Članek
MATEJA ČEJVANOVIČ - MNENJE O CEPIVIH
Objavljeno Sep 30, 2023

MATEJA ČEJVANOVIČ
Obvezno vam moram povedati moje mnenje o cepljenjih. In to moje mnenje izvira iz mojih lastnih izkušenj in videnj človeške avre oziroma energijskega sistema.
Pred leti se je proti svinjski gripi cepil moj mož. Po enem mesecu je dobil povišano temperaturo, kot pri kakšnem vnetju. Vsi vnetni markerji so bili močno povišani in se niso znižali še nadaljnjih nekaj mesecev (njegov CRP je narastel na 380 – običajen je manj kot 8 ). Po dokončnih pregledih so po štirih mesecih ugotovili metastaze raka na jetrih. Bile so ogromne, od 16 pa vse do 25 centimetrov v dolžino in nekaj centimetrov širine. Žalostno je to, da je mož pred osmimi leti uspešno premagal raka in da je vsake pol leta hodil na preglede. In ni bilo niti sence, niti markerja ničesar, kar bi kazalo na ponovno rast rakavih celic. En mesec pred cepljenjem je opravil vse preglede in vse je bilo v najlepšem redu. Največja ironija pa je bila to, da se cepiti nikakor ni želel, ampak je po spletu čudnih in nenavadnih okoliščin cepivo pristalo na praznovanju rojstnega dne njegovega prijatelja. Tja ga je prinesla uslužbenka zdravstvenega doma, kateri je cepivo ostalo, saj se določeni ljudje niso prišli cepiti. In to že aktivirano cepivo je pristalo v telesu mojega moža, prav tam, na zabavi.
No kakorkoli že, cepivo je sprožilo ogromno reakcijo v telesu mojega moža. In čez slabih devet mesecev po celjenju je v mukah zapustil ta svet. To je moja travmatična izkušnja cepljenja. Vedela sem že takoj, ko je prišel domov iz zabave, da je konec vsega lepega, kar sva doživela skupaj. In začela se je takrat travmatična pot borbe za življenje človeka, ki si je želel dočakati vsaj sto let v družbi svojih otrok in vseh nas. Bil je najbolj pozitiven in dober človek, kar sem jih kadarkoli spoznala. In odšel je zaradi cepljenja in svoje napačne odločitve po zakonu svobodne volje.
In kaj mislite, da je v teh cepivih. V njih je vse tisto, kar si vi ne želite, da bi se znašlo v vašem telesu. So celice nerojenih otrok, človeških zarodkov, pa vse do raznih mikroorganizmov, živih strupov, virusov, nanodelcev in tudi zametki rakavih celic (o tem me je poučila odlična zdravnica s srcem). In te uničujejo ne samo živo telo temveč predvsem tudi energetska telesa. In jaz to vidim tako, kot da bi vam po cepljenju nekdo v avro zlil kislino. In ta kislina se potem širi po vaših čakrah in uničuje vašo življenjsko pomembno energijo. V avri pričnejo nastajati luknjice in avra prične razpadati kot takrat, ko vam pri gorenju kresa iskra pade na vašo bundo. Spomnite se, da pri tem luknjica ostane in se ne more nikoli več zaceliti. Kajti bunde ne morete zašiti, prav tako kot ne morete več zašiti vašega energijskega telesa, ko je enkrat načeto s kemijo.
Tisti, ki se bodo cepili za nov virus, ne bodo več mogli dvigniti svoje vibracije. Saj bodo energijska telesa ostala poškodovana in uničena za vse večne čase. Pričela se bo spreminjati DNK linija in ostala bo človeška in nič več božanska. Nikakor ne bodo mogli dvigniti svoje vibracija, kajti njihova vozila za prehod v peto dimenzijo bodo ostala za vedno poškodovana ali celo popolnoma uničena. Marsikdo se bo tako odločil, s tem pa se bo strinjal tudi s predčasnim odhodom z zemlje. In v naslednjih življenjih bo ponavljal karmične zgodbe, spet vse od začetka. Vse tisto, kar so morda že predelali in so s cepljenji uničili, bodo morali doživljati ponovno. Tako, kot da bi se ponovno reinkarnirali v čas po drugi svetovni vojni. In če takrat ne bodo uspeli dvigniti svoje zavesti, se bodo vrnili še globje nazaj v zgodovino zemlje. In te karmične zgodbe bodo ponavljali vse dokler se ne bodo sami rešili iz zanke.
