Članek
Ko pravna država zboli...

Slabo za državljane je, če pravna država ne deluje, a še slabše, če je tako, ker jo je ugrabila globoka država

Objavljeno Jul 13, 2023

Danijel Mivšek
Cetore 28
6310 Izola(v vednost in obravnavo NPU in objava)


Cetore, 12. 7. 2023


ODGOVORNA OSEBA VSPS
VRHOVNO SODIŠČE SLOVENIJE
Tavčarjeva ulica 9
1000 Ljubljana


Zadeva: Prepoved naslavljanja (uporabe katerekoli oblike mojega imena v poštnem prometu in vračilo pošte VSPS ter pajdašev vaše kriminalne združbe Paraslovenije (Ivkovič Goran - izvršitelj za kriminalno združbo (ovadba z dopolnitvami objavljena na BPW, ker vsi organi Paraslovenije zavračajo obravnavo ovadbe in zavračajo obravnavo dokumentacije dokaznega gradiva o dejavnosti in kriminalnih dejanjih kriminalne združbe in članov pod okriljem Paraslovenije)). Kar je logično. Zato tudi: Zavračam vsakršno avtoriteto članom hudodelske združbe na položajih v inštitucijah RS po kateremkoli aktu v RS in zahtevam zanje odpoved delovnega razmerja, dosmrtno prepoved delovanja v javni sferi in ustrezno zaporno kazen!

Vračam vam vaša pisanja. Ne sprejemam pisanj kriminalnih združb ali organizacij oz. podjetij, katerih člani so kriminalci. Dokler bo v vaših vrstah en sam član kriminalne združbe vam prepovedujem, da vodite kakršnokoli zadevo v in na moje ime. Desetletja ste na VS ovirali moje samozastopanje pred slovenskim zakonom, mi večkrat grozili s kaznimi, če bom uveljavljal svoje ustavne pravice pred zakoni in mi s tem kršili temeljno ustavno pravico do samozagovora. Na drugi strani je iz ravnanj več odvetnikov razvidno, da izvajate pritiske nanje in si jih podrejate. Izjeme so člani hudodelske združbe. Zdaj že desetletje vaši kolegi iz DTRS, SDT in MNZ zavračajo v več poskusih poslano dokumentacijo o delu hudodelske združbe znotraj državnih inštitucij, vi pa ste aktivno udeleženi v izvršbi za kriminalno dejavnost in v korist te hudodelske združbe. S temi dejanji več niste inštitucije RS, in ne so-sestavljate sistema pravne države, zaradi česar vam odvzemam vsakršno avtoriteto v zvezi s čimerkoli in na vseh ravneh v zvezi z menoj in mojim premoženjem ter vsemi področji mojega bivanja in z njimi povezanimi pravicami po osnovnem zakonu in po mednarodnih konvencijah, na ozemlju Republike Slovenije in izven.

S to vpletenostjo njenih predstavnikov in s tem državnih organizacij in podjetij je RS v praksi postala PARASLOVENIJA, HUDODELSKA ZDRUŽBA PO SEBI. VSPS JE z udeležbo v več izvršbah za dokumentirano dokazano hudodelsko združbo PRIJATELJSKA ORGANIZACIJA PARASLOVENIJE IN ZAPOSLUJE ŽE DESETLETJA ČLANE HUDODELSKE ZDRUŽBE. (To je razvidno tudi iz njegovega poslovanja v zadevah več režiranih inšpekcijskih postopkov in tudi v večkrat ponovljenem pritisku na mnoge moje odvetnike, v njegovem zagovarjanju npr. zlorab položaja Marije Sedminek (MKGP), zaradi katere same si želim, da res obstaja karmični sistem). Jasno je, da navznoter ugrabljena pravna država sebe ne more zagotavljati, s tem pa izgubi tudi vso avtoriteto in jurisdikcijo v zadevah, zaradi katerih je bila oblikovana, ustanovljena in podrobno uzakonjena, ter bila državljanom Republike Slovenije predstavljena kot taka in v njihovi službi.
Vsako vaše dejanje na VSPS zato razumem kot akt nasilja in kršitev zakonodaje, saj sem v dokumentaciji, ki sem jo dostavil večkrat, na mnoge načine, prek mnogih kanalov in v pretežnem delu, že dokazal, da ste kriminalna združba po sebi.

Danijel Mivšek