Članek
Sodniki, tožilci, policisti, kriminalisti, globočniki
Objavljeno Feb 18, 2023

(Opomba: beseda "globočnik" se v tem naslovu  poskusno uporablja za ponazoritev vloge predstavnika ali uslužbenca ti. fenomena globoke države.)

Danijel Mivšek,  Izola

15. 02. 2023

Zadeva:

Zapis pogovora v zvezi:

      • s preventivnim obiskom policista iz PPI v zadevi motokros v PPP (protipožarni preseki Cetore Korte),

      • z mojim prihodom in vabilom na PP Izola, v vlogi osebe ki bi lahko posredovala koristna obvestila v zvezi s kaznivim dejanjem: protizakonito, pristransko in krivično sojenje po I. odstavku 288.člena KZ-1.

Kraj in čas dogodka:

na Medljanu, dne 31.1.2023, ob okoli 13.30,

ter nekatere opombe.

Okoli 13:20 sta se s policijskim avtomobilom pripeljala na dvorišče:

  1. Policist, ki je zase povedal, da predstavlja PPI (morda je rekel, da je vodja okoliša, gotovo nekaj v zvezi s tem), v zadevi preventivnega obiska v povezavi z domnevno namero poostrenega nadzora nad motokrosom v PPP Cetore-Korte. Z njim je prišla

  2. policistka kriminalistka Stevka Tubić,

    (((ki se je že večkrat pojavila v vlogi policistke oz. višje policistke in dežurne na PPI od leta 2018: skladova izvršba/opustitev uradnega dejanja na mojo prijavo kaznivega dejanja, drugi poskus prijave kaznivega dejanja g. Jenka v PPI – zavrnitev zapisa oz. sprejema ovadbe, ki je takrat dežurna, nedavna (lanska) prijava motokrosa v PPP C.-K. – očitanje, da je moja prijava tega prekrška in kaznive dejavnosti v gozdu lažna, ne da bi na terenu ugotovila dejstva ((prisotni policist v tej zadevi je zanikal, da gre za isto osebo in da sem jo zamenjal za neko drugo, vendar se je v omenjenem enem od predhodnih obiskov sama Tubićeva predstavila kot policistka, ki je tu že bila: „Kaj ni bila tu neka izvršba?“. (opomba: Zakaj bi se v tem smislu izpostavila, po tem, ko je hotela mojo prijavo motokrosa označit za krivo prijavo), nato pa njeno igrano začudenje, ko sem zgrožen nad šikaniranjem in nestrokovno vodenim postopkom zahteval njene osebne podatke)), več o tem v razširitvi ovadbe))). Jasnost sporočila v oklepajih določajo pod-oklepaji.

Policista sta me naslovila z: "ali mi lahko vzameta malo časa." Privolil sem. Policist iz PPI je pojasnil, da je prišel preventivno, zaradi načrtovanega poostrenega nadzora na omenjeni PPP. Želel je vedeti ali se dogodki motokrosa v gozdu še dogajajo. Posredoval sem mu točen podatek zadnje moje prijave na 113 iz telefona. Podatek o tem, da je bilo vpričo moje pozornosti in prisotnosti v zadnjem času več voženj v ožjem krogu okoli vinarske kmetije Korenika na Morganih, da je po mojem vedenju in (info. O lastništvu vinograda v gozdu od lovca Milunoviča), izvajalec motokrosa in voznik štirikolesnika član te družine, ki je predhodno redno vozil po PPP in po vinogradih nad (cca. 50 m) PPP tudi na Morganih. Da gre za očitno novo in krajšo krožno traso, ki se začne na območju novega kmetijskega območja (še do predlani gozda) na SZ hriba Morganov, in poteka okoli kompleksa kmetije gotovo tudi skozi gozd, v bližini nad PPP, v sklenjenem krogu s prej obstoječimi poljskimi potmi. Najmanj enkrat se mu je pridružil motokrosist iz Cetor. (opomba: Na njihovo nesrečo, če sem zunaj, lahko spremljam celoten potek gibanja po gozdu, poteh in vaseh od vžiga motorja do parkiranja obeh prekrškarjev in storilcev.) Izrazil sem zadržanost do izjavljanja, da ni bilo nobene vožnje v zadnjih mesecih, ker se je običajno na takšno izjavo Policijski upravi zgodil naval ali vsaj ponovitev epizode takoj zatem (Opomba: med zimskimi počitnicami sem nato zaznal dve vožnji z motokrosom po PPP in eno na lokaciji Morganov kot opisano, vendar jih je lahko bilo več).

Seznanil sem ga z ovadbo, ki bo sledila izjavi njegovega kolega iz PUK (opomba: gre za g. Igorja Jadriča), ki - tako kot pred njim nekdanji Vodja PO Izola - išče načine, kako bi s proceduralnim pravom našel mimohod zahtevanih podatkov o delu, uspešnosti pri tem in angažmaju vseh vpletenih policistov glede 80-ih prijav motokrosa le na 113 v zadnjih trinajstih (13-ih) letih. Njegovemu vabilu v upravni postopek da ne bo ugodeno. Pojasnil sem mu tudi, da je bil moj pravni interes več-desetkrat izprašan s strani policistov, kot tudi več-desetkrat posredovan številnim državnim organom, med njimi največkrat: GPU, PPI, PUK, DTRS,VDT, SDT, MKGP, MOP, MNZ, IRSKGP, SKZGRS, Občina Izola, in drugi. (opomba: provokativnost in perverzija takšnega postopka je vredna le besed, ki se jih bom vzdržal. Sočasno je potrebno pojasniti, da preštevilna dejanja Policistov v zdaj že stotinah postopkov v zvezi z prijavami prekrškov in kaznivih dejanj so zgolj provokacije in šikaniranje prijavitelja in oškodovanca in je to morda modus operandi Policije, s svetlimi izjemami za izzivanje dogodkov, ki potem prijavitelja lahko v trenutku spremenijo v storilca. Razlog za to je tu verjetno visoka zastopanost policistov v kategoriji prebivalstva "motokrosistov prekrškarjev" po celi Sloveniji).

