Članek
Najini novi jedilni stoli so udobnejši in bolj robustni
Objavljeno Mar 18, 2018

Pred nekaj leti sva se s partnerjem odločila, da je napočil čas, da si priskrbiva novo opremo za v jedilnico. Namreč, jedilni stoli, ki sva jih do zdaj imela, so bili že tako stari in neudobni, da jih nisva mogla več gledati, kaj šele sedeti na njih. No, ravno zaradi tega pa sva se odločila, da bodo najini novi jedilni stoli mehkejši, robustnejši in tudi elegantnejši. Takoj, ko sva videla, da so nama na voljo tudi tapecirani jedilni stoli, sva se odločila, da so to tisti, ki jih želiva. Namreč, že samo preprosta oblika in pa dejstvo, da so tile jedilni stoli odeti v mehek material, sta naju takoj premamila in takoj sva jih kupila. 

Kako so se tapecirani jedilni stoli obnesli do današnjega dne?

Z največjim zadovoljstvom lahko povem, da so najini tapecirani stoli še vedno kot novi! Ne samo, da nama ni treba nanje polagati nobenih dodatnih blazin (ki so prej vedno drsele s stolov!), saj so že brez njih tako udobni, kot bi sedela za mizo v najboljšem hotelu na svetu. Brez dvomov pa sem tudi, da bodo zdržali še veliko dlje, saj je kakovost materialov, iz katerih so stoli narejeni na najvišji ravni. Po skoraj dveh letih in pol so stoli namreč še vedno videti kot novi in niti eden od njih ne razpada, se maje ali kaže kakršnekoli druge znake starosti.

To pa govorim izključno zato, ker bi rada poudarila, da so tovrstni jedilni stoli najboljši nakup, kar sem jih kdaj naredila za svojo jedilnico. Ko se zdaj spominjam na svoje stare stole, ki so mi nenehno dajali bolečine v križu in hrbtu, so tile jedilni stoli več kot vredni svojega denarja. Želim pa poudariti še to, da si nikoli ne bi mislila, kako bodo taki jedilni stoli vplivali tudi na moje psihično počutje. Odkar sva s partnerjem namreč le-te kupila, se vsak dan bolj hvaležna, ker jih imam. S tem pa se je moje fizično in tudi mentalno počutje bistveno izboljšalo.