Članek
ALI VEŠ, KAJ JE TVOJ SMISEL ŽIVLJENJA?
Objavljeno Nov 18, 2023


Moj smisel življenja je povedati ljudem, da smo vsi večni, tako kot večni Bog, ki nas je ustvaril in da lahko oživimo vse ljudi, ki so odšli - po tehnologiji Grigorija Grabovoja.
O tem, da mrtev človek lahko vstane, torej da nam sploh ni treba umreti, sem sanjala kot majhen otrok, ki se je s sestro pogovarjal o smrti. Misel, da mi bodo umrli mama, oče in sestra, je bila zame grozljiva in nisem se mogla sprijazniti s tem. Nekoč, ko je bila moja sestra stara kakšnih pet let in je začela spraševati o tem - kaj bo, ko bodo ljudje umrli in zakaj bi sploh morali umreti itd... In takrat sem ji odgovorila, da ko bova midve odrasli bodo ljudje prenehali umirati, bodo našli zdravilo za to. Spomnila sem se letnice, bilo je 1969, ko so leteli na luno (zdaj vem, da je bil tudi ponaredek, ampak v moji glavi je bilo nekaj velikega, nekaj, kar lahko človek pretenta smrt, da neha kositi ljudi) ...
In tako sem konec leta 2013 izvedela za Grabovoja in da obuja ljudi od mrtvih. Grigorij Grabovoj nekje pravi, da je za mrtvega oživeti enako, kot za živega ozdraviti prehlada.
DRAGI LJUDJE, ŽIVELI SMO V GLOBOKI DRŽAVI, KI NAM JE VSE SKRIVALA IN NAS SILILA V SUŽENJSTVO! Globoka država nam je skrila Teslino prosto energijo, ki bi jo morali prejemati zastonj, globoka država je skrivala medicinske postelje (MedBeds)... Globoka država je naredila marsikaj, da se človeštvo ne bi dvignilo, kot se dviguje zdaj - ampak to je nemogoče preprečiti... Globoka država je pobila tiste, ki so izumili avte na vodo ali zrak. Globoka država je pobijala zdravnike, ki so pisali o tem, kaj počne farmacevtska industrija, in Ja, globoka država je močno ovirala tudi Grabovoja in njegovo vstajenje.
In tako, ko se dvignemo v 5. dimenzijo, povsod ugotovimo, da smo večni in da so smrt, bolezen in starost stvar 3D.
Antonija Trunova, Grabovojeva učenka mi je pokazala, kako preprosto je obuditi človeka. Grabovoi je napisal knjigo, ki prikazuje 50 načinov, kako človeka vaskrsniti. OK...najprej kaj je vstajenje... To pomeni, da se je človek, ki je bil v drugem svetu, vrnil v svoje popolnoma regenerirano telo. Ni pomembno, kdaj je odšel (Antonina je obudila ženo, ki je umrla v srednjem veku) in ni pomembno, v kakšni obliki je bil pokopan. Naša duša je večna, zdaj pa se tudi naše telo zliva z dušo in je eno z dušo.

#DajanaBabič