Članek

Komunala Izola se okorišča po kriminalni davoški agendi: modernizacija v imenu laži, kazniva dejanja in izkoriščanje strank

Javno opozorilo "javnemu" komunalnemu podjetju Komunala Izola pred uvedbo dodatnih pravnih sredstev

Javno opozorilo ponudnikoma JS: Rižanskemu vodovodu in Komunali Izola in pristojnim ministrstvom -vladi / poziv k opustitvi mračne davoške kriminalne agende zoper uporabnike javnih storitev pri poslovanju - pred gotovo uvedbo pravnih sredstev (8 dni)

Objavljeno Mar 25, 2024

Danijel Mivšek

Rižanski Vodovod

Komunala Izola v vednost NPU, MOP, MI,...





12. 01. 2024 sem pri bežnem pregledovanju položnic prišel do nenavadnih ugotovitev. Na položnicah obeh v naslovu so se povsem po tihem in brez aneksa k pogodbi pojavile zahteve po plačilu nenavadnih postavk. Celo: RV zaračunava storitve za okoljske dajatve in storitve drugega podjetja(RS,KI). Ugotovim: obe postavki sta povezani s Komunalo Izola in se zaračunavata pavšalno sistematično po več postavkah in brez materialne podlage v dejstvih. Komunala si prek svojih in drugih položnic, (ki gredo ob neplačilu v izvršbo) prilašča fiktivne pravice na mojih sredstvih in premoženju. V telefonskem pogovoru sem 15.1. posvaril osebo pristojno za to kriminalno dejavnost pri KI, naj kriminalno dejavnost EU opusti in izvede poračun za preplačilo po nelegalnih in materialno pravno neobstoječih postavkah. Iz položnic pa je razvidno, da je vsa opozorila gospod ignoriral. Iz tega dejstva sledi, da se bo uresničilo vse, kar sem mu v naprej v takšnem primeru obljubil. RV - uslužbenka na telefonu je delovala zelo nerazpoložena dokler nisem izrecno poudaril, da nekje pač moram začeti s pridobivanjem informacij, češ da "nimamo nič s tem kar zaračunavamo". To sicer ne pije ne pravne ne prave vode, pa vendar bo to lahko RV dokazoval na sodišču - ne slovenskemu (morebitno prisilo ali pogojevanje s strani uprave RS). Rižanski vodovod sicer morda ima v odnosu do mene odprto eno dolžniško razmerje, dejanje, ki ni bilo nikoli pojasnjeno: ali je ali ni vpleten v nezakonito nizko črno gradnjo cesto Šared - Medljan in povezovalno poljsko cesto Medljan - Cetore po trasi vodovoda, ki je pri izvedbi spremenila vse naklone in relief, na način, da so se prekinile vse povezave s številnimi hudourniki vertikalnimi na horizontalno cesto v drugem primeru in spremenili vsi bočni nakloni v prvem primeru na način, da je cesta Šared - Medljan in priključna cesta trase vodovoda skupaj zdaj hudournik, ki poplavlja mojo kmetijo in moj stanovanjski objekt ob vsakem že povprečnem nalivu. Gradnja vodovoda je spremenila javno cesto v poplavni hudournik.

