Članek
Zaščita podvozja na vodni osnovi
Objavljeno Apr 06, 2022

Zaščita podvozja na vodni osnovi ponuja najboljšo odpornost pred korozijo! Poleg tega preprečuje tudi pojav slabih vonjav. Zaradi vodne osnove je okolju prijazna. V nadaljevanju vam bomo predstavili še več informacij o zaščiti podvozja na vodni osnovi. Če želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Uničevalni faktorji podvozja 

Čeprav so karoserije na najnovejših vozilih vedno bolj zaščitene, se na cestah pojavlja vse več uničevalnih faktorjev podvozij. Največkrat pride do pojava rje, na to pa (največkrat) vplivata sol in pesek. V izogib temu pojavu je izredno pomembna zaščita podvozja na vodni osnovi. Če želite, lahko rezervirate svoj termin. V Avtotehni VIS namreč lahko odlično poskrbijo za zaščito podvozja. Pokličite na telefonsko številko 080 88 82 in se naročite že danes. Poleg tega vam še sporočamo, da lahko svoj termin registrirate tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani Avtotehne VIS.

Kvalitetno opravljene storitve in cenovno ugodni v Avtotehni VIS

Poudariti moramo, da v Avtotehni VIS opravljajo svoje storitve kvalitetno in ob tem tudi cenovno ugodno. Zaščita podvozja na vodni osnovi vam omogoča optimalno zaščito pred korozijo, prihranek pri stroških popravil, nadgradnjo vozila, manj slabih vonjav in še več. Sedaj pa vam bomo predstavili cene za zaščito podvozja v Avtotehni VIS. Redna cena za to storitev z 20 % popustom znaša 120 evrov. Tako je vaš strošek nižji za 30 evrov! Takšna cena pa velja za manjše ali srednje vozilo, kot so: Citroen C2, Peugeot 3008, Opel Astra in še mnogi drugi jekleni konjički. Za zaščito podvozja pri večjem vozilu (kot so: Opel Insignia, Peugeot 5008, Citroen Grand Picasso itd.) pa boste namesto 190 evrov odšteli samo 152 evrov. 

Nazadnje vam še sporočamo, da omenjeno podjetje ponuja tudi druge servisne storitve in strokovne nasvete. Ne glede na to, ali gre za redni servisni pregled ali pa za popravilo vozila, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci. Slednji si pri delu pomagajo z moderno tehnološko opremo in sodobnimi stroji.