Članek
Še en primer groze po prejemu zvarka...
Objavljeno Dec 30, 2023

Še en primer groze po prejemu zvarka. Seveda pa bodo ubijalci trdili, da posledice, ki jih je gospa naštela niso posledica tega eksperimentalnega pripravka.
Po praznikih bomo nadaljevali s snemanji novih pričevalcev. Vse več se jih oglaša, da želijo povedati, kaj se jim je zgodilo potem, ko je večina prej povsem zdravih, po prejemu te strupene snovi začela čutiti velike zelo negativne spremembe. Mnogi rečejo, to nisem več tisti jaz, ki sem bil pred tem, vse je drugače.
Grozne zgodbe, ki jih slišimo, tudi ko se pogovarjamo po telefonu. Za zjokat, ko slišiš kako eni trpijo.
Še enkrat ponavljamo, NIKOMUR, NITI PSU NEBI SMELI V NJEGOVO TELO VBRIZGATI TEGA STRUPA, zato ne krivite sebe, da ste kaj prostovoljno sprejeli. Te substance se v Sloveniji sploh ne bi smele pojaviti, ker gre za biološko smrtonosno orožje za izvajanje depopulacije. Bodo pač naselili nove prebivalce, ki jih niso nafilali z njihovim zvarkom.
Zato vas pozivamo, da poveste svoje izkušnje, ker s tem pomagate, da dokažemo, da lažejo tudi pri statistikah, ker natolcujejo o nekih zanemarljivih številkah umrlih in poškodovanih. Kar je še večja groza.
Enako je, kot bi vas ustrelili in vas ubili ali pa vas ranili. Le, da zdaj niso tega počeli z vojaškim strelnim orožjem uniformiranci v olivnih uniformah ampak so to počeli njihovi vojaki v belem.
Ali je smel kdo na koga streljati? Je smel kdo koga ubiti ali ga raniti? NE, NE, NE in NE! POVEJTE, kot je povedala gospa Mattijec.
Celemu svetu je treba odkritega obraza povedati, da smo žrtve najbolj brutalnega zločina v zgodovini človeštva. In zahtevamo od organov pregona, ki jih vsak mesec plačujemo, da pripadnike mednarodne organizirane hudodelske združbe takoj aretirajo in jih spravijo v preiskovalne zapore!
V naslednji objavi bomo objavili seznam najbolj odgovornih z imeni in priimki za ta grozen zločin.
Organizatorje - odredbodajalce in promotorje plandemije in tiste, ki so ukazali ubijati oz. so organizirali streljanje z biološkim orožjem.
LJUDJE NE MOLČITE, POVEJTE CELI SLOVENIJI in SVETU, DA SO VAS ALI VAŠE BLIŽNJE "USTRELILI" IN JE STRELJIVO POVZROČILO SMRT ALI PA POŠKODBE ZARADI KATERIH TRPITE VI ALI VAŠI LJUBI!

https://www.facebook.com/zascitaprizadetihpocepljenju