Obe podjetji pozivam, da nemudoma opustita omenjeni zaračunavanji fiktivnih storitev in v osmih dneh izkažeta poračun za nazaj do začetka nizkotne prakse o kateri me ne eden ne drugi nista obvestila s predložitvijo aneksa k pogodbi, torej izračun zgolj storitev vode in odvoza smeti, ne pa fiktivnega zaračunavanja odvoza bioloških odpadkov in vseh storitev in dajatev povezanih z odpadnimi vodami, ki so se iz 10 evrov stroška v zadnjih 17 letih na leto, plačanih v enem znesku in po eni storitvi spremenili v 300 evrov in več letno po pavšalu na osnovi dejavnosti(KI), ki na moji kmetiji in v zvezi z mojim gospodinjstvom ne poteka, iz nje nimam nobenih neposrednih ali posrednih koristi ali odgovornosti. Predpostavke o obveznem minimalnem odvozu na tri leta nimajo podlage v stroki. KI kot tudi Občina Izola (OI) se lahko prideta k meni učiti o stvarnosti, bodisi ko gre za naravni razkroj bioloških odpadkov, kot tudi, ko jih bo enkrat le potrebno poučiti o vplivih gravitacije na meteorno vodo. OI in KI sta v preteklosti že dokazali, da imata očitno zaslombo za svojo kriminalno dejavnost v slovenskem globočniškem upravno pravnem aparatu. Ne pričakujte, da se bom ukvarjal s tem aparatom v primeru uvedbe pravnih sredstev. Vsaka izterjava bo nemudoma imela za posledico kazensko ovadbo zoper najetega odvetnika, ki je z objavo tega dokumenta šteje v naprej obveščen o moji nameri in se ne more več sprenevedati o neseznanjenosti s posledicami udeležbe v organiziranem okoljskem kriminalu v javno zasebnem partnerstvu po hudodelski združbi(HZ) - vse zadeve. Pristojnemu na KI je bilo ponovno pojasnjeno katere te zadeve so 15.1. 2024.

S tem dokumentom šteje, da je Rižanski vodovod obveščen o pravnih posledicah, ki bodo sledile na mednarodnem prizorišču na področju kršitve človekovih pravic in goljufije v RS v katerega je že vpleten in bo moral tudi odgovarjati, če ne bo opustil svojih kaznivih dejanj. KI se gre tudi fikcijo sprenevedanja, da ve koliko od porabljene vode na moji kmetiji gre skozi greznico, kar je popoln pravni nesmisel in kaznivo dejanje. KI po svojem pooblaščencu trdi, da se tako ravna po EU uredbi.

Na osnovi obravnave moje prakse ekološkega kmetovanja je v kriminalnem inšpekcijskem postopku IRSKGP inšpektor pridobil mojo intelektualno lastnino, ki se je nezakonito znašla v evropski uredbi za ekološko kmetijstvo, po tem ko sem ga javno ovadil, in je v 24-ih urah ustavil postopek z navedbo laži. Slišal sem omembe spremembe ravnanja z intelektualno lastnino na ravni EU, takoj, ko sem objavil takšno ravnanje EU in izpostavil moje terjatve zaradi kriminalnega dejanja EU. Kriminalna dejavnost EU in SI mi je dobro poznana in tudi že kar dobro naslovljena. Obe podjetji iz naslova drvita v svetovno slavo po slabih stvareh, skupaj z kriminalno REPUBLIKO SLOVENIJO in EU. EU je npr. prepovedala kompostiranje na ekoloških kmetijah in se nato posula s pepelom. Glavni kmetijski inšpektor RS je trdil, da moje kompostiranje sodi v industrijsko uredbo.

KI je v preteklosti že izvajala svoje tendence po okoljskem kriminalnem zaslužkarstvu: stopnjevanje velikosti zabojnika za stopnjevanje zaračunavanja vedno bolj praznega zabojnika, kar je dobilo svoj, zanje gotovo sramotilen, epilog na Piranskem sodišču. To je gotovo tudi ena od zadev, ki ima za posledico ponorel maščevalen kriminal hudodelske združbe državnih ovratnikov in funkcionarjev tudi v javno zasebnem partnerstvu, ki je že bil predan slovenskim organom pregona. KI je tudi že brez podlage zaračunavala pranje kontejnerja in odvoz bioloških odpadkov v preteklosti, in ga nato tudi po opozorilu opustila. Nikoli ne veš ali se najde kaj zdrave pameti na KI tudi v tem primeru. A nekatere zadeve so že predmet kazenskega postopka.

