Članek
EU se razrašča v E(F)U oz. v EVROPSKO (FAŠISTIČNO) UNIJO
Objavljeno Dec 12, 2023

Sašo Gačnik - Svarogov

EU se razrašča v E(F)U oz. v EVROPSKO (FAŠISTIČNO) UNIJO
👉Včeraj sem malo pokramljal s cariniki, ki so mi potožili … POZOR!!! V kolikor EU obišče ruski državljan, ki na naši strani železne zavese nima stalnega prebivališča, mu bojda carina lahko/mora zapleniti vso gotovino, četudi jo je ta prijavil. ALI JE NASLEDNJI KORAK »SLAVNOSTNA« OTVORITEV GETA?!?
—————————
✍️Ko sem pred nekaj leti odprl oči in prvič zavestno uzrl euro-fašistične birokrate v kravatastih opravah, kako se jim ob lizanju zadnjih plati svojih »naci-kuratorjev« cedijo sline, sem dojel, da z veliko hitrostjo drvimo temni zgodovini naproti! … vendar me je včerajšnji pogovor s cariniki vseeno »sezul«!!!
🤔 - Da ti lahko nič hudega slutečemu na meji zasežejo gotovino zgolj na podlagi državljanstva??!?!!!
… kasneje sem MALO pobrskal po spletu, da bi se dokopal do kakšnega uradnega zapisa na to temo … in sem taval kot slepa kura.
Ali morda kdo izmed vas razpolaga z natančnimi in verodostojnimi podatki: ali izjave carinikov držijo in v kakšnih okoliščinah se takšna praksa izvaja?
—————————
👉KOT PROTIUTEŽ vam zaupam: kljub temu, da sem državljan unije, katero so nam ugrabili fašisti in posledično v današnjih norih časih v Rusiji veljam za državljana sovražne države, s strani Rusov NIKOLI nisem doživel kakršnekoli rasistične obravnave oz. RAVNO NASPROTNO - vsakič dobim občutek, da so veseli mojega (MIROLJUBNEGA) obiska.