Članek
JE RES KRIV ČLOVEK ZA PODNEBNE SPREMEMBE?
Objavljeno Sep 28, 2023

https://www.youtube.com/watch?v=AMzKu97pCjc

JE RES KRIV ČLOVEK ZA PODNEBNE SPREMEMBE?
»Dejstvo je, da so sanje o lastništvu štirih sten težko uresničljive zaradi varstva podnebja,« so ta teden povedali na nemški nacionalni televiziji ZDF. Kot rešitev so ponudili 15 minutna mesta.
Nizozemska vlada želi kmete zaradi »ekološkega načrta« izbrisati iz obličja zemlje, ker kršijo evropsko zakonodajo s področja varstva okolja. Zaradi izpustov CO2 se v Evropi pobija živino. Nemška podjetja propadajo ali selijo svoja podjetja druge celine. Zakaj? Ker se je politika odločila za net zero ali klimatsko nevtralno politiko.
Vsi se strinjamo, da je potrebno naravo varovati. Vendar se sprašujemo, kako smo lahko krivi za klimatske spremembe, ki obstajajo od nekdaj.
Politika je kupila znanstvenike. Vendar NE vseh.
K nam prihaja strokovnjak, avstrijski fizik, prof.dr. Bernhard Strehl, ki bo v vsem razumljivem jeziku analiziral uveljavljeno paradigmo globalnega segrevanja in s pomočjo dokazov uradne znanosti pokazal, kje je znanost zamenjala politika. Dotaknil se bo vseh aspektov in pokazal na napake politične in medijske gonje glede segrevanja in C02 problematike. Dr. Strehl predava po celi Evropi, akademikom, politikom in zadnje čase vedno več podjetnikom, ki so se počasi začeli zavedati nevarnosti in pasti aktualnih političnih usmeritev.
Dr. Strehlu se bodo kot posebni gostje priključili tudi nekateri naši znanstveniki, med drugim
· prof.dr. Rafael Mihalič, predstojnik katedre na Fakulteti za elektrotehniko,
· mag. Mišo Alkalaj, bivši vodja Centra za mrežno infrastrukturo na Institutu J. Štefana
· Anton Komat.
Obeta se zanimiv in poučen večer, kjer boste lahko po zaključku predavanja dobili odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo.
✅30.9.2023 v Domu kulture na Igu ob 18 uri.
✅Dogodek bo povezovala Saša Einsiedler.
✅Predavanje bo tolmačeno.
✅Prijave so obvezne: info@slovenian-lawyers.com.
✅Predavanje bo brezplačno, zaželeni so prostovoljni prispevki.
Prosimo, da delite.