, da obstajajo mlajše in starejše civilizacije, bolj napredne in manj napredne civilizacije. Podobno kot pri ljudeh. Obstajajo mlajši in starejši ljudje. Bolj razviti in manj razviti ljudje. Kot sem že omenil, naši predniki nikoli niso podcenjevali, kaj šele napadali drugih civilizacij. Nasprotno, nosili so jim znanje in jim pomagali pri napredku. Tudi na Zemlji so nadaljevali to tradicijo, še preden je prišlo do mešanja. Obiskovali so druge civilizacije na zemlji in jim nosili pismenost, znanje in vedo. Zato so jih druge, manj napredne civilizacije sprejemale kot bogove. Tako je bilo v Ameriki, ko so davno pred Koumbom naši predniki obiskovali rdečo civilizacijo in ji dali znanje. Vsi se spominjamo, kako so nekdaj v harmoniji z naravo živeli tako imenovani Indijanci. Takšnega življenja so jih učili naši predniki. Totemi, bobni, pesmi in obredi niso izšli od tako imenovanih Indijancev, ampak od naših prednikov. Tako se je zgodilo v Arimiji, današnji Kitajski. Stara kitajska legenda pravi, da je v Arimijo, današnjo Kitajsko, s severa prišel beli bog Huan Di, na nebeški kočiji, in je Ariminim, današnjim Kitajcem, prinesel znanje. Učil jih je poljedeljstva, gradnje čolnov, zdravljenja z akupunkturo. Dal jim je pismenost in Vede. V Arimiji so nekdaj živeli tudi beli rodovi z imenom Di. Ti so vzdignili kitajsko civilizacijo. Podobno se je zgodilo v Dravidiji, današnji Indiji, kjer so živeli Dravidijani in Nagi. Ker so Dravidijani in Nagi prakticirali kult Kalima in boginji Kali prinašali ljudske žrtve, so naši predniki reagirali z dvema pohodoma v Dravidijo. Pregnali so črne mage, prepovedali nesmiselne obrede. Takrat je dosti naših prednikov ostalo v Dravidiji, današnji Indiji. Dravidijanom in Nagom so dali znanje o gradbeništvu, poljedelstvu, kulturi in umetnosti. Dali so jim svoje Vede, ki so jih Dravidijani in Nagi večkrat prepisali in jih priredili kot svoje.