Članek
Prepoved lova na motokrosiste, hkm, oprostite, na medvede?

POSLEDICE 15-LETNE PREPOVEDI „LOVA“ NA MOTOKROSISTE IN GORSKE KOLESARJE V NARAVNEM HABITATU DIVJADI

Objavljeno May 18, 2023



(Opozorilo: Članek je „vse v enem“ tudi ovadba proti mnogim storilcem kaznivih dejanj iz vrst državnih uslužbencev in funkcionarjev. Opremljen je tudi z eksplicitno vsebino, ki je morda kdo ne bi pričakoval. Živimo v času, ko dolgo opevane teorije zarot postajajo oprijemljiva stvarnost. Moji primeri iz kmetijstva in iz javno dostopnih virov, podkrepljeni z dokazi, poenostavljajo prizemljitev nekaterih "teorij".
Celotna ovadba je v prilogi, ta vsebuje celoten objavljen članek in dodatke: obrazložitve primerov KD, ovadene osebe in terjatve do posameznih ovadenih oseb. Ovadba je dopolnitev že vložene ovadbe in več že vloženih dopolnitev le te. )
Sem Danijel Mivšek, ekološki kmet biodinamik, psihoterapevt in socialni delavec.

Sem - objektivno gledano - žrtev vsestranskega psihopatskega nasilja slo-evro-globalistične globočniške agende 21https://en.wikipedia.org/wiki/Agenda_21 in agende 2030 https://en.wikipedia.org/wiki/Sustainable_Development_Goals pod pokroviteljstvom raznih evgeničnih forumov, multinacionalnih lobijev, tajnih lož in sektaških elitističnih združenj(to so isti ljudje, ki so stoletja, iz roda v rod organizirani, potapljali planet v umetno ustvarjenih problemih in vojnah, ki zdaj prinašajo za nas „rešitev“).Tako kot vsi, ki niso člani in priskledniki le-teh. Med žrtvami je večji del takšnih, ki ne vedo kaj se jim dogaja. Če bi jim kdo kaj o tem povedal mu tudi mnogi ne bi verjeli, kajti njihov um vodijo tajni programi MSM, Ciini programi manipulacije z maso ljudi in pro-globalistične in pro-pedosatanične politike https://stopworldcontrol.com/children/ in Ozren Major | VK in Ozren Major | VK in https://t.co/NLYfz8JYWr" / Twitter )https://twitter.com/SaiKate108/status/1655790773819047937?s=20 . Berite spletno stran WHO. Svet ni takšen, kakršnega nam ponujajo prek RTV Slo in drugih vodilnih medijev. Vso to agendo že koordinira umetna inteligenca in super računalniki z milijardami paralelnih funkcij. So mladoletni morilci torej slučaj ali programirani umi na daljavo?

Pa ima prepoved lova na pedofile kaj skupnega s prepovedjo lova na medvede?

Po celem svetu si golobočniška struktura prizadeva, da bi se legalna starost za seks otrok z odraslimi čimbolj znižala. V avstralskih šolah morajo desetletne učenke po učnem programu prediskutirati z očetom njegove erekcije in ejakulacije, ter o tem poročati v šoli. https://www.rebelnews.com/bernie_finn_slams_sexual_homework_given_to_school_girls

Oglejte si doktrino WHO in OZN. Razen doktrine šoka se tu pojavlja vsiljevanje zgodnje izkušnje identifikacije otroka z odraslim agresorjem prek indukcije in provokacije incestnih izkušenj v družini. To je programiranje otrok za lažjo seksualno eksploatacijo s strani pedofilov. Ta agenda je plod najmanj 100 let milo rečeno kriminalnih sprevrženih nacističnih, Ciinih eksperimentov na ljudeh. Tajni program MK Ultra vključuje izvajanje elektrošoka nad še ne rojenim dojenčkom, da bi ga prestrukturirali v multiplo osebnost in usposobili za družbenega agenta globoke države https://www.bitchute.com/video/YzmsHee39Ekz/ Ally govori o milijonih žrtev in storilcev.

Tudi sojenje snovalcem covid genocida ne bo in ni javno ravno zato, ker bi se mnogi identificirali s strogo kaznovanim agresorjem v kar smo vsi po malem tudi celo življenje programirani. https://rumble.com/v2n05vc-albert-einstein-z-zanimanjem-sprauje-prof.dr.bojano-beovi.html?mref=23e570&mc=26ove
Podoben eksperiment je v Sloveniji devetletka in zgodnje opismenjevanje z ukinitvijo testa zrelosti za vstop v šolo. Na osnovi (na TRV SLO nekaj let pred uvedbo devetletke v Sloveniji objavljenih podatkov) znanstvene raziskave v Švici o vplivih zgodnjega opismenjevanja na porast poškodb in motenj razvoja govora in pisanja ob ničelni koristi, ki je bila vidna glede na kontrolno skupino že pri 11 letih. Podobne poškodbe razvoja, zlasti možganov in imunskega sistema dosegajo globočniki tudi prek meningoencefalitisov in strupenih adjuvansov povzročenih oz. vnešenih s cepivi v zgodnjem otroštvu. Doseže se podobne simptome lahko tudi epigenetsko in v kombinaciji s predvidenimi socialnimi zapleti. Devetletka kot je zastavljena in se izvaja predvideva povzročitev resne in opazne poškodbe v naravnem poteku razvoja otroka pri znatnem delu otrok, pri mnogih ostalih pa brez pozornega vpogleda nevidne oblike poškodbe osebnostnega, socialnega, nevropsihofizoiološkega razvoja, ter primerjalno bolj negativne družinske dinamike in poslabšanja družinskega splošnega in socialno ekonomsko stanja zaradi motenj v razvoju otroka. Od tod prihaja nov pojav: kronična preobremenjenost številnih staršev in otrok v prvih razredih osnovne šole zaradi popoldanske prebave učne snovi, to je dolgih ur nasilnega izvajanja učnih ur. Ker da je šola zdaj takšna, da je naslonjena bolj na starše, ker je to da družine imajo manj prostega časa, dobro zanje. Bla, bla, bla bla: spet mi gre na bruhanje. Dovolj da gre vaš otrok leto prej v šolo in trpeli boste z njim 2 do 5 let z opismenjevanjem na primarni ravni, naprej pa še zaradi posledic družinske in nevropsihofiziološke travme otroka. Cela generacija otrok in staršev je frustrirana, bolj labilna.

Identifikacijo z ubogim medvedom, ki je v resnici tisti, ki nam neposredno prinaša eksistencialno stisko povezano z lakoto, izgubo zaslužka, pridelka, strahom pred smrtjo in drugimi travmatičnimi izkušnjami, naši psihopatski programerji iz raznih tajnih lož vplivni v globalni politiki in ekonomiji dosežejo tako, da najprej izzovejo srečanja v prej nenaravnih in izzvano stresnih okoliščinah, ki sprožijo travme, strah, javne razprave in skrbi,... polemike. Kohezijski projekti in razvoj podeželja s turizmom v gozdu izganja divjad iz gozdov. Lovci tu pravijo: "...prišel je jelen, zato volk ni več daleč. "A nihče se ne ukvarja s tem, da je svetovni prvak v motokrosu naš človek in hkrati uslužbenec policije, ki se je slikal v uniformi za promocijo motokrosa v Bohinjski Bistrici(priloga), da bi domnevno tako preusmerili otroke od petard k zdravemu izživljanju želje po hrupu. Kje bi lahko kdorkoli v Bohinjski Bistrici ali kjerkoli v Bohinju le vžgal motokros brez povzročitve enormnega prepovedanega in kaznivega vpliva na okolje po ZON in po ZLD? Četudi T.G. morda ne razume svoje vloge pri tem, je dobrodelnost znanih znana oblika farse, ki skriva nasprotno. Clintonova fundacija je npr. povezana s trgovino z ljudmi in pedofilijo. Soros je dobro poznani lisjak in žal ga naša politika kot zgleda še vedno opeva.
Ključ do razumevanja so pasivni policisti in prestop mnogih od le-teh k storilcem in prekrškarjem v okviru propagande, skupaj z nekaterimi župani in poslovneži, ki si kazni itak lahko privoščijo. Če ne drugače za to, da dajo vtis, da njihovi prijatelji policisti delajo svoje delo, začetnik Revitas-a I in II in digitalizacije celotne gozdnate zaledne Istre je poznani dolgoletni župan Kopra, Boris Popvič, a to dejstvo ne jemlje 100% udeležbe v tem kriminalu slovenskim slamnatim uradom za kohezijo. Zgodba se nadaljuje z "Uživajmo podeželje" v režiji mojega soseda Kodarina in "slovenske kmetijske matice za razvoj podeželja" - beri za razlastitev motečih dejavnikov, led luči(Li-Fi) v vsak zaselek in vas in digitalizacijo habitata divjadi. Ko sem zagrizel javno in postopkovno pri policiji, vladi in medijih v to temo pa sem sprožil velik vsesplošni odpor, da ne rečem protiofenzivo motokrosistov in državnih ovratnikov. Ta je solidno dokumentirana in nič ne bo čudno, če bo vsak dan na vratih kakšen psihopatski izvršitelj, ki bi me rad odvrnil od prosekucije mase kriminalnih državnih uslužbencev. Dinamika vpletenosti policije, GPU, tožilstva, kmetov motokrosistov, lovcev motokrosistov (prav ste prebrali), MKGP, SKZGRS, MOP,MI,... je podrobno razvidna v zelo številnih vlogah, elektronskih sporočilih in prijavah kaznivih dejanj policiji Tožilstvu in različnim ministrstvom, vladi, VČP, in drugim, tudi gluhim in prodanim medijem. V zahvalo sem dobil zasmehovanje, ignoranco, še več organiziranega kriminala psevdo državnih struktur, nove poskuse razlastitve in gotova uvrstitve moje kmetije na seznam žrtev genocida nad 4 milijoni evropskih kmetov. Težava je le v tem da so medtem postali tako slavni po svojem kriminalu da ga lahko rešujejo le po čajnih žličkah le z novimi kriminalnimi dejanji. Prej kot se vsi opredelijo, prej bodo v zaporu. Zdaj policisti, sodniki, kriminalisti,tožilci in izvršitelji že dajejo svojo glavo na tnalo, da bi si med seboj vračali usluge v zanje brezupni situaciji. Tudi oni več nimajo kaj zgubiti, tako kot jaz že dolgo v njihovi shemi nisem lastnik ničesar več.

Resnica je ta, da je medved - med ostalo divjadjo - tu prva žrtev bolnih globalističnih agend na področju in v okviru: turizma, športa, trajnostno uničujoče digitalizacije vsega kar lazi in miruje. Zamišljeno je tako, da nihče ne bi mogel uiti globalnemu mikrovalovnemu kontracentracijskemu taborišču, geoinžiniringu, kemičnem in bioterorizmu, kontroli uma s tajnimi mikrovalovnimi inštalacijami in prek nekdaj vojaških in zdaj civilnih naprav v vsakodnevni rabi, ... Globočniki globalisti ciljajo na postavitev kontrole vseh svetovnih vlad združenih v eno samo nad državljani in divjadjo, drevesi in nasploh vsem in vsemi resursi, s sistematično lažno propagando v vseh medijih pozicije in kontrolirane opozicije in več nivojskim zavajanjem mišljenja ljudi. Človekova pravica bo po njihovi shemi (ki je že propadla) na koncu le še ena: biti del matrice. Le še bedaki in posvečenci vztrajajo pri implementaciji korakov po teh bolnih agendah.

Globalistična večplastna agenda uničenja habitata divjadi in divjadi same je povzročila v edinem omembe vrednem Izolskem gozdu vzdolž moje kmetije (objave na BPV), enako kot povsod po Sloveniji takšno razdejanje, da je med letoma 2005 in 2020 škoda po divjadi na moji BD kmetiji narasla 0-3 % na različnih kulturah na vsej kmetiji, na 85 procentov škode v povprečju na nezaščitenih površinah v bližini stanovanjskega objekta (to velja torej le za eno tretjino kmetije). 2/3 pa sta bili trajno popolnoma degradirani. Popolna degradacija po divjadi pomeni, da se ne povrne niti investicija, ne pri enoletnih rastlinah, ne pri trajnicah. Trajna degradacija še traja, ker nisem nikoli v zvezi z nobeno prijavljeno škodo prejel še nobene povrnitve od države ali pomoči pri gradnji zaščite proti preganjani divjadi iz gozdov po državni in globalni globočniški strukturi. Investiranje z dohodki iz dela ograjenih površin pa zato traja desetletja, ker agenda uničenja po napadu globalistov na habitat sestoji dodatno še iz mnogih vzporednih pristopov: krčenje trajnih gozdnih površin habitata na eni strani (SKZGRS in ZGRS na Morganih, Šaredu, Kocini ...) in na drugi večplastno spodkopavanje in spodnašanje malih kmetov, ki ima za posledico med drugim kupčkanje in kopičenje površin pri velikih kmetih zbirateljih, kot tudi zaraščanje prej obdelanih manjših dislociranih enot površin. Pomembno vlogo ima dumpinško vlaganje subvencij v nasade na državnih površinah v najemu, za razliko od ne vlaganj v nasade na zemlji v privatnih rokah. Težnja k temu, da so veliki kmetje še večji, mali in tisti, ki ne sodelujejo z globočniškimi agendami pranja denarja v kmetijstvu, pa so podvrženi manipulacijam in zlorabam oblasti s strani SKZGRS, IRSKGP, KSS, pod taktirko MKGP in Evropskega psevdo-političnega kriminala, je privedla do izginotja štirih miljonov kmetij v Evropi.

MKGP je prejelo sto trideset mojih prijav škode po divjadi - torej po motokrosu v letu 2019 in zahtev za povrnitev škode, skladno z vsakodnevnim nastajanjem škode in 3-dnevnim rokom prijave pred zastaranjem škode. Na niti eno zahtevo se ministrstvo ni odzvalo, povrnilo škodo, odpravilo kriminalne prakse. Tudi na prijavo v letu 2020 po samovšečnih navodilih MKGP za prijavo škode se MKGP ni odzvalo z ničemer, ne z odškodnino, ne z odgovorom. Zakasneli odziv na osnovi mojih groženj z ovadbo, zaradi opustitve zakonskih obveznosti MKGP do mene, ravno tako ni obrodil sadov. Nula. Motokros v gozdu je nasprotno doživel maksimalno ekspanzijo v odziv na moje prijave in zahtevke.

Nasprotno, tudi le za to, da sem ustavil 5 javnih turističnih projektov v bližnjem(kršitev po ZON) gozdu sem moral podati prek sto prijav motokrosa in drugih nezakonitosti in leta 2021, 2022 in 2023 zaradi opustitve dolžnosti večkrat ovaditi policiste, lovce, tožilce, SKZGRS, KGZS, Kmetijske inšpektorje vseh vrst, izvršitelje, politike in funkcionarje. Kljub vsemu naštetemu še vedno ni jasno, zakaj se je na protipožarni preseki Korte - Cetore motokros po 13-ih letih vendarle ustavil, saj Tožilstvo, Vrhovno tožilstvo, policija in kriminalistična policija in več izvršiteljev SKZGRS (okrogle mize slovenskh globalistov) vse sile napenjajo v smeri preprečitve uvedbe in izpeljave kateregakoli postopka proti storilcem v organiziranem kriminalu, in se s tem sami trdno pridružujejo temu organiziranemu kriminalu. Zdaj za moje skupne terjatve kazenske odgovornosti zaradi kaznivih dejanjih v organiziranem kriminalu do hudodelske združbe, že nekaj časa vsota presega 6 milijonov evrov. Prvotno napačno razumljenemu(obsegu) kriminalu funkcionarjev in vodij projektov Obalnih Občin, različnih organov za kohezijo in regionalni razvoj, sklada za razvoj podeželja, funkcionarjev evropskih skladov, Zavoda za ohranitev kulturne dediščine Piran, tujih partnerjev, neposrednih koristnikov projektov tj. naročnikov – ponudnikov teh kaznivih in prekrškovnih masovnih dejavnosti v gozdu, kot je npr. sosednja Turistična Kmetija Kodarin, izolsko kolesarsko društvo, izolsko in obalno turistično uradovje, ...- vsemu temu zdaj lahko jasno pripišem zarotniško dolgoročno naklepno predpripravljeno delovanje v koordiniranem organiziranem kriminalu vse od vrha svetovnih globočnikov globalistov. Ni čudno, da Slovenski specializirani tožilci grejejo rep med nogami in rinejo glavo v pesek že leta v tej zadevi, zdaj pa ne želijo obravnavati kriminala kot celoto usklajenega delovanja hudodelske združbe. Ko dajo glavo iz peska odločno gledajo stran od zadeve.

Do danes sem od lovcev prejel 100 evrov vreden aparat za električni pastir in nekaj repelenta proti srnam, ki močno privlači divje prašiče, ker ima vonj po mrhovini, med tem ko je le primarna škoda na moji kmetiji na pridelkih že presegla 500.000,00 evrov že od leta 2005 do leta 2020(v letu 2020 - prek 20.000,00 le na obdelanem delu - eni tretjini od že zoženega obsega kmetije za površine v Šmarski dolini, torej na eni četrtini moje kmetije kakršna je bila pred začetkom izvedbe kriminalne zarote SKZGRS). Le in izključno po divjadi, brez štetja pridruženih ostalih globalističnih agend. S pregonom srn iz gozdov je EK odobrila repelent za srne iz hidratizirane ovčje maščobe, ki je pritegnil maso populacije divjih prašičev na vse kmetijske površine na vrhunsko prehrano in razplod po celi Evropi, od Rima do Berlina. Ta taktika je simbol za modus operandi ameriških tajnih in podmuklih agencij. S tem porastom proizvodnje divjadi na kmetijskih površinah je trgovina z divjačino in preskrba lovcev in njihovo trgovanje z njo postala pomembna pridelovalna in ekonomska niša, ki škodi predvsem kmetom in koristi zlasti lovcem. Na strani lovcev to stanje krepi konflikt interesa in vsiljuje "drobni" kriminal znotaj dejavnosti, prinaša vpletenost lovcev v umazano agendo in podkupnino z noto prisile v sprejem le te. Če slednjim postrežete s to resnico, bi vas ti "najraje dali v skrinjo", saj le redki razumejo ali so pripravljeni javno spregovoriti o tem kaj se dogaja. Andrej Sila, pristojni za oceno škode na nelovnih površinah, ki tod okrog oceni kadavre uplenjenih prašičev za ZGRS, ne vidi problema, če pade kak dodaten pujs po krivolovu, ki je kaznivo dejanje. Ujel se je v past. Na moje prijave škode po divjadi na nelovnih površinah pa je neodziven.

