Članek
Pričevanje gospe, ki jo noben zdravnik ne bo prepričal, da njeno poslabšanje zdravja ni posledica cepiv! DELITE!
Objavljeno Dec 26, 2023

5. pričevanje gospe, ki jo noben zdravnik ne bo prepričal, da njeno poslabšanje zdravja ni posledica zvarek, ki si ga je pustila vbrizgati dvakrat. V dobri veri, da jo bo to zaščitilo pred hudo boleznijo in z zaupanjem v vse odgovorne, ki so javno trdili in vsak dan skoraj propagirali, da gre za učinkovito in varno "cepivo".
Kar zdaj vemo, da je bila gromozanska in ostudna laž. Saj je povsem jasno, da niti proizvajalci tega niso vedeli ob prodaji. In so to, da ne vedo ali je varno in učinkovito zapisali tudi v kupoprodajno pogodbo, ki je že nekaj časa razkrita na naši spletni strani. Zapisali pa so tudi v to isto pogodbo, da lahko "cepivo" povzroči še nepoznane negativne stranske učinke.
Torej to sploh ni cepivo ampak je biološko sodobno orožje za izvedbo depopulacije pa ga zato nihče ne bi smel dobiti. Gre za naboje v injekcijah, ki so nekatere ubili takoj, mnoge pa so poškodovali, kaj bodo povzročili na daljši rok pa še ne vemo. Zagotovo nič dobrega, zato bi morala Vlada RS organizirati takojšnjo pomoč vsem še živim s tem preparatom v telesu, da se telesa tega očisti.
Prijavite se še ostali, ker dokazujemo množičnost tega zločina. Ker se zločinci še kar sprenevedajo in trdijo, da gre za zgolj nekaj primerov poškodb in ni to nič posebnega. Seveda skušajo svoj zločin prikriti. Ne pustimo, da se tudi ta zločin pomete pod preprogo.

https://www.facebook.com/watch?v=1782053508962802