Članek
LJUDJE - HUDIČI
Objavljeno Nov 30, 2023


Od pamtiveka nam vladajo hudiči. Kdo se spomni kakšnega vladarja, ki je dolgo vladal in je bil prijazen in dober do ljudi... Ja, zdaj smo imeli primer v Urugvaju, kjer se je predsednik Jose Mujica odrekel svoji plači in jo dal revnim... Pa seveda Kennedy, dokler ga niso ubili hudiči, oz. špiclji Globoke Države (Georg Bush st. je odgovoren za njegovo smrt).
Treba je razumeti, kdo vlada svetu. Svetu vladajo masoni v povezavi s kraljevimi družinami in reptili. Reptili so prišli na Zemljo pred ljudmi, oz. reptili so v bistvu "naredili" človeško vrsto, ki je hibrid 12 Nezemljanov. Tako so reptili prvotni prebivalci Zemlje, ne pa mi in je Zemlja ravno tako njihova.
Tudi reptili niso vsi "grdi". Obstajajo različne podvrste, ampak glavni in najbolj hudobni reptili so povezani z vladarskimi družinami, z Vatikanom in z vsemi Temnimi, ki imajo čez trgovino z otroci in trgovino z drogo. Med te spadajo Rockefeller, Rotschildi, Soros in vsa banda, ki že desetletja manipulira z nami.
Reptili se hranijo s človeškim mesom. Hranijo se z otroci in s človeško krvjo. Zato je izginilo toliko otrok. Med cerkvenimi dostojanstveniki je veliko pedofilov. Sam papež je poosebljenje hudiča. Pod Vatikanom je ogromno okostij ljudi, ki so jih pobili, imeli z njimi orgije in jih jedli.
Kakorkoli... vse to se je stoletja in stoletja skrivalo, zdaj pa, odkar je Trump na oblasti v ZDA se to ne more več skriti in vse prihaja na dan. Zemlja se dviga v 5.dimenzijo. Vsi tisti, ki ne morejo prenesti takih frekvenc bodo umrli. Ostale, ki bodo ostali v 3. dimenziji - se prenese na planet, kjer bodo ljudje na tem nivoju. Vladajo jim "hudiči", ljudje so razdeljeni na narode, ki so med seboj skregani, za zdravljenje jemljejo tablete, odvisni so od TV itd.
Zelo važno je, da se očistite vseh programov in pogledate, kaj je res in kaj ni. Zelo važno je, da prečekirate vsako novico, o čemerkoli.
Zemlja se niti slučajno ne segreva, to je propaganda Sorosa in ostalih hudičev. Požare v Avstraliji so zanetili tako, da so uporabljali Haarp manipulacije s posebnimi helikopterji. Ljudje v Avstraliji se masovno prebujajo. Spomnite se na to, kaj se je zgodilo, ko je Scott Morrison (predsednik vlade Avstralije, temen) prišel na obisk na teren. Ljudje so ga skoraj linčali.
Iran je še ena zadnjih opornic Globoke Države, kjer so vladali hudiči od takrat, ko so vrgli šaha iz oblasti. Trump je Sulejmanija "odstranil" po prošnji iranskega predsednika vlade. In tudi tam se bodo stvari stabilizirale. Niti slučajno ne bo prišlo do nobene vojne. To je samo propaganda medijev, ki so še vedno v rokah Sorosa.
Trump bo začel zapirati "velike ribe", kot so Obama, Hillary, Bill Clinton. Izpostavilo se bo, kdo je v resnici ubil Kennedyja (Bush st) in kdo je odgovoren za padec dvojčkov 11.9.2001 v New Yorku (Bush ml.).
Vse to prihaja na dan. Leto 2020 je "reset" leto. Vse se bo začelo na novo. Hiše iz kart se rušijo. Temni nimajo šans in so v veliki paniki.
Zločini farmacevtske industrije se ne morejo skriti, kljub špicljem po vseh blogerskih portalih in kljub temu, da te takoj, ko izpostaviš nekaj od farmamafije na Facebooku blokirajo.
Dvigovanja zavesti ne bo mogel ustaviti noben hudič. Poglejte kaj se dogaja v Črni Gori. Prvi bodo zadnji. Zadnji bodo prvi.
Ne zagovarjajte Globoke Države. Izpostavljajte zločine, kjerkoli veste, da so. Ne molčite. Dvignite se, čeprav ste edini, ki se je dvignil. Ne pomagajte špicljem zagovarjati farmamafijo. Prepričajte se na svoje oči, kaj je res in kaj ni res.
Če je nekaj v glavnih medijih, je sponzorirano od farmacevtske industrije! Niti slučajno se vam ni treba cepiti proti ošpicam ali proti gripi. Cepljenje je ruska ruleta. Poznam tri ženske, ki so po cepljenju ostale v vozičku. Uporabljajte naravna zdravila. Ne jemljite tablet za vsako figo. Farmacija je tukaj samo za svoj profit in nič drugega.
(db, napisano januarja 2020)

#DajanaBabič