Razpršena odgovornost je posledica prej dobro premišljene agende globočnikov, a to na žalost nikomur ne jemlje odgovornosti za kazniva dejanja, tudi tistih storjenih pod prisilo in izsiljevanjem:

Tudi preštevilni kmetje in lovci imajo motokrose namesto hišnega ljubljenčka, ali za službeno vozilo za v prepovedane loge. Vendar je največja odgovornost za trajno zavoženost razmer na Policiji, Tožilstvu in sodstvu, ker niso opravili svojega dela po ZLD in ZON. Še po CPP niso naredili nič, (ker jih bi šef okregal zaradi blata, ki bi ga prinesli v policijsko postajo), ne ko gre za povrnitev škod ne ko gre za lov in kazen motokrosistov. Ti javni uslužbenci so v tej agendi največji izdajalci, ker nosijo največjo družbeno odgovornost. V ZON pa bi moralo biti zapisano, da je motokrosist obsojen na zaporno kazen in njegov motor nadzorovano predan v reciklažo kovin, če vžge ta stroj izven registriranega dirkališča, kjerkoli v naravnem okolju. Kjer ni pogojev za motokros pisto s 100% povrnitvijo vpliva na okolje, ni motokrosa.

Lov na medvede, volkove, srne, jelene, prašiče, motokrosiste(?) in na gorske kolesarje(?)

Nedavno me je prijatelj - med drugim lovec z nedolgim stažem – vprašal, kaj si pa jaz mislim o prepovedi lova na medvede. Odgovoril sem mu, da se mi zdi zelo smiselna, najmanj dokler velja "prepoved lova"(in sicer uzakonjenega kazenskega pregona) na motokrosiste. Ko sem o tem dogodku govoril z drugim prijateljem, je vedel poročati o divjih vožnjah gorskih kolesarjev skozi kortežanski gozd, ki da nič ne zaostaja po invazivnosti za motokrosom. Tudi lovec pod Slavnikom je imel streznitveno izkušnjo, ko so ga napadli divji prašiči preoblečeni v gorske kolesarje. Med tem so izolski lovci vedno znova zatrjevali, da motokros ne predstavlja vznemirjanja divjadi v habitatu češ da sploh ne v primerjavi s spuščenim psom. Izkazalo se je, da je bilo njihovo stališče tako zato, ker so sami z motokrosi hodili na lov.

"Downhilci"vozijo zelo hitro, vertikalno, v organiziranih skupinah, vsepovsod, kjer jih robide ali prepad ne morejo zaustaviti oz. ogroziti, vnašajo hrup, vonj po človeku in hitro gibanje tam, kjer ga nikoli v zgodovini sobivanja z divjadjo ni bilo. Pritrdil sem prijateljevi izkušnji s primerom iz Bohinjske Bistrice, kjer je pred korono karta za pohodnike 12 evrov, karta za gorske kolesarje v Bohinju pa je prezplačna. Propaganda te dejavnosti je bila dodana na omenjeni plakat s policistom in motokrosistom Timom Gajserjem.

Imam tudi izkušnjo z Velike Planine, kjer nas je pri vzponu na hrib z otroki v smeri navzdol dvakrat prestrašila (in otroke fascinirala) skupina gorskih kolesarjev, ki se je povzpenjala na VP z gondolo. Na Bledu je te dni volk "udaril" takoj po žuru ki je trajal do dveh ponoči. Bi bilo za preštet motokrose, gorske kolesarje in štirikolesnike s "službeno pravico" v Gorjah in v dolini Radovne, pa statistiko turistične obremenitve v tistih krajih(v milijonih obiskov).

