Članek
VSAK ČLOVEK IMA SVOJO, POPOLNOMA INDIVIDUALNO POT
Objavljeno Nov 25, 2023


Dragi ljudje,
vsak človek ima svojo pot! Vsak človek ima sebi lastne individualne želje. Vsak človek je prišel od drugod na ta planet in vsak človek ima pretekla življenja. Nekdo je oddelal, drugi pa ni svojo karmo. Vsak človek je NEKJE na poti... nekdo bolj spredaj, nekdo bolj zadaj... nekdo se premika z bliskovito hitrostjo, nekdo pa gre počasi kot polž. VAŽNO JE, DA GRE VSAK NAPREJ PO SVOJI, ČISTO PERSONALIZIRANI POTI.
Ne morete govoriti nekomu, da ni v redu, zato, ker ne gre naprej tako hitro kot vi. Vsak ima svoje razloge, zakaj gre v tej njegovi hitrosti naprej. Nekdo bo umrl, preden bo prišel v 5D (peta dimenzija), nekdo se bo dvignil v 5D, nekdo pa je že tam. Tistega, ki je umrl bomo srečali, ko pridemo v 5D.
Smrt ne obstaja = to je program. Vsi, ki so umrli bodo vaskrsnili oz. bodo vstali, zato, ker to duše, ki so tam tako želijo. Pač... v nefizičnem svetu nimaš kaj iskati, tam je dolgčas... človek obožuje imeti fizično telo!
Kako bomo prišli do 5D je popolnoma individualno in ne obstaja pravilo. Nekateri meditirajo, drugi se ukvarjajo s kakršnimi koli duhovnimi praksami, tretji sledijo guruje, četrti ne sledijo nikogar in imajo popolnoma svoj način izražanja. Ampak vsi smo ena rasa, en narod, en čreda, če hočete. Vsako drevo je nekaj posebnega, vsa drevesa pa so gozd. Ravno tako je z ljudmi. In veliko bolje za nas je da držimo skupaj, saj lahko že dva človeka, ki mislita isto premikata gore.Kaj šele tisoč ljudi, milijon ljudi...
Kljub temu, da je vsak človek poseben, smo vsi radi skupaj! In zato prenehajte ocenjevati in kritizirati druge, da niso taki, kot ste vi, da nimajo takih prehranjevalnih navad kot vi, da se ne oblačijo tako kot vi... To sploh ni pomembno. Pustimo vsakemu človeku njegovo individualnost! Lepota je v različnosti, ne pa v tem, da vsi enako mislimo, da imamo vsi radi enako hrano in da smo vsi enako oblečeni. In da vsi častimo istega guruja! Sploh ni treba nikogar častiti, vse imamo v sebi. Bodimo sam sebi guru!