Članek
KO TO RAZUMEŠ, NE SODELUJEŠ VEČ!
Objavljeno Sep 24, 2023

Bankirji so poskrbeli, da smo bili "mali" ljudje vedno zadolženi in dolžni oni pa bogati na naš račun.
Z raznoraznimi subvencijami EU ... so podkupili kmete (ne vse) in mnogooooooo drugih podjetnikov ter takih in drugačnih podjetij oziroma korporacij, ki so zato, da so pridobili raznorazne subvencije, donacije, denarna nakazila ... zavestno tako ali drugače strupili, zastrupljali ... narod, pač slepo ubogali direktive genocidnikov.
Farmacevtska podjetja so poskrbela, da je narod "odvisen" od njih in vedno bolan. Mnnogi so se hiteli zaposlovati v farmacijskih podjetjih zaradi visokih plač.
Vzgoja in izobraževanje, ki jo poznamo je daleč od vzgoje in izobraževanja in je osnovana z namenom že od malega otroke programirati v prostovoljne tihe ubogljive sužnje. VEČINA tam zaposlenih je uspešno opravila vsa dosedanja temna, zlobna in satanistična izobraževanja, da povsem tiho peljejo temno agendo naprej.
Zdravstvo in večina tam zaposlenih z roko v roki s farmacijo, z dodatnim ter obveznim zdravstvenim zavarovanjem, s plakati, z bombardiranjem o "zdravem" načinu življenja, s "piramido zdrave" prehrane polne strupov ... poskrbi, da je narod vedno bolan.
Proizvajalci orožja so poskrbeli, da smo bili vedno v vojni in poskrbeli, da je bilo orožje vsem tako ali drugače dostopno.
Mediji so poskrbeli, da nismo izvedeli resnice ampak so za visoke plače in z "uzakonjenim obveznim" plačevanjem RTV naročnine = laži ter vseh ostalih ponudnikov raznoraznih novic ... ki jih mnogi dvakrat plačujejo (RTV naročnina + naročnina operaterjev raznih ponudnikov paketov, televizijskih shem ...) pridno sodelovali pri vseh nagnusnih dejanjih proti narodu.
Po verskih ustanovah so skozi religije poskrbeli, da je bog neke vrste bav bav, katerega se moramo bati in nas prepričevali, da bolj kot trpimo, bolj kot smo ponižni, ubogljivi, krotki, tihi, vodljivi, bolj kot smo revni, ker je treba nonstop darovati za cerkev, duhovnike ... bolj smo izmišljenemu satanskemu bogu bav bavu všeč.
Humanitarne organizacije so pod pretvezo humanitatnosti legalno kradle vse po vrsti, ja tudi otroke.
Sodniki, tožilci in odvetniki v 98% primerih razsodili ... v škodo nedolžnega človeka.
Zaposleni po CSDjih, ki naj bi pomagali ... pri raznoraznih socialnih zadevah, gradili spoštljive ... odnose, so dejansko uničevali, razvrednotili, poteptali ... vse tisto kar je še kaj veljalo, kar je bilo dobro ter vedno zagovarjali krivico, žlehnobo ...
ZAVODI ZA ZAPOSLOVANJE, INŠPEKTORATI, DSOji, FURS,DURS, DARS, POLICIJA, SODSTVO, Množica ZAVAROVALNIC ... ščitijo lopove, morilce, kriminalce ... medtem ko lovijo, kaznujejo, maltretirajo ... nedolžne poštene delovne ljudi
Pošta je vedno skrbela za izredno vestno in skrbno raznašanjr "uradne državne" pošte in položnic oderuških tajkunov, tajkunskih podjetij, medtem ko se veliko navadnih pošiljk, razglednic ... ki si jih ljudje pošiljamo izgubi.
Trgovske, gostinske, prehrambene, živilske, živalske ... verige plus vse prodajalne z naftnimi derivati ... pomisli, poveži in si priznaj svinjarijo, ki se počne.
Spletno igralništvo in fizični obiskovalci igralnic, vsestranska pornografija, razuzdanost in sprijenost, zabavništvo, šport, glasba, filmska industrija, vse možno podjetništvo, sp, d.o.o ... pranje denarja pod raznoraznimi nagnusnimi pretvezami.
Gradbeništvo, uporaba slabih materialov ... z razlogom in s točno določenim namenom ...
Rubežniki ... niso nič drugega kot dobro plačani podaljški krivičnih sodb sodišč, ki še dodatno rubijo, škodujejo obubožanemu narodu.
.................................................
Vlada je poskrbela, da je bilo vse zgoraj našteto in tudi mnogooooooo nenaštetega zakonito
Kar sami dopolnjujte seznam ter se zamislite nad sabo, nad svojim delom, službami ... in povezujte pike oziroma sestavljajte puzle Narobe sveta d.o.o, ki so nam ga vsiljevali kot edini smisel življenja, nam vcepljali oziroma nas na vse načine programirali, da je molčati, ubogati in spoštovati vse nebuloze, ki nam jih servirajo, biti dejansko suženj, edino pravilno in edina vrednota kabal matrice z neštetimi lažnimi zlobnimi sistemi in programi, sicer sledijo sankcije za katere vsi dobro vemo kakšne so bile ...
Morda se je ravno sedaj, v tem trenutku, v vas zgodil kvantni preskok, preskok v zavesti, v zavedanju, ste se prebudili, spregledali, doživeli razsvetlenje ...
Dejstvo:
Ko to RAZUMEŠ, RAZUMEŠ vse in, ko vse RAZUMEŠ NE SODELUJEŠ VEČ‼️
Izmišljali so si vse mogoče zakone, anekse, predpise ,dovoljenja, preverjanja ... vse za denar, za še več denarja. Večina NARODA pa glave dol in tiho ubogati ves nabor gluposti ter, nas, nas upornike, ki uporabljamo svojo ZKP takoj označiti za teoretike zarot, nas popljuvati, izločiti, osramotiti, se nam posmehovati, nas na vse možne načine poskušati utišati, odstraniti ... Who cares. Mi še vedno in še bolj odločno gremo svojo pot, nismo tiho, ne ubogamo butalcev in prodancev, ker to kar nas vodi je močnejše od vsega denarja sveta, je močnejše od vseh namišljenih veljakov, močnejše od vseh preplačanih bedakov, to kar nas vodi, kar nas usmerja, kar nas varuje, ščiti, ljubi ... ni naprodaj, je v nas, je del nas, je neuničljivo, je BOŽANSKO.

Urška Ličen