Članek
KAKO TO, DA IMA GLOBOKA DRŽAVA TAKO MOČ IN KAKO SE REŠITI IZ NJENIH KREMPLJEV
Objavljeno Dec 01, 2023


Kot že rečeno, Globoka Država ima svojo moč zato, ker jo podpirajo ljudje z nizko zavestjo, ki jih je okoli 90% prebivalstva. No, saj je niti ne podpirajo, ampak ne naredijo nič v zvezi z njenim terorjem = vse požrejo. Sicer se ljudje prebujajo... ampak... tukaj nekje smo... Ljudje "podpirajo" GD, ker ima v rokah medije - predvsem TV in imajo s tem občutek, da ne morejo nič narediti v zvezi s tem.
Največje orodje GD so mediji oz. TV... Upam si povedat, da televizijo gleda skoraj vsako gospodinjstvo na planetu. Bolj, kot so ljudje hipnotizirani, odvisni in zombirani, bolj gledajo TV in bolj verjamejo vsemu, kar je na TV. Seveda so ljudje odvisni tudi od drugih reči... od zdravil, od hrane, od alkohola... itd... ampak najbolj nevarna je TV, saj spremeni zavest, oz. drži ljudje na nizki vibraciji - v laži...ljudje so prepričani da niso nič vredni, da na svetu obstaja pomanjkanje, da ne morejo priti do denarja, da so prestari, predebeli ali preveč bolni in da se s tem ne da narediti nič, enostavno lahko samo čakajo na to, da umrejo.... Ogromno je negativnih prepričanj, ki jih imamo vsi, ki živimo na planetu Zemlja, saj bili vsi od malega podvrženi trežkemu programiranju. Ljudje so prepričani, da se živi samo enkrat, da je treba živeti v pomanjkanju, da ni dovolj obilja za vse... da je treba ubogati Kolektivno Zavest, ki odreja življenje. Bolj, ko ljudje stopajo v svoje srce in dvigujejo svojo zavest, manj moči ima Globoka Država... Kot rečeno ta sploh ne bi mogla obstajati brez TV-ja, ki nenehno laže in vara ljudi.
Ko bodo glavni mediji začeli govoriti resnico in začeli izpostavljati zločine kabalistov, satanistov in Globoke Države bo za vse nastopil kolektivni "aha moment"...
Planet Zemlja se čisti in stresa Kabalo in Temne stran iz sebe in se dviga v 5.dimenzijo. Tukaj bodo ostali samo tisti, ki bodo brezpogojno razčistili s svojo preteklostjo, oprostili vsem in vsakomur in katerih telo se bo spremenilo v silicijevo osnovo, namesto ogljikove v 3D. Ljudje, ki bodo ostali v tretji dimenziji (3D) bodo prestavljeni na planete, kjer je 3D...kjer si še vedno vreden toliko, kolikor imaš denarja, kje vlada pomanjkanje, strah... itd... Tisti, ki bodo v 5D bodo izgubili popoln spomin in ne bodo vedeli, da so kdaj imeli moža /ženo, otroke, starše, ki so ostali v 3D... Zato je tako zelo pomembno, da gre čim več ljudi v 5D... Verjemite... siti smo 3D!

#DajanaBabič