Ga. Stevka Tubić mi je povedala, da je prišla povabiti me na razgovor (zaradi zadeve v naslovu) in o moji prijavi kaznivega dejanja na GPU, zgolj moje prijave kaznivih dejanj Samante Kravanja. Prihajala naj bi po naročilu in odredbi državnega tožilca. (Ime tožilca je navedla, vendar se navedeno ime ne ujema z imenom SDT, ki je obravnaval prijavljene zadeve in mi poslal zavrnitev skoraj vseh zadev kot »neutemeljenih« s pavšalnim popisom zadev in navajanjem svojega in mnenja domnevno zaslišanih organov brez kakršnihkoli izkazov o izvedbi postopkov zoper ovadene. Morda je navedla napačno ime po pomoti.) Pojasnil sem ji, da sem se na zadevo tožilca SDT (opomba: gre za Jožeta Levašiča) že odzval z ovadbo in prijavo suma storitve kaznivega dejanja v postopku po tem tožilcu, ker je zadevo prijave organiziranega kriminala odpravil z levo roko, trdil, da vse ve o vsem, da je vse nično, da je pridobil vse podatke, ki jih za presojo potrebuje od ovadenih nosilcev organov, da pa sam nisem navedel, kateremu delu njegovega organa DT sem poslal 5.000 dokumentov o vsem tem. Najlažje je s svojim ravnanjem na takem položaju spremeniti oz. preuokviriti naravo prijave KD in potem s tem spremeniti proceduralne okoliščine in zahteve, ter dolžnosti tožilca v zadevi, če je tvoj cilj ustaviti postopek zoper organizirani kriminal. Pojasnil sem ji, da me ona sprašuje oz. namerava po nalogu tožilca spraševati le o rezidualnem delu že tako le o nekaterih zadevah od vseh, v organiziran kriminal spletenih dejavnosti državnih organov po njihovih funkcionarjih, ki sem jih do sedaj in jih še bom izpostavil. Nadalje sem ji pojasnil, da bi za korektno izvedbo pridobitve informacij potrebovala več dni v zadevi, ki sem jo prijavil sam. Ona pa se omejuje zgolj na en detajl in eno osebo od množice vpletenih v dejanja organiziranega kriminala. Vprašal sem jo če ima, in kje ima kot izpraševalka kriminalistka spis zadeve, v kateri se - skladno z ovadbo - Samanta Kravanja sploh pojavlja kot storilka KD. Odgovorila je, da bo to raziskovala naknadno, da ni prejela od "njenega" Tožilca več kot le nekaj deset strani, ki mi jih je ponudila na vpogled, in med temi dokumenti sploh ni spisa zadeve, ki se neposredno nanaša v ožjem smislu na delo Kravanje v zadevi P74/2021. Vpogled v njen šop papirjev sem zavrnil, saj si s takim vpogledom nimam kaj pomagati, dodatno odpira pravno špekulativno stanje komunikacije med nama in ne bi bilo sledljivo ali dokazljivo dejanje v postopku.

Absurdno se mi je zdelo, da želi spraševati o osebi in dejanju, v zvezi s katerima sem eksplicitno pozval tako Tožilstvo kot GPU, da naj v postopku pridobijo spis tožbe P74/2021 kot temeljno dokazno gradivo, ki ga je že sama Samanta Kravanja vsebinsko prezrla, da bi ustregla imperativu SKZGRS in slovenske globoke države v tej zadevi. Podpisal sem se, češ da sem prejel vabilo, da bom prišel na zaslišanje pod pogojem, da izkaže tisti, ki se bo z menoj pogovarjal, da je seznanjen z zadevo, kar sem pripisal tako na original vabila, ki ga je odnesla Tubićeva, kot na kopijo, ki jo hranim jaz (priloga). Tubićeva mi ni ponudila kopij spisa s katerim sama razpolaga. Kopijo vabila sem naredil sam, s strinjanjem obeh.

Tubićeva je spet začela z retoriko o mojem razburjenju v zvezi s "čudaškim" - a bolj verjetno načrtnim - postopkovno manipulativnim postopanjem, tako Policistov v zvezi s prijavami, kot tožilcev v zvezi z vsemi ostalimi zadevami. Omenil sem ji tudi to, da SD Tožilec v pisnem odzivu meni trdi, da sam »ne ve, komu sem poslal ključek«, ker da nisem tega navedel njemu, četudi je sam v zadevah organiziranega kriminala kot SDT pristojen po zakonu, da vodi vse veje tožilstva v postopku zahtevnejše narave. Pojasnil sem tudi njegovo prizadevanje in namen, da spremeni naravo tega postopka o organiziranem kriminalu v eno samo posamično parcialno zadevo, na osnovi diskreditacije mene v zvezi z ostalimi in mi grozi', da sem v tveganju postati storilec KD »krive ovadbe«. Nato je planila z izjavo, da saj je Tožilec (ne vem povedati, katerega ona misli) razdelil prejete vsebine na 13 sklopov, ni pa povedala ali izkazala katere vsebine. Demontaža ovadbe zaradi usklajenega delovanja številnih akterjev v številnih zadevah na separirane sklope z izgovorom kaotičnosti pa je hkrati tudi tožilčeva strategija dekonceptualizacije same ovadbe zoper organiziran kriminal večje skupine ljudi na posamezne osamljene, potencialno s tem moje »krive« ovadbe. Pod takimi pogoji, če bi nanje pristal, pade vnaprej tudi ovadba sodnice Kravanje. Tubićin pristop je del te strategije, ki se v tem postopku izpraševanja ponavlja po vzorcu pisnega odgovora Jožeta Levašiča iz SDT.

Tubičeva zatrjuje, da je njena težava in težava tožilca, ki naj bi ji dal spis v roke in postopanje v nejasni kronologiji prijavljenih in opisanih dogodkov (Levašič trdi, da je ovadba kaotična in se ne trudi za obsežno dokazno gradivo), medtem pa nobeden od njiju ne izkazuje posedovanja spisa v obsegu več-sto strani, kjer so vse priloge, teh je tekstovnih in slikovnih skoraj sto le v P74/21. Vse tekstovne imajo datume ali/in so (tudi slikovne) v Odgovoru na tožbo, kot tudi v ovadbi posamično opisane.

Če obstaja kaos v preiskavi, potem naj pisno najprej policija, tožilstvo in kriminalisti izkažejo, kaj so v zvezi s podatki, dokazi in dokumenti sploh storili do sedaj - razen tega, da ne vedo, kje je 5.000 dokumentov na USB ključku, da ne omenjam vseh dokumentov (5GB), poslanih v okviru pridobivanja IDP na DTRS po elektronski pošti, ostalih elektronskih prijav, sms sporočil, itn. (Levašič mi npr. očita, da ga nagovarjam k ogledu prispevkov na spletu, jaz pa jih pošiljam ravno zato, ker so vse zadeve, ki jih vlagam v povezavi z mojimi osebnimi primeri povsem skladni z evropskimi in globalnimi kriminalnimi agendami današnjega časa.)