Kmetijski inšpektor Damjan Kapel je menda policistki, s katero je šel na obhod v kortežanski gozd dejal, da ne vidi nobenega problema v tej ilegalni neprijavljeni dejavnosti, da za motokros pa da tako ni predmet njegovega zanimanja. Gozdna inšpektorica se s tem sploh ni ukvarjala, prepovedala je končno promet v protipožarni preseki le motornim vozilom, a na način, da tega ni nihče opazil. S tablami skritimi v gozdu. Njen izgovor je bil, da parcele ob vhodu v traso z nezakonito in kaznivo športno-turistično dejavnostjo niso državne. Torej za vzpostavitev nezakonite in kaznive turistične dejavnost v gozdu ne potrebuješ lastništva parcel in soglasja lastnikov, za postavitev prepovedi nezakonite in kaznive dejavnosti s tablo pa potrebuješ niti ne toliko dovoljenje lasnika pač pa kar samo lastništvo pod tablo. In inšpektorica ne trdi, da lastnika ni ali da ga je prosila za dovoljenje, le da parcela ni javna last. Hmh!?

Trendna turistična nezakonita dejavnost s kolesi v kortežanskem gozdu se tako nadaljuje. Nadaljujejo se vožnje z motokrosom in/ali štirikolesnikom povsod v naravnem okolju (polja, vinogradi in gozdovi) na območju kmetije Korenika na Morganih. Občasno se še zgodi, da kak lovec dostopa na lovišče v Občini Izoli z motokrosom. V splošnem pa med motokrosisti zdaj vlada nekakšna neodločnost in zaskrbljenost, ko vozijo po glavnih cestah ali kakem arheološkem najdišču.

Nenazadnje je potrebno izpostaviti novo srednjegorsko transverzalo v Sloveniji, ki jo je prinesla k nam Evropa. Njena posebnost je, da ni vertikalna pač pa prevladujoče horizontalna. Prinesla je povečan promet manj zmogljivih pohodnikov in gorskih kolesarjev, ki s svojo dejavnostjo motijo in prekinjajo vertikalne poti divjadi, ki jih prej ni bilo niti približno v takšnem obsegu in niso bile ,daleč od tega, toliko obremenjene s pohodniki in drugimi športniki in turisti.

Povsod se poriva v ospredje zdaj govor o še vzdržnem turizmu v Sloveniji, in se trka na vest prebivalcev, ko je meni povsem jasno, da so to le še ena kukavičja jajca v režiji globalistov, diktirana niša agende o uničenju naravnega ravnotežja v naši deželi, med ljudmi, naravo in divjadjo. To taktiko je uporabljal Telekom, ko je ponujal v podpis dokument, kjer je pisalo nasprotno od tega, za kar vam ga je dal v podpis operater. Krivi smo (po njihovi interpretaciji)za vse, v kar so nas javne inštitucije in strokovna javnost silili desetletja z lažnimi besedami in propagando, da nas zdaj želijo obdavčiti za vodo, za zrak, necepljenost, za svobodo, nas prisiliti v električne pogone ,ki jih ne bomo mogli plačati in je (elektrike) ne bo dovolj, nam vzeti denar in vsiliti sistem socialnih kreditov in digitalne valute. To so isti psihopati SZO in SEF, iste spake, ki so zasnovali covid, smrtonosna cepiva in vse agende do 2030 in naprej, in ki so zasužnjili naše politike in upravo. Nas ne morejo, če na to ne pristanemo sami.

Protesti kmetov zaradi, nebuloze o biodiverziteti, zveri in divjadi, in katerih sinovi in hčere vozijo motokros in štirikolesnike v bližnjem gozdu in katere upravlja ali soorganizira kontrolirana opozicija MKGP, to je KSS, so z mnogih vidikov nenavadni. Zdaj se ti borijo, da bi jih tisti, ki jim grozijo z odvzemom 60 procentov neto dohodka, iz naslova dumpinških podkupnin (subvencij), iz izvora globalnega pranja denarja, če ne bodo zmanjšali obdelovalnih površin in ustvarili lakoto ter se pustili sprehajati po travnikih na njivskih površinah, vodeni s stani satelitov in umetne inteligence, prenehajo njih kmete obtoževati krivde za zmanjšanje biotske pestrosti in jim pustijo subvencije.

