Članek

Novi darovalci življenj za udbo

Ko bo zaporna kazen Samante Kravanja javno dejstvo se bo rodil kanček upanja za pravno državo Republike Slovenije

SKZGRS BI IZVRŠEVAL TUDI POD NOVO DIREKTORICO - OČITNO ISTE KASTE

Objavljeno pred 2 dnevoma


Nekdo si spet želi vdreti v mojo hišo in jo prazniti, četudi vedo, da je med predmeti v njej, komaj petnajstletna, straniščna školjka, med vrednejšimi predmeti. Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov, njegov kader, ima ključno vlogo pri izvajanju naklepnega več-deset-letnega izčrpavanja mene, moje družine in moje kmetijske dejavnosti - ekološko kmetijstvo s 33-letno tradicijo(glej vse vložene ovadbe in dopolnitve). Skupaj z MKGP, Občino Izola in obalnima sodiščema, ter ostalimi državnimi sodišči, kjer sem se naučil o tem, kaj je pravzaprav upravni postopek.: izčrpavanje tožnika in ne tožnikovo iskanje pravice pred pravno državo. Končalo se je z izsiljevanjem odvetnika, da je ta pred ustavnim sodiščem obrnil ploščo.

Najbrž želijo zaseči dokazno gradivo. Ko sem jim ga poslal sam, pa so ga na DTRS kakor da izgubili. Pravijo tožilčki, da jim moram jaz sporočiti komu sem jih izročil in kdo izmed njih jih hrani(so na ravni predšolskih otrok), medtem ko so meni s tem naložili krivdo za to, da so "morali zavreči" ovadbo z dopolnitvami osnovano na do tedaj 15 GB dokumentacije avansa. Na to odločitev tožilstva se sklicujejo potem drugi tožilci, češ da so o zadevi tožilci že odločali, to je storil že drugi, tudi ta v dopolnitvi ovadbe ovaden, četudi sem jim dokumentacijo ponovno poslal. Nerodna reč, po nekem upravnem postopku, kot ga določa EU so mi jo domnevno morali vrniti. Zanimivi ti tožilci: preberejo zadeve in na nekatere odgovorijo pavšalno, na druge sploh ne. Zadeve pa si sami izmislijo zato, da bi razstavili celoto dokazov o organiziranem kriminalu državnih ovratnikov. Očitno jih ne moti vsebina dokaznega gradiva, pač pa to, da jo jaz posedujem.

A ne pozabimo na zarotniško sodelovanje uslužbencev SKZGRS s sodniki Piranskega sodišča sredi poletja pred šestimi leti, takoj po poskusu plenjenja mojega kmetijskega stroja. Ob tolikih pričah, Franko Slavec, ob ignoranci fizičnega nasilja nad menoj že s strani drugega para policistov iz Izolske postaje, njihovi podpori zrežiranemu finančnemu atentatu SKZGRS v imenu RS nad menoj, ni mogel zavrniti denarja kot nadomestila za željeni traktor, s katerim bi me gotovo F.S., Samanta Kravanja, soseda Tatjana Kodarin, pa tajnica koprskega sodišča (njena prijateljica in mati Franka Slavca ) najbolj učinkovito finančno prizadeli. Sklad je zagotavljal Slavcu trojne posle.