Opomba: Tubićeva me je ob tem srečanju spet nagovarjala v pomirjevalnem slogu, češ se bomo v miru pogovorili o zadevah in češ zakaj se toliko razburjate, ko govorite o zlorabah s strani policije in drugih, o neodzivnosti tožilstva, o nastali posledični škodi po teh dejanjih v milijonih in v enormni nematerialni škodi moji družini. Zato opozarjam organ prejemnik, da če nima Tubićeva sebi zelo podobne sestre ali soimenjakinje v policijskih vrstah in če ta morebiti obstoječa oseba ne more dokazati, da je njen alibi v zgoraj opisanih zadevah, kar namiguje policist, se ta kriminalistka (prej višja policistka) nahaja v pravno nezavidljivem položaju med postopanjem v tej zadevi kot vpletena v vsaj štiri sume kaznivih dejanj na položaju policistke ali njenih nadrejenih, zato v nobenem primeru ne more voditi tega postopka. Več v razširitvi ovadbe.

Stevka Tubić je prejela podpisano vabilo s pripisom pogoja za moj pristop k razgovoru, to je, da se seznani kot izpraševalka z vsebino obsežne dokumentacije, ki jo mora prej preučiti in izkazati, da jo ima in da je to storila, da bi se lahko sploh ukvarjala s pridobivanjem informacij s šele ožjim delom obsodb, ki letijo na račun Samante Kravanja z moje strani, v zvezi z usklajenim delovanjem z hudodelsko združbo "državnih ovratnikov".

(Opomba: Vsi vpleteni v očitana kazniva dejanja v vseh delčkih njihovih ravnanj, vključno s policijo in tožilstvom, izkazujejo svojo pripadnost prej SGF in Medameriški banki podložnim uslužbencem SLOVENIJE d.o.o., kot pa Sloveniji in njenim prebivalcem, ki bi jim morali služiti skladno z ustavo in mednarodnimi konvencijami, ki varujejo človekove pravice.)

Danijel Mivšek, l.r.

Priloga: vabilo/vročilnica

_______________________________________________________________________________________

Danijel Mivšek

Izola                                                                                                                                              15.02.2023

Pristojnemu državnemu organu

za pregon organiziranega kriminala

v javni upravi in v javnih funkcijah

Zadeva: Razširitev kazenske ovadbe v zadevi nezakonitega postopanja

specializiranega tožilstva in policije ter kaznivih dejanj zaposlenih pri obeh organih

Zadeva št. 1.: motokros - razširitev ovadbe na Zadevo 092-92/2022/5 (3B21-02) in osebo Igor Jadrič, direktor , višji policijski svetnik

Kot sem policistu policijskega okoliša Izola pojasnil, da v kratkem vlagam razširitev ovadbe v kazenski zadevi:

  • oviranja ugotavljanja ustreznosti odziva lokalne policije in GPU,

  • morebitnega nezadostnega odziva na prijave dejanj in oškodovanosti,

  • ignoriranja resnosti in obsega nastale škode,

  • izogibanja uradnim dolžnostim policistov ter policijskih organov,

  • verjetni koruptivnosti znotraj policije in vpletenosti v izogibanje,

  • oviranje pregona kaznivih dejanj ali celo neposredne vpletenosti v samo širšo dejavnost hudodelske združbe, ter

  • ponovitvi izogibanja posredovanja podatkov o večletnem izogibanju uradni dolžnosti in o šikaniranju osebja Policije Izola oz. Policijske uprave Koper.

Kot stranka z več-desetkrat izkazanim pravnim interesom sem podal vlogo na PU Koper za pridobitev podatkov o:

  • mojih prijavah in povezanem delovanju policije za namen ugotavljanja KD zlorabe uradnega položaja (257. čl. KZ-1) ter

  • (ne)učinkovitosti morebitnega posredovanja podatkov o prijavah KD in prekrškov pristojnim organom posameznih področij,

saj je trajalo 13 let, preden sem dosegel - šele po prek sto prijavah in prejetih nizkotnih revanšističnih praksah odziva državnih inštitucij na prijave - da je bila kazniva in nezakonita praksa motokrosa v gozdu povečini ustavljena. Direktor PUK namreč želi da mu jaz dajem podatke o njegovem delu in trdi da nisem izkazal v preteklih 13 letih pravnega interesa, med tem, ko se je policist na klicnem centru 113 lani pohvalil, da na moje prijave motokrosa v PPP C.-K. PUK le še riše črtice. Direktor postreže s serijo ultimatov in pogoji po ZUP.

Nezakoniti kolesarski spusti se nadaljujejo še dan danes, saj jih inšpektorat za kmetijstvo po podatkih policije izrecno podpira. Občina Izola pa tako ali tako gradi svojo eksistenco na protipravnosti, kriminalnem botrstvu, nestrokovnosti in korupciji v državnih organih na mnogih že (a ne še vseh) opisanih področjih. Podatke zahtevam zaradi utemeljenega suma opustitve uporabe sorazmernih sredstev zoper prekrškarje in storilce, v (ne)izvajanju ukrepov za preprečitev množičnih kršitev storilcev v prometu in po ZON v naravnem okolju, kot tudi kazenskem pregonu organizatorjev, financerjev in promotorjev kaznivih praks in dejavnosti v naravnem okolju, ki so funkcionarji in organi državne uprave ter inšpekcijskih služb in mednarodna kriminalna združba v okviru kohezijskega sistema EU s strani policije, kriminalistične policije in državnega tožilstva, vse za obdobje 13 let.

V tem času je bilo na 113, po SMS sporočilu na mobilne telefone v rabi PP Izola, na njihov elektronski naslov, na poštne in elektronske naslove vseh parcialno odgovornih ministrstev, vlade RS, KPK, VČP in predsednika države z moje strani naslovljenih preko sto argumentiranih posamičnih prijav dogodkov (neprestano ponovljenega KD in prekrška), z izkazom mojega pravnega interesa in neposredne oškodovanosti po KD odgovornih oseb Obalnih občin, uradov za kohezijo v RS, urada vlade za razvoj podeželja, MKGP, SKZGRS, Zavoda za zaščito kulturne dediščine Piran, skozi obdobje 15 let in več deset pozivov k ukrepanju ter pozivov k povračilu in izplačilu povzročene več-milijonske škode in kazensko odškodninske odgovornosti po naštetih storilcih v povezavi, tudi že izključno z neodzivnostjo, izogibanjem in porazno neučinkovitostjo organov pregona.

