Članek
Spoštovane sobojevnice in cenjeni sobojevniki iz srca HVALA!
Objavljeno Dec 19, 2023

Spoštovane sobojevnice in cenjeni sobojevniki iz srca HVALA!
Ga. Jana in ga. Pavla, g. Darko in g.Vasiljan, HVALA za skupaj 110 € prispevkov za materialne sprotne stroške in stroške odvetnikov, ki nastajajo in še bodo, ker se borimo in delujemo za skupni cilj.
Do zdaj ste nakazali SKUPAJ 280 €.
Veseli smo za vse darežljive, ki razumejo, da so tudi finančna sredstva potrebna, da lahko napredujemo.
Včeraj smo bili v Slovenski Bistrici kar kakšne 4 ure, nekateri smo šli od doma ob 10ih dopoldan in smo se vrnili domov ob 20.00. Ja, pač nekdo mora žrtvovati svoj čas, da se delo za skupno dobro opravi.
Morali bomo v Tržič te dni do dveh pričevalcev, ki niti voziti ne moreta, ker ju je prizadel krvni strdek po prejemu zvarka. Možganska kap.
Obeta se nov sestanek z odvetniki v četrtek ali petek v Celju, da dokončno dogovorimo sodelovanje upamo. Oblikujemo zdaj tim odvetnikov in še drugih kompetentnih strokovnjakov potrebnih strok, ki bodo nujno potrebni za učinkovito timsko strokovno delo, da pridemo zadevi do dna.
Vsi pa se boste morali podvizati, če se kazensko-pravosodno kolesje ne bo zavrtelo in ga bo treba spodbudititi tudi tako, da bomo prišli fizično v Ljubljano.
Zato se združujemo, ker si vsi želimo tukaj, da končno vzpostavimo PRAVIČNO PRAVNO DRŽAVO, ki bo imela enake vatle do vseh tako kot to piše v 14. členu Ustave RS.
Združujemo se zato, da bodo kriminalci, ki so zagrešili ta grozen zločin obsojeni in bodo s svojim premoženjem plačali vso povzročeno premoženjsko in nepremoženjsko škodo.
In seveda se združujemo zato, da predstavimo ta grozljiv množičen problem uničenih življenj. Da bodo odgovorni v državi, ki bodo prevzeli odgovorne položaje, poiskali rešitev, da se iz kontaminiranih teles z kemičnimi zvarki očistijo strupi.
Vabljeni vsi, da sodelujete tudi pri zbiranju sredstev, ker jih bomo potrebovali. Morda tudi za angažiranje tujih izvedencev. Razmišljamo pa tudi o organizaciji mednarodne konference, podobne kot je bila na Hrvaškem, a povsem fokusirano na to kar imamo tukaj problem. Nizanje dokazov, s katerimi bomo dokazali, da smo vsi žrtve tega najhujšega zločina v zgodovini človeštva.
Pa tudi kakšni jambo plakati bi prišli prav, da bi obvestili tudi na ta način še več ljudi in jih tukaj združili še več.
Podatki za nakazilo so:
Združenje v Gibanju OPS, Ruska 2, 1000 Ljubljana
SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: Za stroške odvetnikov in delovanja , Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje.