Članek
Parada ponosa: Župan čaka, da poroči prvi gejevski par
Objavljeno Jun 14, 2015

Tokratna, že 15. parada ponosa mineva v znamenju največje udeležbe doslej ter mirnega in sproščenega vzdušja. Zbrane, bilo jih je čez tisoč, je na pozdravil tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Sporočil je, da čaka na trenutek, ko bo lahko na ljubljanskem gradu poročil prvi istospolni par, ki ga je tudi že izbral.

Državni zbor je namreč v začetku marca sprejel zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki izenačuje pravice hetero- in homoseksualnih parov. Koalicija za otroke gre želi, da bi se o noveli državljani izrekli na referendumu, a je državni zbor zavrnil njegov razpis, zato se je koalicija obrnila na ustavno sodišče. Odločitev sodišča še ni znana.

Beri dalje...

A RES MISLITE da BOMO LJUDJE TAKO IZKAZOVANJE PRIMITIVNOSTI in DEGENERIRANOSTI POSAMEZNIKOV S OSEBNIMI ČUSTVENIMI TRAVMAMI ŠE NAPREJ SAMO GLEDALI...ali DOVOLJEVALI DA ZASTRUPLJAJO OTROKE?!?!? http://www.publishwall.si/Animos/post/131054/stop-insulting-human-souls

Kakšno pa je županovo pravo oziroma osebno mnenje o gejevskih parih? Sem slišal, da se ne najdejo primerne besede za opis njegovega mnenja.