S tem in takšnim ravnanjem, torej z udeležbo organov pregona v so-povzročanju vseh naštetih KD v
18-letnem dogajanju v gozdu, podprtemu in opremljenemu z digitalno opremo gozdnih poti, z vsemi naštetimi ravnanji implementatorjev nezakonitih projektov, s svojo nezakonito pasivnostjo, so številnim prekrškarjem organi pregona v gozdu še sami postiljali teren za uničevanje habitata divjadi, uničenje naravnega ravnotežja v gozdu, v njegovi okolici, na pridelovalnih površinah in v urbanem okolju. (Agenda je vseevropska: tudi po Berlinu in Italijanskih mestih se sprehajajo divji prašiči.) Glavna posledica tega - vse pristojne državne organe vključujočega - organiziranega kriminala v hudodelsko združbo, je uničenje lokalne kmetijske pridelave, lokalne samooskrbne pridelave in slovenske samooskrbne kmetijske dejavnosti tudi marsikje drugje v Sloveniji.

Drugi neposredni katastrofalni učinek te hudodelske združbe državnih funkcionarjev in uradnikov je zdesetkanje malih slovenskih kmetij v tem 15-letnem obdobju z bombaško kmetijsko, okoljsko, turistično, infrastrukturno in kohezijsko politiko v postelji s SGF in nacistično Evropsko Komisijo, kot tudi nikoli voljenim Evropskim Svetom. (Kraški požar je po opisih gasilcev očividcev bil lahko le načrtovan in podtaknjen, zdaj pa bodo Kras razsekale turistične poti.) Pločniki in 5G svetilke v vsako vas in naselje so češnja na torti teh pro-sataničnih in pro-pedofilskih funkcionarjev. Poglejte primer Epsteina. Če se DRŽAVNO TOŽILSTVO odreka pristojnosti s področja domačega organiziranega kriminala in mednarodnega organiziranega kriminala ob dolžnosti, da zaščiti izvajanje Ustave RS in človekovih pravic po mednarodnih konvencijah, potem je očitno v službi kapitala. Za navedbe v zvezi s kriminalom, v katerega je slovenska elita vpletena na globalni in makro ravni, črpam dokaze ravno iz sistematično izvajane vse manj prikrite agende vseh tu naštetih organov v REPUBLIKI SLOVENIJI. Pri ovadbahse opiram na številnih, več deset primerih iz mojega življenja v Slovenji, kjer s temi ravnanji storilci izkazujejo svojo korporativno naravo in neustavnost ravno skozi vse - v ovadbi evidentirane, opisane, dokumentirane - medresorsko usklajene akcije vseh naštetih državnih ovratnikov v Sloveniji.

Kot sem že navedel primer Darka Cerkvenika, ki v meni vidi tiskarno denarja oz. dolga za njegove gospodarje, z obsesivnim tiskanjem položnic za globe zdaj že kakih 50.000 evrov vrednosti, ker vzporedno z vsem uničenjem, ki so ga skupno zagrešile vse - tu in v drugih ovadbah naštete - osebe javnega prava in njihovi funkcionarji, njegovi tesni sodelavci, ki so v resnici uslužbenci korporacije, on meni, da je potrebno javljati za uničeno dejavnost vinogradništva po zadevah v predhodnih ovadbah in v tej dopolnitvi ovadbe, količino pridelka grozdja in vina. Cerkvenik živi od dela v isti korporativni instituciji IRSKGP, ki meni, da ni noben problem masovna prisotnost gorskih kolesarjev v majhnem edinem izolskem gozdu (Damjan Kapel, inšpektor za kmetijstvo in obenem tajni agent SKZGRS), IRSKGP, ki meni, da so lahko table za prepoved prepovedane dejavnosti v gozdu skrite v gozdu (IRSKGP), in da avtorji nezakonitih turističnih projektov v gozdu niso odgovorni za škodo, ki so jo povzročili, in lovska inšpektorica, ki meni, da lovci lahko lažejo v postopkih, opustijo koncesijske obveznosti do oškodovanega kmeta, skrijejo ali uničijo dokumentacijo o prijavah in lastne zapisnike in potem trdijo, da ni bilo prijav škode, in ki sama zanika informacije o obstoju mojih prijav škode v sami dokumentaciji prijav, na katero se naslanja pri lastni trditvi, da prijav ni bilo. Policisti so tisti, ki menijo da je inšpektorica za lovstvo pristojna za obravnavo laži lovskih funkcionarjev in ne tožilstvo in policija.

Cerkvenik dela v in za institucijo IRSKGP – MKGP, ki je opustila vse zakonske kot tudi procesne obveznosti do mene (kmeta, oškodovanca) po pobegli divjadi iz uničenega habitata v obsegu 20.000 evrov le v letu 2020, kar vesta tako policija kot tožilstvo, ki se glede tega niti ne popraskata, kjerkoli že, zdaj že tretje leto.

Nasprotno, TOŽILSKA GOSPODA „ne ve“, kje so podatki, ki sem jim jih posredoval (na USB ključku, 5.000 dokumentov, velikosti 15 GB), z elektronsko pošto skupaj gotovo 22 GB podatkov le v elektronski obliki, kaj šele s tisto po PP. Potem pa pošlje tožilstvo policistko kriminalistko da poizveduje o stvareh, v katere je sama vpletena z več sumi kaznivih dejanj le v povezavi z – z moje strani prijavljenimi - KD javnih uslužbencev in funkcionarjev ter prekrškarjev, vključno z njenimi kolegi in njo samo.

