Članek
ZAKAJ SE JE ZDRAVJE SLOVENCEV TAKO POSLABŠALO RAVNO PO CEPLJENJU?
Objavljeno Mar 10, 2024

Darja Lovšin

Podpisala sem zahtevo, da Nacionalni inštitut za javno zdravje posreduje podatke in analizo o stranskih učinkih kovidskega cepljenja. Po odvetniku jo vlaga Društvo za zaščito človeka in njegovih pravic iz Maribora, podpirata pa jo tudi obe iniciativi, zdravnikov in pravnikov. Odgovor pričakujemo v 20 dnevih.
Izredno celovita, dobro dokumentirana in več kot upravičena zahteva, da NIJZ končno opravi svoje, z zakonom določene naloge in pristojnosti izhaja iz žalostnega dejstva, da se je zdravstveno stanje prebivalstva Slovenije v letih 2021 in 2022, ko bi se že morali pokazati pozitivni učinki cepljenja – izrazito poslabšalo. Glede na to, da je NIJZ v času kovida registriral vsa cepljenja proti kovidu in tudi prijave neželenih stranskih pojavov, je čas, da objavijo celovito analizo in predvsem odgovorijo na vprašanje; ZAKAJ SE JE ZDRAVJE SLOVENCEV TAKO POSLABŠALO RAVNO PO CEPLJENJU?
Prav tako visi v zraku še vedno nepojasnjeno vprašanje, kako to, da se v letih 2021, 2022 in 2023 bistveno povečano število smrti? NIJZ bo moral slekoprej razkriti, kakšen je cepilni status umrlih, kajti sumimo, da so umrli zaradi prejetih odmerkov "cepiva"
Pa še tole: Včeraj sem izvedela, da je moj sorodnik nedavno prebolel težko pljučnico, zdravili so ga z ventilatorjem, vendar v družini tega ne povezujejo s tem, da je bil 3 X cepljen. Tudi zato moramo terjati odgovore, kajti le tako bomo povečali kritično maso prebivalstva, ki se bo sposobno upreti naslednji epidemiji, za katero, pravijo na WHO, da sploh ni več vprašanje.
Prihaja bolezni X.
Potrebujemo več ozaveščenih sodržavljanov!