Članek
Naveličan sem pravnih iztrebkov globoke pravne države

Vrhovni državni sodniki so v zadevi Izvršb za SKZGRS pod krinko rutine naredili štiri napake kariere.

Objavljeno Jul 05, 2023


Globoka država ni prava država in ne predstavlja državljanov Slovenije. Je skupnost globočnikov na visokih položajih in klečeplazno kruhoborskih vohunov, organiziranih v hudodelsko združbo, pomešanih med druge pripadnike Slovenske države. S svojo dejavnostjo potvarjajo samo družbeno, pravno in politično ureditev v Državi. Tako je vsa vsakodnevna narativa v slovenskih medijih najmanj v 80 procentih čista laž, zavajanje, uspavanje, odvračanje pozornosti in potvarjanje dejstev.

Ko sem bil star 30 let sem imel predstavo, da imam težavo z neko posamezno sosedo in zato tudi njenimi zvezami, s katerimi se je neredko pohvalila. Svoje akcije vplivanja si je štela v čast in ponos. "Boj se prijateljev svojih sovražnikov in sovražnikov svojih prijateljev", je bil zame le zanimiv aforizem iz mojega otroštva.

In mislil sem, da imam težavo zato, ker ta soseda in njena družina malomarno ravna s svojimi iztrebki (vse opisal v predhodnih objavah o poteku inšpekcijskega postopka zaradi njihovih fekalij in gnojnice skozi obdobje 20 let). In mislil sem, da je bila zadeva po dvajsetih letih, po zagrozitvi inšpekcijam (po 17-ih letih), zaključena.

V resnici je zadeva še vedno v teku in dobiva nov epilog po 40-ih letih od začetka onesnaževanja, ki je tudi nastajalo na zemljišču v najemu s strani mojega očeta. (Tožilstvo, ki sem mu pred časom poslal dokumentacijo o tem, "se dela mrtvo".) Sklad KZGRS 20 let, kljub pozivom očeta, ni hotel odmeriti zemljišča v najemu ponovno po tem, ko je sosedom na njem dovolil postavitev objektov za greznico, gnojnico in gnojno jamo, vse v času trajanja pogodbe z mojim očetom in menoj kot naslednikom. Iz te kmetijske in fekalne naprave se je desetletja vztrajno cedilo po moji dostopni cesti na zemljišča in po oljčniku. Tudi moje krave so se, ob vzpostavitvi paše, na cesti ugrezale v blato do trebuha. Tudi in zlasti po vzpostavitvi obsežne turistične dejavnosti, ko pri sosedovih krav več ni bilo, je tam ostala mlaka fekalij.

Motil sem se, da gre le za težave s posamezno osebo, družino, nosilcem dejavnosti. Ni šlo le za aforizem. Član globočniške združbe ima prijatelje, ki so mu zvesti. Danes globočniška združba v primeru OKHZ SKZGRS in tudi kanala CO šteje številne člane v vseh možnih strukturah države. Tudi na okrajnem, okrožnem, vrhovnem sodstvu, DTRS, SDT, MNZ.
https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/49577/files/64a5056902a5b.pdf

https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/walls/0/49577/2023/07/05/64a5057f8644c.webp

https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/walls/0/49577/2023/07/05/64a505825578b.webp

Sama nepravičnost morebitnega posploševanja na te celotne organizacije državne strukture v danem trenutku hkrati daje kanček upanja na morebitni "zdrav" del le-teh.

Danes vem, da je začetek onesnaževanja z odplakami sovpadal z zastrupljanjem mojega očeta s strukturnimi ukrepi tedanje "oblasti" - funkcionarjev samoupravljanja - v smeri njegovega izčrpavanja, vse do njegove usodne bolezni in smrti, kar obravnavam kot umor po KZ. Enake metode strukturno upravnega nasilja opisujem in dokumentiram tudi za čas mojega prevzema in vodenja Ekološke kmetije Mivšek, idejno zasnovane ob smrti mojega očeta, v praksi pa dve leti kasneje, leta 1992. V praksi sem - kolikor je bilo možno - skrb za kmetijo ob pomoči prijateljev prevzel leta 1988, ko je oče zbolel in sem bil v 8. razredu. V resnici smo jo ohranjali vsi člani družine ob zavesti, da se bomo morali odločiti in dogovoriti kako naprej.

Zato se vračam k začetku: tu Vrhovnemu sodišču in NPU sporočam, da sem zoper vse člane, v OKHZ organizirane posameznike v tej zadevi pravzaprav vložil ovadbo zaradi umora in poskusa umora prek sistematičnega hobotniškega izčrpavanja očeta in mene, ki sem ga uspel bogato dokumentirati. Pravzaprav predstavlja študijo primera nasilja globoke države, državi paralelne strukture nevidnega vladanja, ki ima po svojih značilnostih veliko vzporednic s kakšnim Ku-kluks-klanom.

Terjatve do - v zadnjih objavah navedenih - storilcev KD bodo priložene v kratkem.

Pred nekaj stoletji je po arhivskih podatkih držav in sodnih spisov bilo v Sredozemlju povsem običajno belo suženjstvo in v Ameriki sužnjelastništvo pripadnikov temnopolte rase. Celotna evropska obmorska mesta so bila izpraznjena za suženjstvo. Prepovedanih znanj je veliko več kot zapovedanih. Ta bodo ustvarila razliko, ko globoka država ne bo več obstajala. Četudi je kriminalcev, kot jih opisujem v svojih ovadbah v Sloveniji za "odvoz z vlačilcem", je za potrebe izvedbe resnične pravne države potrebno, da se vsakemu posameznemu toliko posvetimo, da se mu "prikaže marica".

To je tudi dejanje najvišje ljubezni s strani družbe, tako do storilcev, kot tudi do žrtev. Najprej je potrebno nasilje ustaviti in vsakega storilca obravnavati ločeno. Svoji pokojni sosedi sem neizmerno hvaležen za trnovo pot, ki mi jo je tlakovala in pri tem, gledano s perspektive večnosti, žrtvovala sebe. Rešitev za planet je le v ljubezni in sočutju. In ne v iztrebljanju raznih trajnostnih teorij in okoljskih idiotizmov, ki so potvorjene ideje, ukradene resničnim okoljskim aktivistom izpred 70 let. Državljani sveta - gledano v povprečju - imamo vse, razen svobode, sebe in resnice. Najmogočnejši orodji, ki se uporabljata v tem trenutku proti človeštvu pa sta zastrupljanje s kemikalijami, tudi biološkim orožjem, in digitalizacija, ki je le krinka za masovno depopulacijo Zemlje, prek škode povzročene na daljši rok z EMS - v polnem teku.