Slavni član vinske komisije Županovega Vina v občini Izoli, Darko Cerkvenik medtem, ko grozi s to isto policijo, z vdorom v moje zasebne prostore pri odprtih vratih, z zaporom zaradi neposedovanja podatkov o moji zasebni lastnini in s krajo mojega premoženja, ki mi že 13 let onemogoča bančne storitve, trdi, da je MKGP že leta vodila in vodi edino uradno državno podatkovno bazo podatkov o dejanski škodi po divjadi in sicer izključno za grozdje. (Nihče v Sloveniji ne ve kolikšna je vrednost škode po divjadi. )Namen naj bi bil utemeljevanje morebitnega sumljivega upada pridelka pri prijavi pridelka grozdja, saj bi se kdaj morebiti uvedla obdavčitev (a se ni že 15 let, odkar se na tej predpostavki izvaja upravno nasilje, vse od nastanka takšne fiktivne utemeljitve prohibicijske politike v RS). Ta je bila uvedena po mnenju državne sekretarke pri MKGP na osnovi konsenza(!) med deležniki oz. zainteresirano javnostjo. Veliki kmetje naj bi tako pomagali pritiskati na male s takšnim konsenzom k represiji, ker je cilj Svetovnega gospodarskega foruma uničiti male kmete povsod po svetu in ljudi nasploh razlastiti in zapreti v gete(npr. nova davčna zakonodaja je ena od tras avtoceste v tej smeri). To je javno in ni nobena tajna, da vsi prodani slovenski funkcionarji služijo korporacijam. (Borut Pahor je te dni javno izjavil da, če ga ne bo več potrebovala politika, gre v korporativno poslovni svet, kjer si želi, da bo megakapital zadovoljen z njegovimi uslugami. Skratka: Pahor ohranja istega delodajalca v vsakem primeru. )Vse prikazano v znamenju domneve zaščite potrošnika pred škodljivimi učinki alkohola (in nekakovostnega vina), ki ga je ravno ta ista kmetijska politika z mednarodnim dumpingom prek subvencij in masovnih investicij v vinograde, v zadnjih 15-20 letih (v okviru koruptivnih poslov med kmeti, AKTRP in KGZS) naredila mladim potrošnikom bolj dostopnega kot pivo (primerjava v ceni po litru), kaj šele v povečani finančni dostopnosti čistega alkohola (pivo 5% v odnosu do vina 10+ %). Celotna strokovna vinarska srenja je povsem tiho, kar pomeni, da je podkupljena ali v globoki komi.

Kmetijska zakonodaja vas le domnevno varuje pred žveplom v vinu po IRSKGP in UVH, a vas prav nič ne ščiti tudi pred vsemi ostalimi kemikalijami v vinu, ki ravno tako povzročajo še kaj hujšega kot le glavobole potrošniku, hkrati dobičke MKGP in AKTRP, njunim uslužbencem pod mizo ter petrokemični industriji. Teorija propagande o zlati trsni rumenici in povezana represija kmetijsko vinske inšpekcje je s svojo implementacijo zdesetkala živelj v vinorodnih okoliših Slovenije. Prispevala k zastrupitvi podtalnice in zastrupitvi pridelkov. Predstavljajte si za trenutek, da tisoče ton strupov porabljenih v slovenskih vinogradih za boj proti trsni rumenici, ki je bila sicer od vedno prisoten pojav, ki ni bila nikoli strokovno utemeljeno povezana z ameriškim škržatkom, predstavlja zgolj in samo propagando propagandne službe MKGP. Od začetka implementacije obveznega škropljenja so strokovnjaki govorili o tem da prav za prav ne vedo, kaj to je. MKGP nima znanstveno osnovanih dokazov o obstoju povezave z izmišljenim vektorjem. Če se boriš proti škodljivcu, ki ga ni, si gotovi zmagovalec, gotovo tudi so milijarde petrokemične industrije podeljene z uslužbenci MKGP. Lahko prodajate strupe, ne pa žvepla v vinu, ker uprava, ve kaj je res škodljivo njihovim koruptivnim korporativnim poslom. Bilo je vsaj 8 poskusov raznih tajnih agentov slovenske podtalne strukture da bi me zavedli v katero od neekoloških praks, ki sem jih kritiziral pri politiki MKGP, kot bi v realnem doživel ameriški film o zaroti. Za krono vsemu je ta ista kmetijska uprava zdaj naenkrat skočila na stran ekoloških kmetov, ki jih je vedno na skrivaj spodkopavala in zanemarjala, se s tem dejanjem samopromovira, pleše okrog njih in se slika z njimi, biodinamikom podeljuje nagrade, in se s tem umiva preteklih grehov kot kura polna golazni, ki se kopa v pesku. V očeh hipnotiziranih gledalcev TV, ne da bi imela dva usposobljena svetovalca za preusmeritev konvencionalne večine pridelovalcev, ki jo je vzgojila ona sama, skupaj s kmetijsko stroko in politiko. Zdaj je ta masa kmetijskih kvazi strokovnjakov skočila na lastne produkte – konvencionalne kmete in jih izdala. Slovenska politika vedno znova konspirativno zajaha koncepte svoje pristne naravne opozicije, ko je več ne more obvladovati s prestrezniki ali ko je vsem že preočitno, da je to kar je desetletja počela pravzaprav zarotniški organiziran kriminal. V okoljski kriminal je uprava zavajala kmete, zdaj pa jim to očita. Vsa ekološka velika vprašanja, ki jih zdaj Davos očita prebivalcem sveta in zahteva njihovo sanacijo so projekti predhodnih Davoških agend.

Če - skladno z agendo SGF - drugje veliki kmetje zdaj muljčajo pridelke pod grožnjo izgube subvencij (ki je pretežni vir dohodka), spuščajo brezpilotne letalnike v prehranske industrijske komplekse (ZDA v letu 2022), strategija ustvarjanja lakote Slovencev in propada slovenskih kmetov sloni na šok terapiji nad kmeti brez preusmeritveno-implementacijske strategije in kapacitet znotraj kmetijske politike in uprave. Do zdaj je bilo po mnenju kmetijske uprave nemogoče preživeti brez kemikalij, zdaj pa ta ista stroka in politika pravita, da bomo vsi postali vegi in bio. KGZS se ponovno poganja v zaščito kmetov pred „noro agendo EU“ v vlogi kontrolirane opozicije. Parodija MKGP na račun dosedanje parodije MKGP. Naenkrat je tu zelena agenda na pobudo parazitske elite SGF všečna slovenskemu potrošniku, in so zaradi tega naenkrat police z eko pridelki bolj prazne kod polne. Veganci in vegetarijanci (sem tudi sam že 30 let) potrošniki bodo skladno s strategijo Vlade prevzeli v roke kmetijsko politiko „od bika do ščurka“ v smeri stradanja in preusmeritve v propadlo kmetijstvo in ne kot obljubljajo, v ekološko kmetijstvo. Tako vsaj zgleda, razen če bodo izobraževalne vloge za izvedbo preusmetritev prevzeli dolgoletni uspešni slovenski ekološki pridelovalci in združenja le-teh in pomagalo bo, če se kriminalna struktura MKGP&co. samoukine. Če komu ni dovolj očitno, to kar se dogaja, preprosto mora trpeti, da bo razumel, da je MKGP bolj-kot-ne kriminalna organizacija, od svoje ustanovitve z roko v roki z KSS KGZS, UVH, AKTRP in SKZGRS. To so tisti, ki so deset let ustvarjali meglo v glavah potrošnika med ekološkim in konvencionalnim kmetijstvom z monopolom nad neprepoznavnostjo blagovnih znamk. Zdaj še vedno MKGP kraljuje nad lažnimi certifikati raznih kategorij prehranskih izdelkov in spet „zakonito“ zavaja potrošnike(slovensko, domače, lokalno, krškopoljski,...) Medtem v Evropi nevoljeni predstavniki že za nas odločajo kaj smemo jesti in kaj ne.