Težava je bila tudi v tem, da je njegov prevoznik, ki je na svojem računu za storitev lagal o tem, da je traktor odpeljal za 600 evrov iz neke tretje lokacije, saj je v resnici izdal račun za poškodbe tovornjaka, ki si jih je prizadejal sam v izvršbi. Niti praznega ni mogel pripeljati ne odpeljati, ne da bi mi podrl del vinograda. Na vse to na Piranskem sodišču ni bilo možnosti pritožbe. Je pa zato, ko sem pod takšno zlorabo oblasti Piranskega sodišča in Policije, pravočasno predlagal poplačilo po obrokih, prišla Petra Rudolf , zunanja sodelavka OSP iz dopusta, da bi podpisala dokument s starim datumom, ki bi takšen dogovor o plačilu prehitel in sprožil prosto plenjenje po moji hiši. Na premičnem premoženju sta OSP in SKZGRS želela torej nadaljevati plenjenje, po istem izvršitelju Franku Slavcu, mojem sosedu iz sosednjega hriba za katerega je njegov zdaj že v sumljivih okoliščinah preminuli sorodnik dejal, da je prijateljstvo Slavcev in Kodarinov zasidrano v 40 letni taborniški tradiciji v Izolskem taborniškem društvu. Vse to je v evidencah Sklada in Sodišč. Kakorkoli obrnemo, tudi tokratni izvršitelj ima nalogo - nova direktoric sklada z njim želi doseči, da mojo kmetijo predajo mojemu sosedu, Marku Kodarinu, vrstniku Franka Slavca pri izolskih tabornikih. Slovenska udba deluje kot peskovnik.

Takrat mi je sodišče po mojem dopisu z vsebino iz prejšnjega odstavka z dokazi, poslalo urgenco prek SKZGRS, TAM PA USLUŽBENKA češ da (zaposlena na oddelku za izvršbe) ni vedela za poseben člen, da mora domnevni upnik potrditi potrditev upnika o obročnem odplačevanju. Odvetnik je prvič videl ta člen zakona o izvršbi in s širokimi očmi obmolknil. Najverjetneje je Franko Slavec že dobro vedel, da je naredil veliko kaznivih dejanj in se zapletel z napačnim človekom, ki preveč ve o vseh vpletenih. Jasno sem mu povedal, ko sem mu, fizično poškodovan po njegovem izterjevalskem timu, izročil izposojen denar, da: "...to ni konec, je pa začetek... "To, kaj pomeni zame, da je vrag vzel šalo je zdaj že marsikomu jasno v tej dipsterski - globočniški nagnusni REPUBLIKI SLOVENIJI. Teh z odprtimi očmi je že in še bo na desetine.

20.7.2024 naslovljeno na
SKLAD KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ IN GOZDOV REPUBLIKE SLOVENIJE, Dunajska cesta 58, Ljubljana e.p. in P.p., Irena Tušar
Okrajno Sodišče Piran, Tartinijev trg 1, 6320 Piran, el.p in p.p
Luka Štolfa, Ankaranska cesta 7, 6000 Koper
Nacionalni Preiskovalni Urad, Litostrojska 54, 1000 Ljubljana e.p. in p.p.


Odgovor na pisanje Samante Kravanja in Irene Tušar ("SKLEP O IZVRŠBI", "PREDLOG ZA IZVRŠBO...") - drugi del dopolnitev ovadb julij 24) "prepustitev" zaseženih zemljišč za varščino v zavarovanju mojih terjatev do RS in vpletenih državnih ovratnikov v organiziran kriminal

v zadevi "tožba Sklad proti Mivšek" in kazenska ovadba z dopolnitvami Danijela Mivška proti 40 let kriminalno dejavnem SKLADU KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ IN GOZDOV(SKZGRS) zoper podpisanega in njegovo družino: ovadba zoper odgovorne in vodilne osebe SKZGRS na nacionalni in lokalni ravni in drugim v organiziran kriminal z njimi povezane uradne osebe, funkcionarji in uradniki (MKGP, druga ministrstva in zaporedne vlade, UPRAVNA ENOTA IZOLA, POLICIJSKA UPRAVA KOPER, Občina Izola - več zaporednih županov, Policijska postaja Izola, Samanta Kravanja, Večina sodnikov slovenskih sodišč vpletenih v zadevo izvršbe nezakonito in z goljufijo ustvarjenih terjatev SKZGRS, Morda tudi NPU,( ker ni jasno ali vodijo svoje postopke v tajnosti vzporedno z njihovim posredovanjem zadev v "pristojno reševanje" instituciji/uradnikom in funkcionarjem, ki je/so na seznamu ovadenih Policijska uprava Koper,) pa še cela serija državnih organizacij), ter fizične osebe kot sta Tatjana Kodarin in Marko Kodarin in dvoživke, npr. Franko Slavec.)

SKZGRS je vložil tožbo za prepustitev zemljišč šele potem, ko je izvedel, da proti njem vlagam obsežno KO, saj je ob moji dokumentirani izpostavitvi kriminalnega načina poslovanja SKZGRS (in ne v javnem interesu) prišlo na dan tudi veliko kazenskih odgovornosti drugih funkcionarjev. Pavšalno zavračanje fragmentiranih (z namenom spremembe pristojnosti zanjo) delov moje ovadbe(fragmentacijo so izvedlli državni funkcionarji) in dopolnitev, ki je/so bila(-e) vložena(-e) kot ovadba celote organiziranega kriminala državnih uradnikov v RS, torej, po tako nepristojnih organih in osebah, je taktika izogibanja kazenski odgovornosti številnih vpletenih v organiziran kriminal le teh, med njimi tudi predstavnikov samih organov pregona, kriminalistov, policistov in pravosodnih organov, tožilstva in sodstva, ki te postopke vodijo. V odgovorih na ovadbe ni bilo naslovljeno nobeno dokazno gradivo(15GB gradiva - avans, poslanih na več inštitucij za kazenski pregon v RS, na več načinov in tudi po večkrat) in ni bila utemeljena ali izkazana nobena pavšalna trditev v takšnih - sramotnih za RS - poskusih zapiranja zadeve, na kar je bila podana ovadba teh izvajalcev pri RS na NPU. Vsi ti dokumenti pavšalni odzivi so dokaz, da se vsa KD le nadaljujejo.

Jasno je, da lahko takšen postopek pri kriminalnem Okrajnem sodišču Piran vodijo le osebe, ki so to počele do sedaj, zato je ta izvršba predvsem postopek potrjevanja vpletenosti nove direktorice SKZGRS v ta 40 letni organiziran kriminal v okviru SKZGRS(KZS) in širše. Ravno tako je ta postopek pokazatelj uslužnosti Luke Štolfa globoki državi, hudodelski združbi v njenem organiziranem kriminalu. V primeru vsakega nadaljnjega dejanja v tem postopku, šteje, da so vsi trije naslovljeni iz tega sklepa o izvršbi z moje strani ovadeni zaradi vpletenosti v organiziran kriminal hudodelske združbe, v veliki meri že popisan in opisan v vseh ovadbah in dopolnitvah naslovljenih na DTRS, VDTRS, SDTRS in NPU. Za vpletenost "celotne države" v organiziran kriminal pa je pristojno mednarodno sodišče. Le zakaj izvršiteljev primanjkuje?

"Nesposobnost" DTRS arhiviranja več tisoč dokumentov, ki so jih prejeli in vračilo ponovno poslanih dokumentov po PUK(prvi sveženj z nekaj dopolnitvami), izkazujejo kazniva dejanja državnega tožilstva v postopku v prvo, v drugo nejasnost rokovanja z dokumenti, saj ni bilo v sled nobenega izkaza dela na ovadbah in dopolnitvah in nobenih dokazov o trditvah, pavšalno navedenih v dveh ali treh odgovorih, ki se verižno sklicujejo na lastne izkaze - zgolj trditve- za predhodno nedelo tožilstva in lastno izgubljanje sledi za prejetimi dokumenti s strani predstavnikov organov pregona. Izguba dokumentacije je arhaična metoda slovenske globoke države. Jaz jih nisem izgubil.

(Spomnimo se izgube vseh vlog za subvencije v kmetijstvu in potem ponovno najdenje teh vlog z vsemi blamažami slovenske vlade pred desetletji ter finančnega učinka tega kriminalnega dejanja na kmete.)

