Članek
KULT SMRTI
Objavljeno Nov 01, 2023


Vedno okoli 1. novembra zelo pritiska kolektivna zavest, davi in razlaga, da moram it na pokopališče, da moram prižgat sveče, da se tako spodobi, ker pač "tako je".
No, pa dajmo malo analizirat ta kult smrti, s katerim nas obremenjujejo že stoletja.
SMRT NE OBSTAJA, SMRT SI JE IZMISLILA RELIGIJA OZ. REPTILI, V GLAVNEM - TEMNI!
Kaj si povprečni Slovenec misli o smrti? Bom pač pisala o tem področju, ki ga poznam od rojstva, ne poznam drugih običajev, z drugo vero, ne bom govorila o nečem, česar ne poznam.
Povprečni človek, ki živi na tem ozemlju, kjer kraljuje katoliška cerkev si misli o smrti to, da je pač to konec vsega, da se umre za vedno in da je treba biti zelo previden v življenju in ne delati stvari, ki jih imaš rad (recimo seks), kajti prišel bo sodni dan, kjer ti bodo sodili in te posledično napotili v raj ali v pekel.
Tako nekako, ane? Sicer sama nisem nikoli hodila v cerkev, ker sta bila moja starša komunista in nam je to bilo prepovedano, ampak to, kaj si ljudje mislijo o smrti vidim in slišim "od zunaj", še največ pa iz tega, kar objavijo na FB. Nekomu umre nekdo iz družine in takoj da črno sliko v profilno ali pa napiše v post, da mu/ji je umrl nekdo blizek.
Poznam bolečino. Moji mami je umrla sestra in je kričala, kričala! Napisala sem ji na roko Grabovojev številčni niz za žalost (5418538) in za strto srce (8124567). Bilo ji takoj bolje.
Vem zelo dobro, kako boli, ko ti nekdo umre, še bolj pa, če o tem z nikomer ne moreš o tem govoriti. Meni je umrl fant, ko sem imela 16 let. Pa takrat ni bilo nobenih družabnih omrežij, nisem imela nikogar, ki bi mu potožila, kako mi je. S starši se nisem pogovarjala - samo to, kar je bilo nujno... in tako sem se zaprla vase in pisala dnevnik. Morala sem se sama pregristi skozi to bolečino, morala sem sama razumeti, kaj se mi dogaja.
In potem sem čez desetletja prišla do zaključka, da je bilo to, da sem tako zgodaj doživela smrt moja motivacija da odkrivam, kaj se zgodi po smrti in kaj sploh smrt je in tako sem prišla do znanstvenika Grigorija Grabovoja, ki se med drugim ukvarja z vstajenjem ljudi in pravi, da je življenje večno. Grabovoj pravi, da je za mrtvega, da se vrne nazaj v življenju isto kot za živega preboleti prehlad!
In pride spet 1. november in spet pridejo slike grobov na FB in spet srce parajoči spisi o tem, kako zelo imaš rad tistega, ki je umrl.
Dragi ljudje, smrt obstaja samo v 3D (3 dimenziji). V 5D ni ne smrti, ne bolezni, ne starosti, ne časa!
Vse, kar moramo narediti je, da se dvignemo v 5D. Vsi pogrebi, žalopojke, grobovi, žalost... vsega tega bo kmalu konec, oz. bo ostalo v 3D, kjer pač ne želimo več biti, ane?
Vsi, ki so umrli bodo prišli nazaj oz. nas čakajo v peti dimenziji! Smrti ni. Na svetu obstaja človek, ki je star 2800 let (zaenkrat si še ne upa odkriti svoje identitete, ampak jo kmalu bo). Naši predniki so živeli od 800 - 900 let! Kaj pa mi delamo zdaj... doživel je častitljivih 90 let. Mejo si delamo na 100 let!

Svetopisemska Sara je bila stara 90.let, ko se je poročila s Salamonom in je bila smatrana za mladenko! Kako pa danes izgleda nekdo, ki je star 90.let? Če jih seveda doživi...
Prenehajte že s temi lajnami, kako je hudo, ker ste izgubili tega in tega. Nikogar niste izgubili, vsi bodo prišli nazaj! Antonina Trunova, predavateljica Grabovoja je na predavanju povedala, da je bila v bolnišnici, kjer je imela bližnje srečanje s smrtjo - bila je klinično mrtva nekaj časa - in je v tem času, ko je bila mrtva je bila v astralu, kjer jo je njen vodnik - njen oče - peljal do velike steklene stene, kjer so bili na drugi strani ljudje, ki so umrli in so kričali: "Vaskrsni me, vaskrni me!". Namreč, človek, ki je umrl, ne more priti nazaj v našo dimenzijo sam, nekdo mu mora poslati impulz, da ga pripelje nazaj - da vaskrsne - oživi od mrtvih (pač, nimammo slovenske besede za to).
Človek, ki je umrl - kaj se zgodi z njim... Pač, mi imamo razen fizičnega še šest teles in ponavadi gredo v astral, kjer jih pričakajo njihovi vodniki - njihovi sorodniki. In potem so te duše tam, a nimajo tam kaj početi! Na milijone in milijone duš je, ki si želijo priti nazaj v fizično telo!
Mi pa mislimo, da jih nikoli več ne bo in smo žalostni in dajemo tone denarja za sveče in za urejanje groba in za spomenike itd, namesto, da bi jih vaskrsnili, da bi prišli nazaj! Oni pa stojijo prav poleg nas, vedo vse o nas, a se nas ne morejo dotakniti, ker nimajo fizičnega telesa in nam ne morejo reči, naj vendar ne žalujemo, ampak, naj jih vrnemo nazaj!
Vsi bodo prišli nazaj! Kmalu ne bo več pokopališč, krst, žar in podobne navlake. No, ja, bodo za tiste, ki nujno želijo ostati v 3D. Ampak, mi smo to že zdavnaj prerasli! Mi gremo naprej!

#DajanaBabič