Krivci za uničenje biotske pestrosti niso vsi kmetje. Od kmetov le tisti, ki sledijo denarnim tokovom mednarodne pralnice izmišljenega kmetijskega denarja in hkrati nepremišljeno in slepo uporabljajo škodljive produkte multinacionalk. So pa gotovo vsi podpiranci s subvencijami sami soodgovorni za to, da so sedaj izsiljevani s strani mednarodnih kriminalnih globočniških struktur. Ne le, da so bili podplačani za to, da slepo sledijo agendam, ki jih pri nas npr. porivajo državna svetovalnica, KSS, in MKGP , IRSKGP, SKZGRS in AKTRP. Zdaj plačujejo ceno, ki jo plačujemo tisti v manjšini, ki smo to kriminalno agendo že zdavnaj prepoznali in zavrnili in smo s tem že desetletja živi ščit za kopja krvoločnih, neumnih, izdajalskih in prodanih slovenskih političnih in strokovnih funkcionarjev v kmetijstvu. Med temi so številni uslužbenci in funkcionarji SKZGRS, KSS in IRKGP. Gotovo tudi IKC, AKTRP, ZRSG, UVH, VU. A oni so plačani od tega, da nas kmete zasužnjijo s subvencijami, ker sicer oni ne dobijo procentov po glavarini vsakega sužnja. Kajti le sužnje ugrabljenega ekonomskega sistema, odvisnike od subvencij je možno spodnesti čez noč. SGF. In zanimivo: državno pravobranilstvo se ni postavilo v bran diretorice SKZGRS za to tožbo na prepustitev, ko sem podal dokaze za krminalno ozadje te tožbe v pravdnem postopku, poslovno goljufijo.

Ponovno poudarjam, da vse to ne bi bilo možno, če ne bi bila v kriminalu soudeleženi funkcionarji in uradniki celotne državne strukture in vseh vej oblasti. Tožilci tudi po drugem pošiljanju več tisoč strani dokumentacije kriminalistom vanjo nočejo v pogledati in se odzvati, nadaljujejo kriminalno izvršbo po izvršitelju, ki da ga bodo spremljali na terenu policisti, do vratu vpleteni v večkrat prijavljene in objavljene kriminalne posle. Ko sem policiji 12.5.2023 ob 13.57 prijavil fizične in verbalne grožnje izvršitelja, ki je že ovaden, da bo plenil po mojem imetju, ki je mojo ženo, mamo in otroke teroriziral z grožnjo s krajo njenega imetja v spremstvu policije, nasilnim vdiranjem v hišo in grožnjo s kaznijo zaradi morebitnega poskusa preprečitve izvršbe(10.000,00evrov in 5 let zaporne kazni – priloga) v zadevi, katere obravnavo tožilstvo vedno znova zavrača brez utemeljitve in z očitnimi lažmi(prilogi), je policist na 113 KP dejal (kot poznavalec), da moje ovadbe nikoli ne bodo odgovorjene in prekinil telefonsko zvezo. Ponovno sem poklical 13.58 in ženska na 113 ni hotela podati ne svojega, ne njegovega imena. S tem sta oba storila kaznivo dejanje in le potrdila svojo zelo očitno vpletenost in strah pred kazenskim postopkom. „Policija“- storilci med njimi- se skriva za svojimi barikadami in od tam iz zasede po partizansko „meče granate“ v poštene ljudi. Njihovo delo pa ni sledljivo ker informacij o svojih dejanjih v posmeh zakonu in ustavi, pač ne dajejo, sem dvakrat poskusil. S tem so nad zakonom in nad ustavo, vitezi tuje entitete, ki nima veze s poslanstvom policije RS. Manično je ponavljala, da sta oba le "policija". Odgovoril sem ji, da sta očitno oba vpletena v organiziran kriminal policije KP. Ta že leta prejema v obravnavo od GPU tudi mojo zahtevo po izpisu mojih 100 prijav motokrosa njim samim, ker ne želijo posredovati podatkov o tem kaj pravzaprav počnejo s prijavami, da se 13 let ni nič zgodilo razen vse več motokrosa, tudi „okrašenega z odzivi“ na moje prijave po e-pošti policiji. Mož na 113, ki se ni želel identificirati bi lahko bil tisti, ki je dejal, da rišejo črtice na tablo ko pokličem zaradi motokrosa. Prijave motokrosa na katere ni bilo odziva 10 let, nato pa je prišlo po začetku postopkov proti policiji na mojo pobudo do kulminacije dejavnosti motokrosa v gozdu in tudi škod na moji kmetiji. Tudi ekscesov policije in storilcev. Drugi pogovor je trajal skoraj 3 minute, ko mi je bilo očitano, da zlorabljam linijo.
Klicni center 113(ki je prejemnik večine mojih prijav motokrosa, tudi nekaterih mojih ovadb policistov in drugih vpletenih), torej sama koprska policijska postaja, naj bi po večletnih navodilih GPU vedno znova obravnavala svoja lastna kazniva dejanja, ki so zanje; to je jasno; le moje „nezadovoljstvo“. Prijavljeni milijoni škode po KD - opustitvi uradnih dejanj policistov v mojo škodo so moj „izraz nezadovoljstva“, na zahtevo po poročilu o njihovih ukrepih na prijave pa je njihov predstavnik povedal, da nisem izkazal pravnega interesa in me vabil v upravni postopek (priloga). Nisem bi zainteresiran za njegove manipulacije zato zdaj ponovno vlagam proti Policijski regionalni postaji kazensko ovadbo zaradi onemogočanja predkazenskega postopka in odklanjanja izkaza o opravljenem delu, da tako izkažem moj pravni interes za očitno neopravljeno delo policije in 13 letni konflikt interesov policistov ter za povrnitev nastale škode v milijonih. Njihov predstavnik v KP je pred mesecem prvič trdil, da ni pristojen za to, kar so mu o mojem "nezadovoljstvu" preposlali iz GPU v pristojno postopanje. Trdi posredno, da je mnenje o njegovi pristojnosti na strani GPU napačno, in da moram jaz poslati v imenu obeh (GPU in PKP) v pristojno reševanje svojo ovadbo organu, ki ga predlaga. Očitno je, da se tako policija KP kot GPU RS končno le izvzemata iz postopka zoper njiju sama, a nočeta posredovati zadeve zoper sebe pristojnim po svoji uradni dolžnosti. S tem oba tudi dodatno ovirata postopek in zavlačujeta, ter meni nalagata svoje delovne obveznosti, za katere prejemajo zaposleni obeh plačilo. Med tem postaja očitno, da se oba organa vedeta, kot da sta vse bolj vpletena v organiziran kriminal. Namreč: kako je možno da GPU ne ve kdo je za kaj pristojen v svoji hiši?