Ali to, kar se dogaja zdaj, res vodi v revolucijo ekoloških praks v kmetijstvu ali bolj v lakoto, bo jasno v eni pridelovalni sezoni. Preusmeritev namreč traja nekaj let in ključnega pomena za njen uspeh je osvojitev izgubljenih praks, trdna vera v končni uspeh in nujna - glede na dosedanje prakse kontradiktorna - spoznanja kmeta v preusmeritvi o naravnem kmetovanju. Preusmeritev je učenje nove paradigme stran od zelene revolucije, v praksi prek drugačnega reševanja problemov, prek neuspehov in izgub v prehodnem obdobju 3 do 7 let.

Evropska politika jeprek induciranega dumpinga in konkurence na trgu, ob dodatnih upravnih facilitatorslh strategijah uspela uničiti 4 mio funkcionalnih kmetij, nato pa je ponudila izobraževanja mladim kmetom, še ne popisanim listom, ker jih zelo potrebuje. Zdaj pravi, da imamo tisti desetletja teptani idealisti - eko kmetje, po možnosti vegetarijenci, v bistvu edini zanje prav. Logično?

- - -

Zakaj so torej motokrosisti po vsem naštetem napornem ukvarjanju s policijo in tožilstvom prenehali dirkati v PPP Cetore Korte, šele po 13-ih letih in po 100 in več prijavah in desetinah pozivov državnim organom in dolgoletnem zasmehovanju in poskusi ustrahovanja mene kot prijavitelja? Gotovo ne zato, ker je Policija opravila svoje delo vestno in odgovorno, zakonito in pošteno. Enako velja za vse druge v javni upravi, ki mi zdaj skupaj dolgujejo milijone povzročene škode in kazenske odgovornosti, z neposrednimi naklepnimi ravnanji v smeri uničenja habitata in ravnotežja življenjskega okolja divjadi ter po »ostrostrelskem« psihopatskem upravnem izživljanju nad posameznim kmetom. Tudi s pasivnostjo in neangažiranostjo ter naklepnim izogibanjem ukrepanju proti prekrškarjem in storilcem kaznivih dejanj, proti masovni korupciji in proti lastni vpletenosti v kazniva dejanja s strani funkcionarjev, nenazadnje nosilcev organov pregona samih. V mojem primeru (takšnih primerov propadlih kmetov je 4 milijone v EU, in še veliko več nas je destabiliziranih in propadajočih), so to Cerkvenik, Kapel, Pečlin, serija direktorjev in uslužbencev SKZGRS, KGZS, inšpektorji vseh sort, kontrolorji in UVH, vse do politikov, ministrov, sodnikov, tožilcev in policistov.

Govoriti o poostrenem nadzoru nad motokrosom zdaj brez ugotovitve kazenske in odškodninske odgovornosti ter izplačila celotne škode, je s strani policije in tožilstva izključno in le blamaža. Nov izgovor za nadaljnje neukrepanje proti znanim storilcem in s tem novo kaznivo dejanje.

Zadeva št. 2.: Zakaj želi neki tožilec po naročilu GPU ravno po ga. Stevki Tubić opraviti razgovor o parcialni zadevi znotraj obsežne zadeve organiziranega kriminala, ostalo pa je razdelil na dvanajst sklopov, ki ga ne zanimajo?

Tubičeva je bila aktivno vpletena v nezakonito zlorabo monopola nad sodstvom in v sodno nasilje SKZGRS nad menoj, mojo družino, mojim premoženjem in mojimi dolgoletnimi strankami. Bila je klicana s strani moje žene medtem, ko sem jaz s svojim telesom branil svoje premoženje pred kriminalnimi inštitucijami SLOVENIJE d.o.o. in me je v tem pogodbenik izvršitelja Franka Slavca pri njegovem kriminalnem dejanju zoper nedotkljivost mojega premoženja telesno poškodoval z verigo. Na teren je prišla na moj poziv, postavila mi ni nobenega vprašanja(?!), sodelovala je v zlorabi represivnih sredstev zoper mene in zoper nedotakljivost mojega premoženja ter zoper blagostanje moje družine. Ni izvedla zaslišanja o nasilnem dejanju povzročitelja poškodbe g. Jenka z nikomer od prisotnih. Skupaj s svojim patruljnim kolegom in drugim parom policistov je pristavila svoj lonček za plačilo storitve asistence nasilju Izvršitelja, medtem ko ni opravila poklicno dolžnost zaščite žrtve pred fizičnim nasiljem-KD sodelavca izvršitelja in ni preverila prijavo KD in klica na pomoč. Franko Slavec ve, da je sodelavčevo kaznivo dejanje manjše teže kot bi bilo njegovo lastno. Tako si umiva svoje umazane roke. Tubičeva ni uvedla ukrepov zoper storilca kaznivega dejanja, na koncu pa je strošek svoje udeležbe v tem večkratnem kriminalnem dejanju prisilno izterjala po istem kriminalnem izvršitelju Franku Slavcu, ob soglasju kriminalnega sodišča v Piranu. Franko Slavec je medtem upravljal s policisti, ki niso imeli »treh čistih« o dogajanju, kot bi bil generalni direktor GPU. Kasneje pa je želela celo z opominjanjem na svoja kazniva dejanja med izvršbo vplivati še na dogajanje prijave motokrosa. Če nima dvojnice znotraj Policije, pa je od izvršbe do prijave napredovala od policistke do kriminalistke v štirih letih. Njen kolega pa je morda hotel prikriti pravni status svoje kolegice z zanikanjem verjetnih dejstev.

Tubićeva po izvršbi nato na PP v Izoli ravno tako ni hotela sprejeti prijave kaznivega dejanja povzročitve poškodbe v nezakoniti izvršbi (o tem sem že napisal vse in priložil priloge, vse zato, da se tožilstvo sedaj strahopetno izogiba vpogledu, presoji in opredelitvi na dokaze, poslane v Piran in Ljubljano, objavljene pa tudi na spletu), zaradi katere sta bila ona in njen kolega poslana na teren. Modus operandi je značilen: če ne odpreš WC školjke, nikoli ne boš vedel ali je čista ali „umazana“, in ta modus je kriv, da se Levašič sklicuje na to, da nisem povedal, kdo od njegovih kolegov hrani 5.000 dokumentov na USB ključku. Kako bi le vedel kdo si ga podaja na tožilstvu, vem le, da si vse več vpletenih vztrajno utira pot do svoje potencialno dolgoletne zaporne kazni. Ta zgodba se le nadaljuje s tem obiskom in ustvarja pričevanja novim KD.

