Članek
Bojan Požar: "Trenutno sem praktično v šoku"
Objavljeno Oct 05, 2015

Poslovnež Joc Pečečnik je konec prejšnjega tedna obvestil Bojana Požarja, da izstopa iz medijskega projekta, ki sta ga po nakupu blagovnih znamk propadle družbe Delo Revije načrtovala skupaj, piše Dnevnik. Projekt je tako ustavljen, Požar pa ne ve, kako in kaj naprej.

Prva Jana s podpisom Požarja naj bi izšla 20. oktobra, včeraj pa je zakrožila celo informacija, da je medijski projekt padel v vodo. "Informacija ni točna," se je za Dnevnik odzval Bojan Požar.

Kot pojasnjuje, je projekt "očitno ustavljen", saj je Joc Pečečnik, polovični lastnik bodočega izdajatelja Princip Medie, v soboto nenadoma izstopil iz projekta. To pomeni, da družba Princip Media ostaja brez njegovega finančnega vložka. 

"Zakaj se je Pečečnik tako odločil, ne vem, ker ni pojasnil," pravi Požar in pojasnjuje, da je Pečečnik v zadnjih dneh na takšno odločitev namigoval.

"Trenutno sem praktično v šoku," je sodelavcem sporočil Požar, ki zdaj ne ve kako in naprej. Predlagal jim je, da ustavijo vse morebitne aktivnosti, povezane s projektom.

Beri dalje...