Članek
"Kdor namesti Wi-fi v šole, zasluži dosmrtni zapor."

Posredujem! Strokovno mnenje Barrie Trower, (Royal Navy): "Kdor namesti Wi-Fi v šole, zasluži dosmrtni zapor." (priloga št.1)

Objavljeno Jul 08, 2023

https://uploads.publishwall.si/publishwall_new/49577/files/64a8bd1e05988.pdf

Video: https://www.facebook.com/danijel.maltar/videos/238221305260692/

8. 6. pred zadnjom poskusom kriminalne izvršbe pa sem na naslove organov pregona naslovil to E-pošto:

Posredujem! Strokovno mnenje Barrie Trower, (Royal Navy):"Kdor namesti WiFi v šole, zasluži dosmrtni zapor." (priloga št.1)



Tudi pristojnim organom v Sloveniji kot ovadbo in kot dopolnitev ovadbe zoper agencijo za mobilna telekomunikacijska omrežja v RS, vsa pristojna ministrstva, vse podizvajalce genocida nad državljani Slovenije(in sveta) in vse člane te in prejšnje vlade. Njihova "nevednost" jim ne more preprečiti, da ne bi odgovarjali pred zakonom in mednarodnimi sodišči za zločine nad človeštvom. Naj slovenska Predsednica in vsi ostali bleferji na položajih prenehajo lagati o lažnem trajnostnem razvoju in njihovem boju za naše okolje, ki je le njihov prikrit boj za naše pohabljanje in izumrtje in njihovo psihopatsko nadvlado nad suverenimi ljudmi(Dokaz: priloga 1). Ko bo sevanje (po nezakonito vpeljanih tehnologijah v Slovenijo, tudi v slovenske osnovne šole), ki od jeseni 2022 neprestano hkrati linearno a prek "random" ali pač - po nekem ključu, cikličnega, počasnega nihanja na dnevni in tedenski bazi postaja vse intenzivnejše, tj: vse močnejše in vse bolj visokih frekvenc, prenehalo, bom to zaznal nemudoma na svoji lobanji na svojih čeljustih in zadnje čase vse bolj tudi na svoji koži. Najverjetneje zradi visoke frekvence, lahko da tudi le zaradi letnega časa in bolj direktni izpostavljenosti kože. Stranski učinki na celem organizmu so ravno tako vse bolj zgovorni. Znanost je na moji strani (na strani ovaditelja). Ravno tako interdisciplinarni strokovnjaki in če hočete tudi laiki.(Priloge)



Kot sem že rekel v prejšnjih ovadbah: vsi pogoji so dani, da se fizično odstrani celotno zarotniško krimnalno garnituro, ki zlorablja oblast, po edini poti, in ta je: zakonita pot eden po eden po zakonu in v gotovo zaporno kazen. Žal RTV garnitura v meni neznanem deležu je del tega velikega, največjega "problema": zarote proti človeštvu. Smatram, da sem s tem in tu podal ovadbo, ki če nanjo ne bo takojšnjega odziva ali bo prišlo do napada na vire spletnih objav dokazov ali ne bo uveden takojšenj postopek ugotavljanja (znanstvenih) dokazov in izvajanja dokazov o krivdi storilcev in naročnikov ali ne bo prišlo do takojšnjega javnega točkovnega rednega (vsako uro) monitoringa o emisijah EMS povzročenih po vseh tehnologijah in frekvencah na celotnem območju Slovenije - hkrati, jo bo potrebno (ovadbo) razširiti tudi na pristojne organe za pregon organiziranega kriminala in genocida na ozemlju Slovenije. Prosim, da me o dejavnosti tožilstva, kriminalistov in policije ažurno postopkovno in vsebinsko obveščate. Podatek o vsakokratnem izvajalcu meritev EMS v Sloveniji in o odgovorni osebi izvajalca meritev EMS, mora biti ves čas javen. Če meritve že obstajajo naj se takoj objavijo v živo in naj bo javno objavljeno ime odgovorne osebe izvajalca meritev.



Danijel Mivšek, lr



1.

Kdor namesti WiFi v šole, zasluži dosmrtni zapor

https://www.facebook.com/danijel.maltar/videos/238221305260692/

ali Facebook – povezava



2.

Dr. Roger Hodkinson pravi, da je zaradi cepljenja proti Covidu umrlo najmanj 2miliona ljudi, dve milijardi pa je utrpelo hude telesne poškodbe – o tem dr. Reiner fuellmich - Priloga



3.

Od danes, 7.6. do 11.6. Sodelujte! nujno potrebno je!!

Kongres vrhunskih strokovnjakov o odpravljanju posledic cepljenja

(https://www.impfausleitungskongress.com/#aff=udogrube)



4.

Iz ust tistega ki ve: Korupcija v zdravstvu je grozljiva

Vsak tretji človek umre zaradi predpisanih zdravil

https://t.me/exsposingthetruth/196992





5.

Cepljenje je nekoristno in nevarno

Knjiga, ki jo je l. 1889 napisal Alfred Russel Wallace obravnava 45 let NEUSPEŠNIH cepiv, vključno s povečanjem števila smrti zaradi drugih bolezni, obravnava zdravje cepljenih in necepljenih.
Povezava za brezplačen prenos:
https://archive.org/stream/b2136140x#page/n0/mode/2up





6. Zakaj Jankovič izsekava ljubljanske gozdove

Zelen list zaščiti pred sevanjem!! – Borimo se za gozdove!!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1401939250646326&id=100010090036038



In še:



New trove of Jeffrey Epstein's files entries reveals pedophile's network of power | Daily Mail Online



AGENDA 2030 GLOBALIST RATS PANIC AS THE WORLD AWAKENS! WITH LEE DAWSON (rumble.com)



DR RASHID BUTTAR - THE APOCALYPTIC WARNING & MARBURG VIRUS (rumble.com)




AGENDA 2030 GLOBALIST RATS PANIC AS THE WORLD AWAKENS! WITH LEE DAWSON (rumble.com)



Scotland Today online - Zelenskyy to be investigated for "High Treason," by Ukraine's State Bureau of Investigation




Ena priloga
• Pregledal Gmail