Članek
Kvaliteten servis vozil v Celju
Objavljeno Jun 01, 2022

Kvaliteten servis vozil v Celju lahko od sedaj naprej opravite v Avtotehniki Celje. Pri njih namreč poleg servisa ponujajo še vrsto drugih storitev, ki pripomorejo k vzdrževanju jeklenega konjička. V omenjenem podjetju so tudi pooblaščeni serviserji in prodajalci za vozila naslednjih znamk: Nissan, Dacia in Renault. Kot smo že omenili vam ponujajo kvaliteten servis vozil v Celju. Slednji vključuje naslednje storitve (po meri kupca): pregled, popravilo, redno vzdrževanje ali tehnični pregled in še več.

Posebne ugodnosti za vas samo v Avtotehniki Celje 

V omenjenem podjetju so za vas pripravili tudi prav posebne ugodnosti. Na voljo je vzdrževanje brez naročanja, kar pomeni, da lahko servis opravite še toliko bolj hitro in obenem enostavno. Poleg kvaliteten servis vozil v Celju lahko pri njih opravite še: vzdrževalne preglede, menjavo gum, olj, z izpušnimi sistemi, menjavo zavor, amortizerjev ter še veliko več. Kadarkoli lahko poskrbijo tudi za vašo klimatsko napravo, saj se ukvarjajo s polnjenjem in popravilom klimatskih naprav, z menjavo akumulatorja, dodatno opremo in še z nekaterimi drugimi storitvami. Poleg tega ponujajo karoserijska popravila za svetila, odbijače, praske, ključavnice ali pa za vetrobransko steklo. Na tem mestu moramo poudariti, da vas bodo ob prihodu z ali brez naročanja takoj sprejeli. Obenem pa boste imeli še neposreden stik z mehanikom svetovalcem. Pogovor s slednjim je še posebej pomemben z vidika, da vas lahko strokovnjak opozori na morebitne  težave, nedelovanje idr. Prav tako se lahko osebno z njim dogovorite za kvaliteten servis vozil v Celju, ga karkoli v povezavi z jeklenim konjičkom povprašate in drugo.

Prav posebne paketne cene v Avtotehniki Celje

V Avtotehniki Celje vam ponujajo prav posebne paketne cene. Slednje zagotavljajo pregledno in jasno ponudbo brez neprijetnih dodatnih (finančnih) presenečenj. Ste vedeli, da so vam na voljo še brezplačni predračuni ob vaši zahtevi? Prav tako pa tudi originalni nadomestni deli, ki jih odlikuje enoletna garancija konstruktorja na dele in delo ter podaljšan delovni čas na 6 dni v tednu. Skoraj vse dni v letu so vam na voljo tudi za opravilo lakiranja karoserije. Tudi to je kvaliteten servis vozil v Celju. Nič več ne odlašajte in se tudi vi odločite za katero izmed omenjenih storitev. Če vaše vozilo potrebuje servisni pregled, vam svetujemo, da ga čim prej odpeljete v Avtotehniko Celje. Prijazni svetovalci vas bodo sprejeli in vas vodili. Poleg tega vam bodo odgovorili tudi na morebitna vprašanja. 

Pri njih si lahko ogledate tudi aktualno ponudbo novih ali rabljenih jeklenih konjičkov. Ogled lahko najprej opravite preko njihove spletne strani. Tam vas čakajo natančni opisi posameznih vozil ter fotografije notranjosti in zunanjosti določenega vozila. Če vam je katero izmed predstavljenih avtomobilov všeč, pa vam svetujemo, da si ga ogledate tudi osebno pri njih in se naročite na testno vožnjo. Ne odlašajte in to storite še danes!