Članek
URŠKA LIČEN: Matrica z vsemi lažnimi in škodljivimi programi dokončno propada
Objavljeno Mar 06, 2024


Matrica z vsemi lažnimi, zlobnimi iluzijami in posamezniku ter skupnosti škodljivimi programi in sistemi dokončno pada.
Zlata doba Zemlje je takorekoč tukaj. VSI, ki se ne bodo mogli prilagoditi, ki se na noben način ne bodo želeli prilagoditi, bodo pač zapustili planet, že odpadajo in še odpadejo.
V kratkem se zgodi še konkretnejši kolektivni energetski dvig, s katerim bo vidno, kako malo je na zemlji LJUDI, še izrazitejše bo vidno koliko "ljudi" ima demone, koliko jih je resnično vodenih od temnih entitet ali pa jih upravljajo temne civilizacije. To, kar se bo še letos odvijalo so veličastne Božanske zadeve je Božanski plan in popolnoma nič in nihče od temnih gostih entitet ne more tega več zaustaviti.
Vsem podpornikom sistemov matrice prihaja karma.
Edino merilo na novi Zlati Zemlji bo "vibracija" = lastna energija = Q, ki ne laže = DUH STVARNIKA, na kateri posameznik vibrira, NE kaj ima (NE pohlep, NE materializem ...) NE koga kdo pozna ...
Od vibracije, odprtosti bo odvisna lastna blaginja, saj na podlagi višine "frekvence" si bo lahko vsak posameznik kreiral, manifestiral in nihče tega ne bo mogel kupiti, ukrasti ali izsiliti pozicije.
Za vse je vsega Obilja več kot dovolj.
Prihaja obračun, resnica in pravica za čisto vse.
Konec je okultizma, satanizma, urokov, magije, manipuliranja, prirejanja, zavajanja, prikrivanja resnice, konec laži, ... prihaja dokončni zlom = pad teme. Ogromno tega je tudi v Sloveniji. Ogromno njih je tudi v SLO za moč, denar, materializem, razuzdanost ... dušo prodano satanu.
Poskušajte razumeti in se v tišini energijsko dvigniti nad njih, ker vas bodo želeli potegniti zraven, v svoje brezno teme, v propad.
Trenutno se že dogaja žrtvovanje šibkejše teme, da še za kratek čas preživi močnejša tema. Na koncu bodo vsi pokazali svoj pravi obraz.
V izogib prevelikih presenečenj bodimo odprti in istočasno popolnoma mirni, brez strahu in v vibraciji tega kar smo, v DUHU Brezpogojne Ljubezni in v Zaupanju, saj vemo kaj in kdo smo ter vemo od kje smo dopuščajmo možnost, da se lahko zgodi marsikaj.

T

ZBIRANJE SREDSTEV ZA ODŠKODNINSKE TOŽBE PRIZADETIH S STRUPENIMI CEPIVI
USTAVIMO ZASTRUPLJEVALCE ZDAJ KER SO ŽE NAPOVEDALI NOVO EPIDEMIJO

KER SEM PODPORNIK KONKRETNIH AKCIJ SEM ŽE NAKAZAL SVOJ DELEŽ 40€
Združenje za zaščito interesov prizadetih po cepljenju
Podatki za nakazilo so naslednji:

Združenje v Gibanju OPS - Osveščeni Prebivalci Slovenije
Ruska 2, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 1914 6501 1737 734
(bic): SZKBS2X
Koda namena: OTHR
Namen plačila: Izdelava univerzalne tožbe
Referenca: 99 ali 00

Tukaj je aplikacija VALU, da lažje izvedete plačilo:
https://pay.bizify.si/nzGxVD1zn/nzGxDbpqe