A sedaj razumete obsežnost cepljenja in vašo odgovornost za vaše stanje energijskih teles. Nihče več vam v tem življenju ne bo mogel pomagati. Človeštvo bo dvignilo svojo zavest in se počasi premaknilo na peto dimenzijo a žal brez tistih, ki se bodo cepili. Ti bodo ostali v tej realnosti in predelovali napade na svoje telo. Predvsem tisti, ki so se cepili za raznorazne bolezni imajo še posebej načeta energijska telesa. Ti bodo najbolj trpeli. Ne strašim vas, ampak odgovornost za vaše telo je samo vaše. Nihče se ne more odločiti proti vam.
Jaz tem ljudem žal ne bom mogla več pomagati, prav tako nihče drug ne. Gre za svobodno voljo, ki jo ljudje izrazijo, ko se strinjajo s cepljenjem. Prav tako sem že bila v stiku z ljudmi, ki so se cepili proti novemu virusu in nikakor ne dobim več povezave med njihovimi telesi in sporočili duše. Pot je prekinjena, božanska DNK se je odmaknila zemeljski in duša ne mora več podajati sporočil. Kot da bi se odmaknila stran od telesa in s tem zaščitila ta svoj zemeljski del duše. Morda se nikoli več ne vrne, tega ne vem. Vsekakor pa gre za vašo svobodno voljo, kaj storite s svojimi telesi, tudi vašimi energijskimi telesi, ki so eterična vozila vaše duše. In brez njih žal ne boste mogli potovati nikamor več.
Po mojem mnenju vsa cepiva niso bila tako toksična, najbrž je marsikdo dobil samo slano raztopino z vitamini. S tem pa se bo cepljeno ljudstvo lahko delilo na dva dela, tisti, katerim nič ni bilo (vitaminska bomba) in tistimi, ki so zboleli (toksična cepiva). Žal nihče ne more vedeti, v kateri skupini se je našel. Lahko samo upa, da je v prvi. Vidi pa se že po nekaj dneh njihova eterična zgodba. Pri cepljenih ljudeh namreč avra izgine in počutijo se brez moči, energije in povsem brez sporočil eteričnega sveta. In to je najhujše, kar se vam v tem času lahko zgodi, da izgubite božansko pomoč in podporo svoje duše. S tem ostanete popolnoma izgubljeni in odmaknjeni od božanskega. Žal.
Kot duhovna učiteljica in energetska terapevtka vam zato resnično iz srca svetujem, da zelo dobro premislite o vnosu cepiva v svoje telo. Vaša svobodna volja vas lahko tudi pokoplje, tako kot mojega moža. In prav nihče ne bo s prstom mignil, da bi vam karkoli pomagal. Meni so rekli, da se tak dogodek ni zgodil, ker se po protokolih in statistikah ne more zgoditi. Pa se je. A ker se po njihovem ni, ni bilo mogoče niti ukrepati. Vsi smo prepuščeni sami sebi in svojim odločitvam. Verjemite, da nihče drug ne bo stal za vami, ko boste nemočno vrženi v sistem ali iz njega. Niti Stvarnik vam pri tem več ne bo mogel pomagati, kajti odločili ste se z zakonom svobodne volje.
Ta zapis izraža moje osebno mnenje, na podlagi mojih izkušenj in videnj obstoječega energijskega stanja. Čutim se dolžna, da ga delim med vas. Vsak od vas pa se bo odločil na podlagi svoje svobodne volje. Sami tudi ugotovite, katere slike ponazarjajo zdravo energetsko telo in katere poškodovano.
Srečno, Mateja