Članek
Izdelava spletnih trgovin
Objavljeno Mar 10, 2018

Prvi korak večine podjetji je spletna stran. Tako lahko širnemu svetu pokažete kdo ste in kaj delate. Raziskave kažejo, da 85% vseh uporabnikov pred fizičnim nakupom, preveri informacije na spletu. Informirajo se o storitvah, ki jih ponujate, vaši lokaciji, kontaktu itd. Priporočila od ust do ust so še vedno pomembna, ampak če vas ni na spletu, vas ni. Soočamo se s kroničnim pomanjkanjem časa in verjamemo le tistim informacijam, ki jih lahko preverimo in so hitro dostopne. To pa nam omogoča splet.

Spletna stran predstavlja vašo podobo podjetja. Preko spletne strani se lahko predstavite, vodite svojo trgovino ali izražate svoje mnenje preko blogov.  Spletna stran mora biti zasnovana tako, da že v nekaj sekundah potencialnega kupca prepriča v nakup ali kontakt z vami. Kupca je treba prepričati, da je  vaš izdelek boljši od konkurence. Za to potrebujete učinkovite vsebine in efektivno komunikacijo na družbenih omrežjih.

V spletni agenciji Digital Brain bomo poskrbeli, da bo vaša stran obiskovalca prepričala, pripeljala h konverziji.

Spletna stran mora biti vizualno dovršena in hkrati obiskovalcu prijazna in enostavna. Obiskovalec mora na enostaven in hiter način priti do informacij, ki jih išče.

Sledimo globalnim trendom. Načrtujemo preudarno in gledamo k uspehu. Vaš uspeh je naš uspeh. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave spletnih strani, trgovin in poslovnega svetovanja so zagotovilo, da nam bo skupaj uspelo!

Zahtevajte ponudbo že danes na: DIGITALBRAIN.SI