Članek
Opozorilo oz. obvestilo uslužbenki sodišča in izvršitelju v zadevi P74/2021
Objavljeno Mar 20, 2023

Danijel Mivšek, Izola

Cetore, 17. 03. 2023

Opozorilo oz. obvestilo uslužbenki sodišča in izvršitelju v zadevi P74/2021

Spoštovana Silvija Medvešček, spoštovani Goran Ivković!

S tem dopisom vaju obveščam, da je v predmetni zadevi P74/2021 vložena ovadba zoper vse vpletene v tožbo na prepustitev in zoper širši krog javnih uslužbencev, ki so pred tem postopkom trdno delali v smeri ciljev lastne hudodelske združbe državnih, paradržavnih in tujih uradnikov in nevoljenih funkcionarjev, ter fizičnih oseb v organiziranem kriminalu. Seznam ovadenih vključuje tudi tožnico v tej zadevi, blagajničarko in pobudnicov v tej izvršbi in sodnico v tej zadevi, kot tudi specializiranega tožilca, ki trdi, da bi jaz moral vedeti kdo na Tožilstvu hrani 5.000 dokumentov, ki sem jih poslal v napovedi ovadbe zoper organiziran kriminal na Tožilstvo v letu 2021. Pod pretvezo, da ne ve komu sem dokumente poslal, zanemari 12 od 13 zadev v moji ovadbi, ko se opira na neformalne poizvedbe pri ovadenih. Dokumenti so prispeli na tožilstvo pred uvedbo te tožbe, torej odziva SKZGRS na mojo vložitev (šele dela – za začetek 5.000 dokumentov) dokazov na Tožilstvo.

To pomeni, da je celo prišlo do komunikacije med Skladom in Tožilstvom. Preostali del in vsak dan nastajajoči in popisani novi dokazi pa se kopičijo, lahko bi rekli v nedogled. Ovadena je policistka, ki je večkrat (4-krat) sodelovala v kaznivih praksah iz ovadbe, sedaj pa nastopa v vlogi kriminalistke, ki mi grozi s prisilno privedbo. To po tem, ko se je ob približno 90. prijavi motokrosa na isti lokaciji hvalila, da je bila udeležena (kot policistka) na kriminalni izvršbi SKZGRS na mojem imetju v mojo škodo in me šikanirala, češ da kako naj ve če je moja prijava lažna, ne da bi se o njej prepričala v gozdu. (Danijel Mivšek BPW – objava Sodniki, tožilci, policisti, kriminalisti, globočniki (publishwall.si) )

Oba naslovljena sta se morda sama uvrstila na seznam ovadenih po naključju in/ali po naklepnem zamolčanju ozadja v tej zadevi in bi lahko bila zlorabljena ob nezadostni obveščenosti o zadevi. S tem dopisom je vajina neobveščenost odpravljena, in imata moje zagotovilo, da mi lahko v treh dneh fizično ali elektronsko s podpisom (PDF) podata svoj odstop od prevzetih nalog v tej zadevi (s prilogo fotokopije osebnega dokumenta, kjer so vsi ključni podatki: ime, priimek in emšo ter naslov in podpis. Po treh dneh, od četrtega naprej pa štejem, da sta zavestno prevzela svojo vlogo sodelujočih v kriminalni združbi, s čimer bom za vaju po ovadbi nemudoma zahteval 100.000,00 evrov odškodnine zaradi zavestne zlorabe uradnega položaja v poziciji državnega uradnika, člana hudodelske združbe v mojo škodo, kot tudi zaporno in pripadajočo denarno kazen, kot jo za naknadno ugotovljena dejanja v postopku za vaju predvideva zakon. Za vsakega ovadenca zahtevam tudi zavarovanje kazenske odgovornosti na njegovem premoženju. Sta že na seznamu, a vama dajem možnost, da se umakneta, z utemeljitvijo, da vaju tisti, ki vaju delegirajo ali angažirajo, niso seznanili z zadevo v celoti, v kateri morebiti ne želita sodelovati. Če naslovljena uslužbenka sodišča in izvršitelj ne bosta podala nobenega odgovora v pstavljenem roku, bom na seznam osumljenih uvrstil tudi uslužbenca sodišča, ki razpolaga z dostopom in samo elektronsko pošto in posreduje dokumente na Piranskem sodišču.

Vprašajte se, zakaj naenkrat Franko Slavec, slovenski branžni direktor vseh izvršiteljev več ni dovolj dober da nadaljuje svojo kriminalno prakso v mojo škodo, škodo moje družine in njenega premoženja in v korist mojih sosedov - njegovih prijateljev v službi vajinega delodajalca SKZGRS d.o.o.. Vprašajte se, zakaj si Specializirani tožilec izmišljuje zgodbice in postavlja na kocko svojo svobodo in svojo prihodnost. Vašo odločitev bom razbral pod predstavljenimi pogoji in jo bom spoštoval. Moji pogoji ne zajemajo kakršnihkoli zakonskih definicij vročanja, pač pa le zgolj to, kar sem navedel v tretjem odstavku (jasno sporočilo o postavljenem roku in legitimaciji uradnika). Rok začne teči na dan prejema, v tem primeru hkrati tudi pošiljanja po elektronski pošti.

Z vsebino ovadbe in nekaterih dopolnitev ovadb se lahko najlaže seznanite na spletni strani Danijel Mivšek PW (https://publishwall.si/danijel.mivsek). Lahko za informacije zaprosite tudi pristojne organe, a je verjetnost, da jih boste dobili iz v-ovadbi -opisanih razmer na tožilstvu in policiji v tej zadevi negotova. Kontaminacija ljudi, ki prejemajo vloge v tej kompleksni zadevi organiziranega kriminala se kar nadaljuje, če ni to pravzaprav institucionalizirano po sebi, da policisti in tožilci odločajo sami o svojih dejanjih, ko so ovadeni. Kdo bi vedel, …

Danijel Mivšek, l.r.

Poslano:

1 V vednost pristojnim