Članek
Duhovno prebujeni in dobronamerni Slovenci!
Objavljeno Feb 08, 2024

(ANAPURNA)

Pozdravljeni, vsi duhovno prebujeni in dobronamerni Slovenci,
pišem po nareku osebe, ki živi med nami in je od rojstva jasnovidna in prebujena. Ima ogromno znanja, tako akademskega kot neformalnega. Zaenkrat še ne želi biti imenovana. A tako se ni odločila zaradi želje po misterioznosti in senzacionalnosti, ampak zaradi dejstva, da je njena svetloba še premočna. Poleg tega želi, da se bralci osredotočijo na njena sporočila, ne na njeno fizično osebnost.
Njena velika želja je ustvariti mrežo luči v Sloveniji, ki je žal na mnogih področjih obtičala, na prenekaterih pa nazadovala. Vzrok za to vidi predvsem v nepovezovanju ljudi, ki so prebujeni, in pretiranem individualizmu. Če bi se pred časom vsi prebujeni Slovenci, ki jih ni malo, združili, se koronska plandemija in vse, kar je sledilo, sploh ne bi zgodila. S stanjem duha, kakršno danes vlada v državi, resnično ne more biti zadovoljen nihče.

… edinost, sreča, sprava
k nam naj nazaj se vrnejo …. (F. Prešeren, Zdravljica, 1830)

Ta individualizem in nezaupanje do bližnjega je Slovencem prirojen zaradi genskih, zgodovinskih in geografskih značilnosti, duhovno prebujeni pa bi jih morali premagati, če naj postanejo glasniki Svetlobe. Kolikor bolj tesno glasniki Svetlobe sodelujemo med seboj, toliko manj moči ima Tema in nasprotno. Posamezniki, pa najsi so še tako informirani in prebujeni, ki samo pošiljajo elektronska sporočila drug drugemu in čakajo na odrešenika in nekakšen čudežen preobrat toka dogodkov (kot je iluzija o tridnevni popolni zamračitvi in premiku polov ali pa stodnevni komunikacijski zamračitvi ali pristanku NLP-jev in teh različic je v new-age gibanju malo morje…), hitro postanejo orodje Teme za izvršitev njenih načrtov. Razmislite o tem!
V Sloveniji obstajajo tudi skupine, ki so dobronamerne, a se proti Temačnosti borijo na star, klasičen način, brez pravega duhovnega znanja. Zato je tudi njihov uspeh omejen. Nekateri med njimi tudi rešujejo notranja nesoglasja tako, da javno obračunavajo med seboj in perejo umazano perilo. Ta pot
ne vodi v Svetlobo; ne članov skupine, ne naroda, še manj cele družbe.
Precej je v naši deželi posameznikov, ki so po naravi inteligentni, informirani in večinoma tudi dobro izobraženi, a so obtičali v občutku samozadovoljnosti, v smislu »jaz vse vem, sem duhovno razvit, ostali pa…« Ne povezujejo se z drugimi in menijo, da so osvojili vse znanje tega sveta. Ti ljudje so največji potencial za razvoj naroda, a zaradi premočnega ega služijo le Temi, česar pa se večina od njih žal sploh ne zaveda.
V Sloveniji je tudi veliko posameznikov, ki so bili dolga leta člani vzhodnjaških sekt. Ti imajo zaradi različnih zlorab s strani t.i. gurujev pogosto izreden odpor do tega, da bi jih kdorkoli na kakršenkoli način vodil, še nasvete od drugih včasih težko sprejemajo. Nekateri tudi odklanjajo vsako zbiranje
ljudi in množičnost. Vse to je razumljivo, ni pa taka zaprtost zdrava na dolgi rok. Glasniki Svetlobe bi morali v sodobnem času pospešeno celiti stare rane in se odpirati na vseh ravneh.
Pluton je že nekaj časa v Vodnarju, prav tako Sonce in Merkur. Ker ni niti enega retrogradnega planeta, je zdajšnji čas idealen za povezovanje »bratov in sester po duši« in rojstvo nečesa novega.
Vodnar ima to čudovito sposobnost, da zbriše individualne razlike med ljudmi in jih postavi na skupni imenovalec- človečnost. Vendar pa lahko postane tudi pretiran ego-triper, upornik za vsako ceno, trmoglavec in vase zaverovan individualist. Slovenci naj bi v letu 2024 počasi zapuščali uporniško dobo, v kateri smo bili kar dolgo časa, in ko so nas bolj motile razlike med ljudmi kot to, kar imamo skupnega. Zdaj je čas za zrelost, za zrelo demokracijo in osebnostno integriteto. Razmislite, vsak zase v svojem srcu, koliko odnosov, koliko prijateljev in dobrih povezav ste zamudili ali celo zavestno uničili, ker ste se veliko bolj osredotočili na to, kaj vas na osebi moti, v čem sta si v svojih pogledih
različna kot to, kaj vaju druži in v čem sta si podobna!
Oseba, katere glasnik sem in katere sporočilo je ga. Dajana Babič velikodušno dovolila objaviti na svojem blogu na PublishWallu, ima načrt, kako te t.i. mreže luči ne bi bile zgolj še ena new-age floskula, ampak realnost.
Prvi korak je, da se začnemo duhovno prebujeni redno fizično zbirati in družiti. Iskati skupne točke in si z medsebojnim zrcaljenjem zdraviti rane. Se veliko in iskreno pogovarjati, tudi o še tako neznatnih malenkostih, ker je vse del nas in je vse enako pomembno. Skupaj prenanalizirati, kaj smo se v zadnjih nadvse turbulentnih letih naučili, kjer smo bili šibki in kaj bi še lahko izboljšali.
Naučiti se moramo razumeti, da vse, kar naredimo za skupno dobro, čisti našo karmo bolj kot karkoli drugega in nas tudi najbolj zaščiti pred naskoki Teme. Prosim, razmislite o tem!
Te vrstice so prežete s Svetlobo- niso zgolj informacija za mentalno raven, ampak za vaše celotno bitje, zato jih večkrat preberite.
Spomladi bomo za vse zainteresirane začeli s ciklusi intenzivnih vikend predavanj, kjer se bomo lahko glasniki Svetlobe začeli spoznavati. Teme bodo zanimive in aktualne, predvsem pa bo vse naše delovanje zastavljeno izrazito problemsko, v duhu prizemljenosti. Potrebna bo dobra psihofizična
kondicija, saj je zaradi kvantnega vibracijskega preskoka čas že skoraj na točki popolnega kolapsa.
(P.S.: Datum tega zapisa je globoko simboličen. Tudi sorodstveno je oseba, ki stoji za tem sporočilom, povezana s Francetom Prešernom).

se nadaljuje...

T

Žal smo v tretji svetovni vojni že 22 let.

Človeštvo hočejo uničiti satanisti 666 skrivna religija, ki vlada z močjo denarja.

Brez resnice ni svobode.

Poglejte si video o tem 666 kultu smrti:

X Factor Winner Reveals World's Secret Religion - Altiyan Childs

https://www.youtube.com/watch?v=7Eeo-82Eac8&t=12289s