Kar bo manj kot popolna povrnitev neupravičenih terjatev v osmih dneh upoštevaje izgubo mojega dohodka pomeni uvedbo pravnih sredstev proti obema podjetjema in vsem pristojnim ministrstvom. Vsakdo, ki bo kot v primeru Mestne občine Ljubljana kot odvetnik sodeloval v kriminalni praksi, bo avtomatično polnopraven član HZ. Evropska uredba ne izkazuje strokovnosti.(Dokaz: poslovne evidence KI, priče: zaposleni KI)

Trenutno sem poškodovan zaradi več desetletnega izčrpavanja po zgoraj le delno omenjeni HZ. Ne morem si privoščiti nove žage, ko stara nima dobavljivih ključnih delov za zagotovitev varnosti pri delu. Kriminalna dejavnost KI v so-izvedbi RV ima vrednost ekvivalenta nove profesionalne žage vsake tri leta. Zato vas že vključujem v seznam tistih, ki me že izčrpavajo po naklepu pol leta oz. več let. Morebitno dokazovanje prisiljevanja s strani tretjih strani v kriminalno dejavnost bo na vas. Vemo, da KI nima stroja, ki bi bil starejši od 5 let, baha se z vsem kar je novega na tržišču. Namesto da bi s ukvarjala s svojo dejavnostjo (že skoraj dvajset let čakam, da bosta vsaj dva kanala medljanske črne gradnje odvodnjavala vsaj del hudourniške vode in da bo voda začela teči navzgor v njihove meteorne napeljave - Cetore), se ukvarja s propagando davoške kriminalne okoljsko teroristične agende. Nedavno je želela promovirati propadlo in ekonomsko in ekološko nevzdržno idejo splošne elektrifikacije prevozov z reciklažo le dve leti starih električnih koles na svojem odpadu, da bi z njimi meščani Izole prihajali na lokalne kmetije po zelenjavo, ki je ni več ravno zaradi okoljskega terorizma po volji Občine Izola, evropske kohezije, razvoja podeželja,... To pa ravno z uvajanjem divjega športno-turističnega digitaliziranega zahoda V GOZDOVIH IN NA OBDELOVALNIH POVRŠINAH, POVSOD NA RURALNEM OBMOČJU MESTA, S ČIMER JE TRAJNO UNIČENA ALI POGOJENA Z (1)VELIKIMI INVESTICIJAMI V VAROVANJE PRIDELAVE PRED POSLEDIČNO RAZRVANO IN TRAJNO SPREMENJENO DIVJADJO, OZ. (2)IZTREBLJENJEM le te.

(Dokaz: -komunikacija s podjetjema, ki bo podrobneje opisana v morebitni uvedbi DODATNIH pravnih sredstev. Rižanski vodovod sem poklical 15. 1. 2024 ob 09.07, pogovor je trajal 03min in 51 sekund.
KI sem poklical 15.1. 2024 ob 09.13 na 056634950, pogovor je trajal 04min in 27 sekund saj ob 9.12 nisem dobil zveze na št.:...-35, ki mi jo je dala uslužbenka RV.
Komunala Izola vrne klic po pristojni osebi 15.01. 2024 ob 10.40 iz številke 056634935, ki je trajal 17 min in 28 sekund, v katerem sem vse že predhodno razložil pristojnemu uslužbencu KI, s čimer štejem vsa nadaljnja dejanja po 15. 1. kot povsem zavestna naklepna dejanja in bodo v zvezi z njimi uvedena pravna sredstva. Primer lahko postane del poročila o kriminalu v RS in EU za OZN.
- Listine, ovadbe, dejstva v naravi, dokumentacija o HZ iz izvršbe SKZGRS/OI v zadevi ČG Medljan.)

Na posamezno stran teksta zaračunavam pavšal 100 evrov izgube zaslužka, ki bremeni povzročitelja problema oz. storilca KD v nadaljnjem postopku in se po potrebi izterja pri katerem koli sodišču pristojnem za domač in mednarodni kriminal z obrestmi. Morebitni dolg/poračun nespornega dela minus sindikalnih 200 evrov naj knjigovodsko izkažeta v 8 dneh. Vsako nadaljnje KD po prejemu te listine prinese 100.000,00 kazenske odgovornosti za odgovorno osebo in 1.000.000.00 po podjetju - mojih terjatev. Kriminalna dejavnost podjetij, EU in RS je že vključena v poročilo o mrežnem kriminalu v REPUBLIKI SLOVENIJI IN EU za OZN.

Medljan, 25.3. 2024 Danijel Mivšek

#KomunalaIzola #Slovenija #Evropa #RepublikaSlovenija