Članek
Avtotehnika Celje
Objavljeno Jun 01, 2022

Avtotehnika Celje je znano podjetje v Celju. Najdete ga lahko na Bežigrajski cesti 13. Že od leta 1983 se trudijo, da se v njihovih vozilih, kupljenih in vzdrževanih pri njih, prevažate varno. Poleg tega skrbijo tudi za udobje v vozilih. Vedite, da so v vseh teh letih zrasli v podjetje, kjer je trenutno zaposlenih 60 oseb. So tudi pooblaščeni prodajalec in serviser avtomobilskih znamk Renault, Nissan in Dacia znotraj prodajno servisne mreže Renault Nissan Slovenija. 

V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas pripravili še več informacij o tem podjetju, zato vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Zadovoljstvo kupcev je za Avtotehniko Celje na prvem mestu

Vedite, da je zadovoljstvo njihovih kupcev ključnega pomena. Ravno zaradi tega ves čas delajo na izboljšanju svojih delovnih procesov in storitev. Prav tako vestno sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije. Še naprej si namreč želijo ustvarjati znamko, za katero stoji 60 zavzetih ljudi – strokovnjakov. Slednji sledijo najvišjim standardom in priporočilom proizvajalcev. Le-ti so družbeno in okoljsko odgovorni ter postavljajo potrebe kupca za glavno prioriteto. 

V podjetju Avtotehnika Celje poleg prodaje novih in rabljenih jeklenih konjičkov ponujajo še druge storitve. Med drugim opravljajo servise, popravila in vzdrževanje. Pri njih opravijo tudi registracijo vozila, ukvarjajo pa se še z izposojo dodatne opreme. Njihove storitve vključujejo: nakup in montažo kakovostnih nadomestnih delov, menjavo in nakup pnevmatik ter avtokleparska in avtoličarska popravila. 

Široka paleta novih in rabljenih vozil

Ker si vsekakor želijo poskrbeti za vašo mobilnost v celoti, vam nudijo široko paleto novih vozil in rabljena vozila. Slednja so temeljito pregledana in zanje nudijo jamstvo. Kot smo že omenili, pa vas pri njih oskrbijo tudi z vsemi nadomestnimi deli in dodatno opremo za vaše vozilo. Kadarkoli vam lahko ocenijo škodo, ki je nastala na vašem avtomobilu in poskrbijo še za postopke z izbrano zavarovalnico. Lahko pa vam tudi zavarujejo in registrirajo vozilo. Nudijo vam še različne finančne rešitve za nakup ali najem avtomobila. Med najbolj priljubljenimi sta že vrsto let klasični kredit in lizing. Katerega boste izbrali vi? Oba načina financiranja imata svoje prednosti in slabosti. Od vas pa je odvisno, kateri način boste izbrali. 

Ob koncu tokratnega članka naj še omenimo, da sta bila strokovnost in odgovornost podjetja Avtotehnika Celje poplačana že s petimi priznanji za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji v zadnjih nekaj letih. Na ta dosežek pa so v podjetju zelo ponosni. Iščete nov ali rabljen jekleni konjiček? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujemo, da se čim prej odpeljete v Avtotehnika Celje in si ogledate pestro ponudbo vozil, ki so jih pripravili za vas. Kadarkoli pa si lahko njihovo ponudbo vozil ogledate kar preko njihove spletne strani – s klikom na zgornji odebeljeni napis. Na enem mestu vas čakajo vsi opisi in fotografije avtomobilov, ki se trenutno prodajajo. Oglejte si to ponudbo tudi vi in izberite nov jekleni konjiček!