Članek
ZAPOVEDANO VS. AVTENTIČNO, INDIVIDUALNO
Objavljeno Mar 08, 2024


Čestitanje ob zapovedanih praznikih je program! Ljudje ponavljajo eno in isto, ne glede na to, kako hočejo to prikriti s kupom srčkov, metuljčkov in vrtnic.
Vsega tega 'cheesa' nisem prenašala že od malega.. Zakaj? Ker so ljudje čestitali ženskam, zato, ker se to spodobi, ker je tako zapovedano, ker tako delajo vsi v službi, ker je iz šole prinesel otrok risbico, na kateri piše..srečen dan žena..ali srečen materinski dan..ali srečno valentinovo...ali srečen dan LGBTja (po novem).
Vse to so programirani prazniki, vključno z božičem in novim letom (ki se bo itak zamenjal, začetek novega leta je 1.april). In tudi praznovanje rojstnih dni bo izgubilo pomen, ko bomo v 5.dimenziji, saj tu ni ne časa, ne starosti, ne smrti, ne bolezni...
Torej so vse te besede povezane s prazniki in s štetjem, koliko smo stari in obletnice, koliko časa si že vdova in blabla Brezvezne.Puhlice.Balast.Toksičnost. Saj ni smrti in v našem DNK-ju sploh ni postavke za čas. Večni smo. Torej ne rabimo rojstnih dnevov in štetja časa. Imamo obilje, ki nam pripada s tem, da obstajamo. Če ne bi obstajali, ne bi bili vredni. Torej smo vredni. Torej ne rabimo nobenega praznovanja 8.marca!
Kako Dajana, zakaj nam ne pustiš vsaj to majhno veselje... Prenehajte biti majhni, prenehajte se tlačiti v okvirje, kjer moraš to in to. Presežite osladno kolektivno zavest in bodite svoji. Če že morate napisati nekaj v komentar, napišite po svoje, ne popajte gif- ov, nalepk, vrtnic in srčkov od katerih glava boli...
Največja vrednota človeka je njegova avtentičnost. Da se ne skriva v množici drugih enakih. Da pove po svoje. Da ni robot in kimavec. Da ne ponavlja za drugimi, da ne kopira drugih. Če pa nimaš kaj svojega za povedat, bodi tiho, šparaj energijo!

#DajanaBabič
T

STRINJAM SE Z OBJAVO IN TU JE ŠE POLITIČNA ZLORABA PRAZNIKOV

8. MAREC, 8+3 =11

ŠTEVILO 11
(umor JFK 11. mesec, 11. september WTC, Fukušima leta 11, požig smučarjev Kaprun 11.11. itd)

ja farbajo nas
pa enako povsem slučajno je dan njihove zemlje 22. april
v čast stote obletnice rojstva komun-ista lenina.
ZELENO PREFARBANA RDEČA
https://i.imgflip.com/7k6y7k.jpg

T

ZBIRANJE SREDSTEV ZA ODŠKODNINSKE TOŽBE PRIZADETIH S STRUPENIMI CEPIVI
USTAVIMO ZASTRUPLJEVALCE ZDAJ KER SO ŽE NAPOVEDALI NOVO EPIDEMIJO

KER SEM PODPORNIK KONKRETNIH AKCIJ SEM ŽE NAKAZAL SVOJ DELEŽ 40€
Združenje za zaščito interesov prizadetih po cepljenju
Podatki za nakazilo so naslednji:

Združenje v Gibanju OPS - Osveščeni Prebivalci Slovenije
Ruska 2, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 1914 6501 1737 734
(bic): SZKBS2X
Koda namena: OTHR
Namen plačila: Izdelava univerzalne tožbe
Referenca: 99 ali 00

Tukaj je aplikacija VALU, da lažje izvedete plačilo:
https://pay.bizify.si/nzGxVD1zn/nzGxDbpqe