Kdo bo sodil o policiji, ki opušča uradno dolžnost, 13 let šikanira prijavitelja in njegove svojce, zlorablja položaj na mnoge načine v svojem in tujem interesu mimo zakonskih obveznosti in določil, spremlja in nudi podporo z zlorabo svojih pooblastil kriminalnim dejanjem drugih državnih organov vedno znova, deluje iz konflikta interesa lastne institucije in posameznih zaposlenih, ki izvajajo kriminalno in prekrškovno dejavnost tudi sami(priča - policist se je sam izrekel da to počne v Istri – torej izven legalnega poligona), skriva podatke pomembne za javno korist in zagotavljanje človekovih in zakonskih pravic državljanov RS, skriva identiteto storilcev in pristranskih policistov, ki ne izprašujejo dejanj kriminalnih državnih uradnikov ter dela za tuje interese? Ne izprašuje zakonitosti dejanj državnih uradnikov - storilcev v masovnem uničenju javnega in zasebnega premoženja. POLICIJA očitno ni državna inštitucija v RS. Je kvečjemu privesek kake multinacionalke ali kriminalne združbe. Do sedaj dokazi, ki jih predlagam pristojnim organom govorijo v tej smeri. Naj organi pregona dokažejo na mojih predloženih dokazih in drugih, da se motim!

V prilogah:

1. PRIJAVA TERJATEV KAZENSKE ODGOVORNOSTI DO STORILCEV Z DODATNIM OPISOM DEJANJ, ZAHTEVA ZA ZAVAROVANJE MOJIH TERJATEV KAZENSKE ODGOVORNOSTI NA ZASEBNI LASTNINI STORILCEV -JAVNIH USLUŽBENCEV IN DRUGIH ČLANOV ZDRUŽBE IN NA DRŽAVNI LASTNINI ZARADI JAMČENJA DRŽAVE ZA KAZENSKE ODGOVORNOSTI V IMENU IN ZA JAVNE USLUŽBENCE AKTERJE V ORGANIZIRANEM KRIMINALU KRIMINALNE HUDODELSKE ZDRUŽBE.

https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/49577/files/6465d806bdc0d.pdf

2.Dokazi o lažeh in nameri tožilke ga. Butinar. da s ponarejeno pravno akcijo dosežejo moje plačilo stroskov skladu v vrednosti 15 evrov, ker si želijo kakršno koli obliko mojega priznanja kriminalne sodbe in sojenja od Samante Kravanje. Ko je prejela odgovor na tožbo SKZGRS in dokazno gradivo o krimnalnem ozadju SKZGRS in kriminalne združbe, je S.K. najprej poizvedla, če bo direktorico zastopalo Državno pravobranilstvo. Butinarjeva laže in se pri tem sklicuje na ugotovitve drugih, da ni bilo prelož

itve naroka na željo tožeče stranke

https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/49577/files/6465e91ab6666.pdf

3. Priloge dopolnitve ovadbe. Z ustrahovanjem, izsiljevanjem, zavajanjem. manipuliranjem in izogibanjem se kriminalna združba vse bolj utaplja v svojem kriminalu.

https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/49577/files/6465d7fbb28c6.pdf

4. Vloge mojega odvetnika za preložitev naroka.

https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/49577/files/6465d7d7b3262.pdf