Članek
MIKSTONE: Sramota sredi Ljubljane
Objavljeno Mar 14, 2024

Bavarski dvor včeraj. Kaj je narobe s slovensko policijo? Takšne blamaže javnost najbrž še ni videla. Prva dva policista, ki sta pristopila k njemu, bi ga morala obvladati brez vprašanja. Tako pa smo dobili enourni prenos nesposobnosti policije. Kakšnih 100 jih je bilo tam, za nameček se je prišla osramotit še specialna enota policije. Obvladati napadalca z nožem je osnovno urjenje. Kdor tega ni obvladal, so ga iz kadetnice poslali domov. Danes, ko je lahko policist vsak, ki ne dobi druge službe je stanje očitno alarmantno. Zdaj si pa predstavljajte, da pizdarijo naredi kakšen uvožen migrant, ki se je nekoč boril pod zastavo Islamske države? Preden bi se policist zmenili in organizirali, bi bilo pol ulice mrtvih.

Od policije smo potem slišali znana jajca. Zavarovali so in zaščitili življenja … bla bla bla! Pol sveta se na spletu dela norca iz nesposobne prestrašene slovenske policije. Smešno, če ne bi bilo žalostno. Obvladali so ga pripadniki specialne enote, so sporočili mediji. Ja pa jade. Kdor je videl posnetek je lahko videl, da so omenjeni kekci specialne enote nemo opazovali in se umikali. Šele ko je neuravnovešeni mulc na prigovarjanje sorodnika spustil oba noža, so spustili ščite na tla in planili po njem. Predal se je, niso ga obvladali. Še ena črna packa več na policiji. Predstavljajte si istega tipa z noži sredi Zagreba ali Beograda? 30 sekund ne bi opletal, ker bi ga takoj nalomili in obvladali.

https://mikstone.com/sramota-sredi-ljubljane/?fbclid=IwAR16xu19HKiy2CFkvdjEZ7wr91vrirJMmIW99cLqgsO5Dc_Do7xCKUeGdr0

T

To so pohlevni miličniki in ne policija. Ko je meni brez pravega razloga telefon razbil varnostnik ameriške ambasade so samo gledali.

Ob tem je po roki udaril tudi enega od njih. Šele na mojo zahtevo so ga ustavili. Nasilneža sem prijavil in tudi miličniki so dali izjavo. Sodišče je ustavilo kazenski pregon z izgovorom, da sem ga jaz žalil s teroristom (po napadu!) in da je škoda ob ODVZEMU telefona zanemarljiva. Hoteli so naj ga sam tožim. To so Butale in še ugrabljene od mafije.

Največjo krivdo nosi pohlevno prebivalstvo. Je pa res, da so ljudje takšni zombiji ker smo zastrupljeni s cepivi, ki jih še naprej pršijo tudi z letali. Napadajo nas tudi elektromagnetno s HAARP in 5G orožji.

Pa še to, jeseni 2021 so po Ljubljani miličniki metali solzivec, ko ni bilo nobenih večjih izgredov. Mediji so si nasilje izmislili in to je res satansko početje. Po Čopovi je šla skupina miličnikov v plinskih maskah in simulirala vajo spopada z NEOBSTOJEČIMI protestniki. Ta simulacija je bila zastraševanje prebivalstva.

Nova normalnost je satanizem 666.