Članek
Janezu Janši za ovratnik diha Luka Mesec
Objavljeno Jun 08, 2015

Javnomnenjska raziskava, ki jo je opravil časopis Delo, je pokazala najnižjo podporo stranki Mira Cerarja doslej. ZL se je na vrhu lestvice presenetljivo izenačila z SDS.

Na vprašanje koga bi volili, če bi bile volitve jutri, je devet odstotkov volivcev dejalo, da bi obkrožili stranko ZL, enak odstotek vprašanih bi volil SDS. S sedmimi odstotki sledi SD, NSI s štirimi odstotki, DeSUS podpira 2,6 odstotka volilnih upravičencev, ZaAB pa le še 0,3 odstotka.

Skokovito je junija narasla podpora zunajparlamentarni stranki Zmaga Jelinčiča, ki bi jo volilo 2,3 odstotka ljudi. Še vedno pa šepa podpora SLS, ki ima vsega 0,6 odstotno podporo, Jankovićevo PS pa podpira le 0,4 odstotka volivcev.

beri dalje....

BojanPožar ‏@BojanPozar Petričev nakup @Delo se že obrestuje. Vodilna stranka po 1. anketi Petričevega Dela je takoj postala Združena levica.

Ali bi lahko Luko Meseca za predsednika vlade? LAHKO, BREZ PROBLEMOV ----- Slovenci smo pa največji šaljivci in ob enem sadomazohisti v Evropi. Podobni smo tistim na Filipinih, ki se dajo na križ pribiti.

Podpora režimskih dnevnih časopisov in ostalih medijev komunistični stranki ZL je smrtna obsodba državi Sloveniji!

Russel Brand ze onanira in razmislja o selitvi v Slovenijo. Koda 666-999-111 nas bo resila pred preklestvom komunisticne zarote in neumnostjo samoupravljanja.

Luka Mesec! Bravo!