Članek
Slovenci, miši, podgane in vinske mušice
Objavljeno Sep 27, 2023

Vsi našteti imamo veliko skupnega. Ravno zdaj, 27. 9. 2023 med 12 h in 13h smo udeleženi v enm od vrhuncev elektromagnetnega smoga v tem letu, eksperimentu na ljudeh, vseh živih bitjih in na materialih. Na pamet bi rekel, da ima nato v Sloveniji ravno vaje. Najbrž se učijo uporabljati kako HAARP -uno ali podobno prenosno napravo, ki so ji le nadgradili strojno ali/in programsko opremo. Običajno je bil ob takšnih priložnostih v Sloveniji kak mini potres, kak tisočletni žledolom ali izbruh omikrona, ipd. Počakajmo ali bodo kaki vojaki v vesoljskih opravah spet privreli na dan kot Telebajski. (ponekod so jih prepovedali).

Ne bi se čudil če bi izvedel, da se izvaja več nasprotujočih se dejavnosti na ravni geoinžiniringa na območju Evrope. Vojna gotovo še traja tudi izven tradicionalno razumljenih vojnih žarišč.

Teoretiki zarot širijo zgodbe o tem, da nas to zimo čaka hujša različica omikrona(David Bowie 1999:

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=omicron+david+bowie+1999+promo&mid=DC7952A675132BE3E5B6DC7952A675132BE3E5B6 ) od tiste, ki smo jo imeli ob koncu akutne koviditete. No, tisti teden, ko so omikronski kovidnjaki skakljali k testnim kioskom, sem prvič imel zdravstene težave tudi sam. Razen zbadanja po telesu in mrazenja in ene ure vročine, tudi glavobol z cvilečim zvonjenjem v glavi, kot je meni prej bila zaznavna običajna fina frekvenca Wi-fi ja, krat 10. Danes je enako: višja frekvenca izmed pesterega repertoarja, le da je spet po moji subjektivni oceni kakih 30 krat močnejša od Wi-Fi-ja. Zaradi adaptacije na vsesplošne EMS nihajoče pogoje povsod na površju zemlje in v vseh poslopjih zlasti od lanske jeseni, je zdaj nespečnost ob navadnem Wi-Fi-ju presežena, "balzam" v primerjavi npr. z eksperimentom na Slovencih 30. 7. 2023 med 9. in 17. h.

Med tem ko bodo naši zarodki in odraščajoči otroci le redko uspeli ohraniti kakršno koli plodnost smo v povprečju slovenci otopeli ravno zaradi postopnega vijugastega nihanja EMS z dodajanjem vrednosti zlasti v smeri vrhuncev teh hitlerjanskih eksperimentov na nas. Vsakdo vpleten v izvajanje te dejavnosti ali v povzročanje podlage za proti ukrepe proti učinkom te dejavnosti z enako tehnologijo si zasluži najmanj dosmrtno ječo. Dvakrat sem v dveh letih zahteval meritve pa slovenska uprava molči kot krt.

Sam sem omikron rešil v treh dneh tako, da sem se predoziral z B12 vitaminom, enako kot takrat, ko sem se iz Nizozemske vrnil z diagnozo "herpes zoster"- slaba prazna hrana. Mrazenje in tresenje zaradi vnetja živčnih končiev je prešla skoraj takoj po prvi uporabi. V treh dneh je sevanje popustilo. Ko sem se naspal sem očitno utrujen funkcioniral.

Zdaj, posebno v zadnjem letu opažam povečano potrebo po koncentrirani beljakovinski hrani. Ko se začnem trest, deluje že v manj kot pol ure. Ta pojav si razlagam tudi kot stopnjevano poslabšano presnovo ob običajni prehrani, med drugim tudi zaradi učinkov EMS na organizme v črevesju. Z EMS lahko z lahkoto vsem nam uničijo imunski sistem temelječ v črevesju. Enako lahko z ustrezno, nam in "dobrim bakterijam" neškodljivo frekvenco zatiramo le maligne mikroorganizme v telesu. Vse navedeno aktivno preizkušam v praksi, navedene informacije pa so javno dostopne.

Tudi vsak pristojni organ, tj. nosilci funkcij za holokavst, v Sloveniji, če je neodziven na prijavo, mora biti obravnavan kot sovražnik slovenske države in slovencev. Ali je SLOVENIJA d.o.o. res država Slovencev pa je že drugo vprašanje.

D.M. lr.