Članek
KAKO SNEŽINKE IN ŠPICLJI REŠUJEJO PROBLEM
Objavljeno Nov 30, 2023

KAKO SNEŽINKE IN ŠPICLJI REŠUJEJO PROBLEM
Ok, v družbi obstaja Globoka Država, ki je fejk država in zatira tiste, ki je ne ubogajo. GD ne more preživeti brez špicljev, ki vse naokoli vohljajo, če bo kdo povedal, kaj v resnici dela Globoka Država. Takrat, ko nekdo napiše resnico, ga omalovažujejo, mu rečejo, da laže itd. Snežinke so tisti, ki verjamejo, da je to, kar govorijo špiclji res. Snežinke so programirane, tako kot smo seveda mi vsi in popolnoma verjamejo fejk medijem. No, nekateri seveda temu ne verjamejo.
Zdaj je odvisno od samega človeka, koliko bo verjel, da so "cepiva varna" in da "ni migrantov". Ponavadi je tako, da se snežinke prebudijo šele takrat, ko se na lastne oči prepričajo, da je nekaj groznega, kar se je zgodilo produkt Globoke Države - Farmakomafije. Takrat bodo nehale poslušati špiclje, da žvižgač laže.
Snežinke živijo v svoji coni udobja in ko pride nekdo z dokazi, kakšne zločine delajo Temni, ki so na oblasti, bodo zahtevale, da se ustvari "Blogersko starešinstvo"! Snežinke so proti tistemu, ki govori resnico! Resnica boli!
Pazi to... na fejk mediju MMC RTV, ki je plačan od Soroša in farmaindustrije, da dela propagando za cepljenje in blokira vse novice o tem, kaj se v resnici dogaja... Ja, seveda, jaz ti dam denar, ti pa briši vse, ki karkoli pišejo o tem, kaj se res dogaja na terenu.
Tako so snežinke pač v svojem balončku, da so cepiva varna, da migrantov ni in da je "v redu" to, da nekateri ljudje pri nas dobijajo 250 evrov penzije.
Pa Šiško je spet v zaporu. Torej lahko mirno spimo...
Pazi to... snežinke - recimo nek bloger na MMC-ju se čuti ogroženega s tem, da nekdo objavlja to, kar počne farmacevtska industrija. Verjamejo pač špicljem, da je to laž.
In ne samo to, da admin briše vse, kar je od špicljev reportirano - in na RTV MMC-ju jih je ogromno. RTV MMC je trdnjava cenzure. RTV MMC objavlja lažne novice, skriva, kaj se dogaja v resnici in blokira tiste, ki hočejo povedati, kaj se dogaja na "drugi strani".
Seveda snežinka pojma nima, kaj se v resnici dogaja, še več: noče vedeti! Pač nima otrok - briga ga za velike poškodbe po cepljenju in da je cepljenje smrtno nevarno. Seveda snežinke niso za cenzuro in niso za to,da bi otroci trpeli zaradi cepljenja... Ampak - ne za ceno njihovega izhoda iz cone udobja. Snežinke nočejo slišati, kaj se v resnici dogaja!
Sicer jih pa vsake toliko časa prešine, da je mogoče le res, da je cepljenje tako nevarno... Ampak... ker pač na blogu MMC RTV novice o tem, kaj je res hitro izginejo - in takoj prileti špicelj, ki govori, da je ta, ki je izpostavil kriminal lažnivec in ga je treba zapreti in da vedno laže itd.
OK, na koncu seveda, ko gre za največji kriminal, takrat te enostavno izbrišejo, blokirajo, onemogočijo. Ampak... svet se vrti naprej, rojevajo se novi in novi otroci, ljudje prihajajo k sebi in k pameti.
Kaj pa naredi snežinka? Snežinka zahteva še eno kontrolo. Že tako na blogu sploh ne moreš objavljati ničesar, kar pač ni dovoljeno. Kaj ni dovoljeno? Ni dovoljeno povedati, da je farmaindustrija mafija in da dela zločine proti človeštvu.
Snežinka bo kričala, da je tisti, ki to pove agresiven, da laže in da se bo zavarovala tako, da bo organizirala "starešinstvo".
Na blogu MMC RTV je... recimo 20 blogerjev... no, mogoče 30.
Od tega so vsaj 3 špiclji, na čelu z Emoncem, ki ima več klonov. PublishWall emonca dobro pozna, saj je tudi tukaj znanstveno razlagal, da mi vsi, ki izpostavljamo zločine Farmaindustrije lažemo.
Do kdaj bo tako?
Dokler se ne bodo snežinke prebudile oz. stopile!
Seveda lahko organizirajo blogersko starešinstvo. Seveda lahko zaprejo Šiška. Seveda lahko vsak drugi dan objavljajo, da je izbruhnilo ne vem koliko primerov ošpic in da moramo vzeti staro mamo iz groba, da se bo cepila proti njim.
Seveda lahko blokirajo, onemogočajo in pljuvajo po tistih, ki želijo samo objavljati, kaj se dogaja. Sori snežinka, samo obstajam!
Zavest ljudi na Zemlji se nezadržno dviguje. Farmaindustrija bo bankrotirala, ker bo plačala toliko odškodnin. In javni mediji ne bodo več objavljali neresnic in ne bodo mogli več skrivati resnice. Zakaj? Globoka Država nima več denarja. To, kar se dogaja v Avstraliji in v Iranu so zadnji migljaji Globoke Države.
V Avstraliji so zanetili požare s posebnimi helikopteriji. Avstralija je zaprla okoli 200 požigalcev...
Iran... joj Iran... Sulejmani je drugi Hitler, ki je držal ljudstvo tako kot v Severni Koreji... Otroci so morali na ukaz jokati in so potem posneli na TV... kao otroci so tako žalostni. Globoka Država v vsej veličini.
p.s. Blogerski starešina ne more biti nekdo, ki je samo za eno stran. Sploh pa ne more biti nekdo, ki zagovarja zločine proti človeštvu. Vodja ne more biti nekdo, ki zagovarja samo eno stran. Kadarkoli se vodja neke skupine ali naroda zavzema samo za "moje", druge pa ponižuje, je obsojen na propad.

(db, napisano januarja 2020)

#DajanaBabič