Članek

Vojna med kmetijstvom in turizmom?

Sovpadanje ciljev prestrukturiranja turizma in kmetijstva

Kolateralna škoda lažne promocije trajnosti turizma: Digitalna preobrazba trajnostnega turizma predvideva propadanje večine kmetij in ohranitev butičnih lokacij in ponudb.

Objavljeno Oct 10, 2022

Kaj imajo skupnega Sklad kmetijskih zemljišč, MKGP, IRSKGP, AKTRP, FURS, Program razvoj podeželja, Kohezija, Strategija digitalne preobrazbe trajnostnega turizma, Policija, vse strukture slovenske uprave, Slovenija d.o.o.?

Odgovor tiči v reklamni vsebini Merkatorja in njegovi zgodovini. Merkator trdi, da v sloveniji propade(izgine) 650 kmetij na leto. Oni pa da so tisti, ki "držijo stvar pokonci", ker da kupujejo od tisočev slovenskih kmetov. Oni "niso takšni". Kakšni so, kakšni? Kje in od koga bodo kupovali čez deset let? Kdo bo takrat lastnik, najemnik zemljišč, kdo bo prideovalec?

V prilogah je primer do sedaj delno opisane oz. objavljene agende na študiji primera.  Rezultati študije primera v celoti sledijo. Za zdaj del vsebine študije na vpogled v bolj berljivi obliki v formatu pdf.(v prilogi). Če celotna slovenska uprava stopi skupaj, ko je treba uničiti posameznega kmeta, ki razmišlja s svojo glavo, zahteva odgovore in govori in piše o tem kar opaža tako, da ga slišijo(pa tudi če je le na seznamu in je tiho ali če ne izpolnjuje pogojev skladnosti z agendo), pa da jih ne bi propadlo 650 na leto? Medtem SKZGRS ob eksplicitni pristranskosti sodnikov kupuje in izvršuje, laže, zavaja, izsiljuje, goljufa, režira dolžniške situacije in izvršbe, podtika člene v pogodbe za zlorabo po potrebi, malomarno upravlja osnovno surovino lastnega posla, ki je v resnici skrbništvo - zemljišča in ne nastopa enako pred zakonom, ko so od te malomarnosti oškodovani drugi, zavrača odgovoronost za jedrne dolžnosti, ki izhajajo iz same definicije utemeljitve lastnega obstoja in lastne organizacijske oblike,  zlorablja druge strukture uprave RS za svoje naklepe, krade, zlorablja svoj položaj, potaplja kmetije, razprodaja in razmetava njihovo imetje... V čigavi službi so direktorji in uslužbenci SKZGRS, sodniki in izvršitelji v resnici, če je možno očitati vse našteto na osnovi le ene same študije primera? 

https://uploads.publishwall.si//gpu_in_npu_predlo_itev_odziv80prijavpoliciji.pdf

https://uploads.publishwall.si//vpogled_74_in_raz_iritev_komisija_plus.pdf

https://uploads.publishwall.si//01_objavaSKZGRS_goljufija_kraja_organiziran_kriminal.pdf