Policijska postaja Izola ni hotela posredovati podatkov o udeležencih PP Izola v kaznivem dejanju neupravičene izvršbe Sklada nad mojim premoženjem, zato ne morem zvedeti čigava kazniva dejanja sem še plačal v isti izvršbi. Povedano drugače, oni očitno vedo, da nekaj niso prav naredili, če se skrivajo v krilih svojih nadrejenih vedno znova. Zloraba oblasti (argumenta moči in vpliva namesto pravičnosti) Sodišča v Piranu in SKZGRS. To se je dogajalo tudi pod predsedovanjem Kravanje, ob sodelovanju Petre Rudolf in Uslužbenk SKZGRS OE Koper, na strani Franka Slavca, Darka Karapanđiča in ključavničarja nasilneža Jenka, kot tudi prevoznika, ki je nezakonito plačilo zanj sodišče potrdilo. (Franko S. Je zanj od mene nezakonito, pod žegnom Piranskega sodišča izterjal tudi stroške popravila po Jenku(plačilo tudi zanj sodišče potrdilo), škode, ki si jo je sam ustvaril v nezakoniti izvršbi na kamionu, ter po fiktivnih računih moj traktor, ki ga ni nikoli naložil, virtualno prikazano za sodišče odpeljal z enega od sosednjih hribov?!, četudi v istem poročilu za sodišče izkaže, da je pod zlorabo prisile uspel pridobiti gotovino), s strani več zaporednih direktoric in direktorjev SKZGRS, ob sodelovanju občine Izole – in vseh ostalih že naštetih vpletenih v uničenje habitata in trajno degradacijo vseh kmetijskih zemljišč po divjadi v regiji in državi.

Ob zlorabi oblasti in položaja ter ob grožnji z nadaljnjim objestnim Slavčevim plenjenjem mojega premoženja, je vse potrdila in forsirala piranska sodnica, ter njuna sodelavka Petra Rudolf. Ne pozabimo, da so tako Franko Slavec, kot njegov sorodnik, Sklad kmetijskih zemljišč, Občina Izola, Upravna Enota Izola in Okrajno sodišče v Piranu, Okrožno sodišče v Kopru in vsa ostala sodišča vpletena v izvršbe Sklada, pri delovanju v smeri uničenja moje pridelave in pri kraji mojega premoženja, taktičnem izčrpavanju moje dejavnosti, malomarnem upravljanju zemljišč, dopuščanju nezakonitih dejavnosti v bližnjem gosdu, podtikanjem poplavnih površin v pogodbo, (ki je do danes po tako nastalih krivdnih razlogih na strani lastnika(RS) in upravitelja(SKZGRS) ni bilo možno prekiniti le v spornem delu), in usklajeni neodzivnosti vseh ministrstev in pristojnih državnih organov, delovali usklajeno v smeri pridobitve koristi za mojega soseda Marka Kodarina in njegove mame Tatjane Kodarin. (Ta je spodkopavala mojega očeta, mojo družino, mnoge sosede, mene in mojo kmetijo, od svojega prihoda na Medljan pred 40-imi leti prek vseh svojih številnih zvez). To pa je dolgoletna (40 let) prijateljska družina družini Franka Slavca, SKLADOVEGA IZVRŠITELJA V TEJ ZADEVI.

Sodišče v Kopru je z obravnavo vloge BPP in s svojim postopanjem neposredno aktivno vpleteno v oviranje moje vložitve tožbe proti skladu in ovadbe proti Slavcu. Občina Izola pa se je okrasila tudi s kaznivimi dejanji naklepne degradacije moje kmetije po umetno ustvarjeni poplavnosti po črni gradnji - lokalni cesti v lasti O. Izola. Pristojne službe SLOVENIJE d.o.o. za preganjanje naročnika črne in nezakonite javne gradnje v Izoli so vse do danes prej tesne zaveznice Izole in njenih županov v njihovih kriminalnih in nezakonitih praksah. Vendar se ne ve kje je „vroči ključek“, ki hrani vse te številne podatke in dokaze znotraj DT pristal.Nihče ne ve kaj je z evidenco prejetih podatkov na Državnem tožilstvu, ki so bili odgovorjeni s povratnico. Morda tožilstvo dokazno gradivo uporablja za kurjavo?

Če tožilci, vrhovni tožilci, specializirani tožilci, državni tožilci, kriminalisti in policisti vseh vrst ne želijo vpogledati v ZADEVO P74/2021 in ovadbene vsebine zoper storilce KD v zadevi SKZGRS in vsemi povezanimi uradniki, funkcionarji v tej konkretni zadevi organiziranega kriminala hudodelske združbe državnih ovratnikov in vplivnih funkcionarjev ter njihovih potomcev in sorodnikov - vsebina ovadbe je dvakrat objavljena na Danijel Mivšek BPW, se bo seznam ovadenih in KD pač še naprej daljšal.

Tubićeva je bila po mojem eksplicitnem preverjanju identitete policistov tista, ki je bila ob eni od lanskih prijav deležna moje neposredne zgroženosti nad načinom vodenja policijskega postopka v povezavi s prijavo motokrosa v PPP Korte Cetore. Natolcevala je, da ni možno vedeti ali ni morebiti moja prijava motokrosa kriva prijava. S preprostimi dejstvi sem jo popeljal v spoznanje, da ona zares ne more vedeti nič o tem, če tega ne preveri v gozdu, ne pa da resničnost dogodka poskuša preveriti pri prijavitelju. Še posebej ne prek tovrstnega šikaniranja. Na način, da ga šikanira in se pred njim šopiri: „Kaj nisem jaz tu bila na neki izvršbi?“. Pritrdil sem ji in jo vprašal za osebne podatke. Od tožilstva in policije zahtevam izrecno pisno izjavo ali ima ta oseba Tubić Stevka kako soimenjakinjo ali sorodnico v policiji, v preteklem letu in sedaj. Samo enkrat sem doživel, da sta policista najprej zavila v gozd in povedala, da bosta napisala zaznamek na osnovi potrditve prijave s predhodno preverbo na terenu v gozdu in na podlagi nje.