Okrajno Sodišče v Piranu je prizorišče številnih drugih kaznivih dejanj zoper mene in mojih ustavnih in človekovih pravice v prek 20 letni preteklosti. Kakor koli: elektronski podpis Samante Kravanje ni izkaz istovetnosti podpisnika pač pa je izkaz pridržane pravice globoke države do manipulacije s podpisi za zlorabo identitet, če hočejo, za podpisovanje mrtvih, izgnanih in inkarceriranih. Trdno sem prepričan, da Samanta Kravanja že samo zaradi kaznivih dejanj v postopkih proti meni zasluži dolgotrajen zapor(opisano v ovadbah in dopolnitvah, ki niso bile nikoli argumentirano naslovljene, tako kot poslani dokazi). Skupaj s Covid agendo, dejanjem preizkušanja nepreverjenih tehnologij, ki jo je po njenem diktatu izvajal njihov varnostnik z lasersko pištolo(brez certifikata za uporabo na ljudeh) nad možgani vsakega, ki je v času kriminalnih Covid ukrepov prestopil prag piranskega sodišča, pa si zasluži dosmrtni zapor zaradi eksperimentiranja na ljudeh - zločinu prti človeštvu. Če bi bila Slovenija pravna država, bi sedela (morala sedeti) že vsaj dve leti.

Za vsakega storilca kaznivega dejanja v okviru kriminalne združbe državnih uslužbencev povezanih v hudodelsko združbo zahtevam dosledno sojenje, 100.000,00 evrov kazenske odgovornosti z obrestmi po dejanju iz njihovih lastnih sredstev in virov, po osebi in 1.000.000,00 kazenske odgovornosti po posameznem dejanju zaposlenega/funkcionarja, (oboje z obrestmi od dne dejanja - to velja tudi za vse predhodne zahtevke) od podjetja, pri katerem je zaposlen. Enako velja za pooblaščenca RS, Luko Štolfa. Nedelo in kazniva dejanja slovenskih organov pregona in tožilstva so ravnotako kot kazniva dejanja članov hudodelske združbe predmet tožbe(ovadbe) pred pristojno inštitucijo mednarodne skupnosti. Dokazno gradivo tako več ne pošiljam slovenskim organom pregona, iz zgoraj navedenih razlogov. Samanta Kravanja zaradi svojih KD ni v stanju, tudi ne v položaju, da bi mi nalagala dolžnosti in pogoje pritožb in ugovorov. Na kaznivo dejanje se ne vlaga ugovorov in pritožb pač pa ovadbe, enako kot je kaznivo dejanje vsak poskus MNZ, PUK in PPI, da mojo ovadbo spremenijo v pritožbo, samo zato ker so prepričani, da bo itak vse ostalo v hiši in se prijateljsko razrešilo znotraj nje med storilci in preganjalci po bratsko in koruptivno.

V primeru katerih koli nadaljnjih dejanj (po morebitnem posameznem zasegu predmetov ali imetja) v tej zadevi: 0325I166/2024 štejem, da je ovadba že vložena vnaprej pri slovenskih organih pregona kot dopolnitev vseh predhodnih, medtem ko štejem, da so novo kaznivo dejanje (podlaga za moj pavšal terjatev) že storili domnevna podpisnica Samanta Kravanja za OSP, in najverjetneje Irena Tušar za SKZGRS. Slednja težko dokaže, da nima vpogleda v dokumentacijo in v to kar bremenim uslužbence domnevnega državnega zavoda delujočega v domnevnem javnem interesu.

Taksa ni in ne bo plačana, ker z ničemer ne podpiram globoke države RS in njene hudodelske združbe s svojimi težko prisluženimi viri, ravno in izključno zaradi dejavnosti te hudodelske združbe. Zahtevek za takso, je povabilo v so-delovanje domnevne stranke v postopku proti njej sami. Ta postopek obravnavam kot novo kaznivo dejanje hudodelske združbe in kot novo osnovo za pavšal kazenske odgovornosti vseh vanj vpletenih, ne glede na predhodnje zahtevke zoper iste osebe. Jasno z ovadbo ne želim spreminjati avtentičnosti, dejanja in pravnega sredstva obeh ovadenih, kot to počno uslužbenci MNZ, in/ali jima potvarjati podlago za kazensko odgovornost.

Danijel Mivšek, lr