Članek
BARBARA KLEMENC: STARA FREKVENCA JE NEZNOSNA
Objavljeno Dec 25, 2023


Ljubljeni!
Tu ni treba veliko povedati, saj bi bilo dovolj le za razmislek, vsak od vas pa lahko razume, zakaj je v teh trenutnih časih toliko nelagodja. Mešanica čudnih in nerazumljenih občutkov, če se pojavljajo vsak dan. Gangorra še nikoli ni tako zamahnila kot zdaj. Čeprav vas večina lahko doseže višje frekvence, ko se zavest izjemno razširi, je še vedno težko dolgo vzdrževati višje vibracije.
Ponovili smo informacijo, da dve časovnici zdaj poveljujeta konec Planetarnega prehoda. Ena bo sledila frekvenci nove Zemlje, druga pa bo s seboj vzela vse duše, ki še vedno vztrajajo pri vzdrževanju frekvence tretje dimenzije.
Nova Zemlja bo namestila duše, ki že dvigujejo frekvenco, saj bodo stopile iz obstoječih vibracij v Stari Zemlji, in bodo lahko vedno bolj vzdrževale vibracije, skladne z regeneracijskim svetom. Ta proces opredeljuje povzpetje, saj je bilo tu že toliko povedanega. Časovnica, ki duše tja popelje, se vse bolj oddaljuje od druge in gre v nasprotno smer.
Obe duši, ki se uglasita na časovnico, ki vodi na ali drug Planet preizkušenj in pokore, čutita tudi šok, ki ga povzroča razlika v frekvenci med obema. Svetloba, ki jo že čutimo na drugi Črti, še vedno slepi oči tistim, ki se ji ne uglasijo, saj imajo še vedno raje temo svoje vesti.
Mnogi se sprašujejo, zakaj je danes tako težko živeti skupaj. To je bilo tu že povedano v besedilih od leta 2016 in 2017. Kar opredeljuje, kateri časovnici bodo vsi sledili, je njihova frekvenca, torej etično in moralno stanje njihove vesti. S to izbiro ne moreš zgrešiti.
Čeprav dve časovnici potekata v nasprotnih smereh, sta zapustili isto mesto, še vedno pa traja nekaj časa, preden se trajno ločita. Ker je frekvenca tudi nasprotna, obstaja trenutno trenje, zaradi medsebojnega delovanja obeh. Ko pa sta na določeni razdalji, elektromagnetno polje, ki obstaja v vsakem od obeh, preneha delovati z drugim.
Ta nujna razdalja ne bi smela trajati več let, čeprav kot vedno rečemo, obstajajo duše, ki so še vedno na izhodišču, in zato pomešane med seboj, na sprednji strani vsake Črte pa so tudi duše, ki ne komunicirajo več na svojih vibracijskih poljih. To pojasni, zakaj toliko ljudi ni več del tvojega življenja.
Zapomnite si, da v vaše življenje prihaja tudi veliko novih ljudi. Povezujeta se po afiniteti frekvence, očitno kasneje, v vaši bližini ne bo duše z drugo frekvenco. Ko bodo vsi na svojem vlaku, se bo prekinilo motnje med tema dvema poljema.
Do takrat pa bodo še drugi v tej vibracijski interakciji. To je razlog, zakaj se počutite neprijetno ob določenih ljudeh, ki so okoli vas, ali se celo ne družite z njimi, vendar vas njihova dejanja vseeno na nek način zadenejo. Za tiste v Novi frekvenci je vedno bolj neznosno povezovati z vibracijami iz druge časovnice, ki se oddaljuje.
Vendar je treba razumeti, da na enak način duše, ki gredo v nasprotno smer Nove Zemlje, ne morejo prenesti višjih energij, ki izvirajo iz tistih, ki bodo izvedli povzpetje. Tukaj je bilo že večkrat rečeno, da tisti, ki jim je udobno v senci, ne prenesejo Svetlobe. In če zaostrujete svojo svetlobo, jim očitno povzročate nelagodje. Potem lahko razumemo, da se zlo čuti na obeh straneh.
To opravičuje nestrpnost, ki se zdi, da se vsak dan povečuje. Življenje z določenimi ljudmi ali določene situacije lahko povzroči konflikte, ki so danes tako pogosti. Tisti, ki bodo dlje ostali v svetovih preizkušenj in pokore, se še ne zavedajo vsega in ne morejo razumeti, kaj se dogaja. Toda vi, ki ste v frekvenci, ki vodi na Novo Zemljo, imate že pripravljeno vest, da razumete celotno gibanje.
In za vaše razumevanje je od vas potrebno tudi več dejanj, predvsem v strpnosti pri sprejemanju te potrebne realnosti, v izmenjavi duš na tej Planetarni šoli. Tudi če tega ne razumete, boste odhod s tem vlakom odložili v peto dimenzijo. Vsakič, ko se zapletete v prepir ali se pritrdite na situacije s tistimi, ki še vedno vibrirajo na stari frekvenci, boste ostali dlje na pristajalni palubi in delovali z nasprotnim energijskim poljem.
Ta zamuda ni dobra za nikogar. Zato zagrabite trenutek in ne zapravljajte več svojega dragocenega časa. Osvobodite se verig in starih prepričanj. Razumi, da se ne bodo vsi v tvojem življenju vkrcali na isti vlak kot ti. Razumite, da bo v daljni prihodnosti ali ne, ponovno združenje med dušami, ki so se tukaj udeležile, vendar je ločevanje plevela in žita nujen pogoj, da bi zaključili velik Planetarni cikel. Razumi, sprejmi in spusti, je priporočen postopek od zdaj naprej. Ostati bolj ali manj v tej coni udobja je vedno tvoja izbira.