Podal sem 80 prijav le na št. 113. Skupaj s prijavami škode po divjadi zaradi nezakonitih dejavnosti v gozdu na pristojno ministrstvo gotovo 250 prijav povzročitve škode, povzročiteljev in zahtevkov po povračilu, preden lahko trdim, da se je dejavnost večinoma umirila in da trend nazaduje. Zato menim, da upravičeno zahtevam, da mi policija pošlje izpisek vseh informacij o prijavah motokrosa na 113, na elektronsko pošto PP Izola in po SMS sporočilih, o dejanjih policije in storilcev ter prekrškarjev povezanih s temi prijavami in o učinkih teh dejanj v preteklih 13-ih letih. Me ne zanimajo izgovori o zastaranju in ne hranjenju. Upoštevajte, da je pretežni del prijav nastal v času po nezakoniti in nasilni izvršbi s strani Sklada KZGRS, ko sem zaradi Skladove več-vrstne predhodne so-povzročitve moje insolventnosti in propadanja dejavnosti po naklepnih dejanjih Skladovih direktorjev in direktoric ter uslužbencev začel uvajati pravna sredstva proti vpletenim in odgovornim nosilcem organov . To sem nadaljeval tudi po tem, ko so me uslužbenci Sklada začeli zasmehovati in mi je direktorica Sklada, kot zdaj tožilec, in še prej Cerkvenik vinski, grozila z zaporom. Te aktivnosti prijav sem dosledno nadaljeval kljub temu, da se je vsebina mojih elektronskih prijav odražala nato v še povečanih ekscesih v gozdu (neposredna zveza med policijo in motokrosisti izvajalci ali pa je dejanje naslovnika prijave in storilca poosebljano celo v isti osebi, SDT bi moralo vpogledati tudi v vsa poročila in prijave po E-pošti) in kljub temu, da so policisti redno šikanirali in provocirali mene in mojo družino na mojem domu in celo na njivi v civilu, oz. po svojih kolegih. (vse je bilo prijavljeno pisno po e- pošti na več državnih organov, informacija posredovana državnim organom pa se je naslednji dan vedno znova kvalitativno odražala v novih ekscesih na terenu). Še nedavno sem policistom poročal o tem, da poskuša motokrosist zavajati mene kot očividca in pričo v krivo ovadbo z vožnjo po paralelnih trasah in s poskusom »gozdnega stila vožnje« po glavni asfaltni cesti Cetore Korte. Bilo je vsaj 10 poskusov takšnega zavajanja, jaz pa sem jih zlahka spremljal, kako se kot pijanci zaganjajo po glavni cesti kar s prostim očesom.

Trditev policista PP Izola, da je razlog, da opravim razgovor z ga. Tubić pod grožnjo prisilne privedbe v prostorih PP Izola v celoti in de facto počez že kontaminirane PP Izola in PU Koper, z izkazanim koruptivnim delovanjem večine v odzive na prijave motokrosa vpletenih policistov vsaj za to, da bi v dve strani dolgem povzetku spisal bistvo očitkov ga. Kravanji v njenem postopanju na sodišču, je navaden lari-fari, zavajanje in preuokvirjanje razsežnosti te kompleksne zadeve - vse do razgradnje ovadbenega jedra in kazenske odgovornosti storilcev tvorcev hudodelske združbe.

S kronologijo dogodkov se je možno natančno spopasti na osnovi vseh prijav in poslanih zadev v obsegu 22 GB elektronske dokumentacije v dokumentih in slikah, ter iz spisov vseh organov, ki so navedeni kot priče ali storilci. Zaradi pretežne kontaminacije z zadevo zahtevam izločitev policijskega kadra celotne območne uprave Koper iz izvajanja postopka te kriminalistične preiskave, ker je celotna Policijska uprava Koper kontaminirana s koruptivnim postopanjem v potencialno vseh dejanjih, ki zadevajo vse zadeve navedene v zadevi P74/2021 in v ovadbi zoper uslužbence Sklada in povezane posameznike, funkcionarje in uradne osebe s to zadevo organiziranega kriminala hudodelske združbe. Kdorkoli v tem krogu policistov lahko postane zlahka na novo kontaminiran (pristranski ali soudeležen v kaznivem dejanju, ki ga preiskuje). Ta praksa, ki jo odraža delegiranje ravno Tubićeve za razgovor pod grožnjo prisilne privedbe po GPU in nekem tožilcu je le eskalacija že do sedaj poznanega in značilnega modus operandi GPU, ki je moje prijave kaznivih in nestrokovnih praks policistov dajala vedno znova v obravnavo prijavljenim(!) uradnikom policistom storilcem. To je le za bedake še lahko prikrit način vplivanja na izid prijave kaznivega dejanja in ovadbe. Sam takšno postopanje obravnavam kot eno od najhujših kaznivih dejanj kateregakoli državnega uradnika, ki dokazuje, da je Slovenija, upam da le v veliki meri in ne v celoti, ugrabljena.

Če ne boste zmogli kritičnosti znotraj lastnih vrst, se bom lotil vsakega primera posebej v luči sheme organiziranega kriminala celotne navedene hudodelske združbe in kmalu se bodo moje terjatve do storilcev znotraj korporativno upravljane SLOVENIJE povzpele na 4 milijone več-vrstne povzročene škode na več ravneh meni, moji družini in moji dejavnosti, nadalje mojim strankam, ki so prikrajšane za obilje mojih pridelkov po dostopnejši ceni, kot tudi odškodnin za kazensko odgovornost za mnogovrstne zlorabe po KD, s strani državnih ovratnikov, zastopnikov ugrabljene slovenske države, s strani pro-satanistične in pedofilske korporativne svetovne uprave.

Vsak državni uradnik je svoboden človek in nosi polno kazensko odgovornost za svoja morebitna kazniva dejanja.

Danijel Mivšek

Priloge – reference:

  1. Zapis pogovora v zvezi:

      • s preventivnim obiskom policista iz PPI v zadevi motokros v PPP (protipožarni preseki Cetore Korte),

      • z mojim prihodom in vabilom na PP Izola, v vlogi osebe ki bi lahko posredovala koristna obvestila v zvezi s kaznivim dejanjem: protizakonito, pristransko in krivično sojenje po I. odstavku 288.člena KZ-1. (Na Medljanu, dne 31.1.2023, ob okoli 13:30; ter nekatere opombe.)

  1. Vabilo/vročilnica za pogovor na PPI po policistki kriminalistki Stevki Tubić.

  2. Dodatne reference iz ovadbe organ lahko pridobi pri vseh v ovadbah navedenih organih, mnoge dokumente pa poseduje tožilstvo že dve leti, a se spreneveda, da jih nima.