Volilni proglas in poziv na razpis za delovno mesto poslanca državnega zbora!

 

Lista državljanov DavkoPlacevalciSeNeDamo razpisuje 88 prostih solidno plačanih delovnih mest za delovno mesto poslanca Državnega zbora Republike Slovenije. Razpis velja za določen čas in sicer 4 leta pogojno. Možna je neomejena ponovitev mandata, pa tudi predčasna razrešitev.
Na razpis naj se prijavijo pošteni, dobronamerni, ozaveščeni, delavoljni in pogumni ljudje, državljani in državljanke Republike Slovenije. Slovenija ni demokratična Švica, lahko pa to postane, če jo bodo vodili razumni in pogumni ljudje.

Prijave z življenjepisom, ki naj ne bo daljši od ene strani, pošljite na naslov
Davkoplačevalci, p.p. 122, 1000 Ljubljana - priporočeno, ali po elektronski pošti davkoplacevalcisenedamo.si@gmail.com.
Izbor bo izvedla 3 članska komisija.
Sodelovanje v represivnih organih je izključevalni kriterij. Za resničnost podatkov odgovarja vsak prijavitelj sam. K vlogi priložite svežo fotografijo.

Razpis velja do uradnega roka za oddajo kandidature. Kandidatno listo s fotografijami bomo objavili na spletni strani DavkoPlacevalciSeNeDamo.si, en dan po volitvah pa listo izvoljenih.


Ljubljana, 26.3.2018                                                              DavkoPlacevalciSeNeDamo!


Proglas:  Spoštovani davkoplačevalci, državljanke in državljani ! Dosegljivost cilja je sorazmerna s številom ljudi in voljo, da cilj dosežemo. Zato je pomembno, da kandidirate na listi, ki ne bo transmisija kogarkoli ali žrtev koalicijske trgovine. Spremljajte naše početje: narod ni neumen, če je objektivno informiran. Bodimo sprememba, ki jo želimo videti v svetu in vrnimo politiki ugled, ki ga je izgubila. To ni nemogoče, saj kot pravi Nelson Mandela: nemogoče je, dokler tega ne storiš! Ali: država, v kateri so barabe bolj glasne in vplivne od poštenih ljudi, je obsojena na propad! Ne bodimo neme priče lastnega propada. Država smo mi vsi, ne od realnosti odtujena oblast. Oblast je služenje, ne manipuliranje. Ker v Sloveniji oblast to ni, naredimo vse, da to postane. KANDIDIRAJTE na tej listi in SE UDELEŽITE najpomembnejših volitev doslej ! Politika ni »kurba«, »kurbe« so ljudje, ki jo naredijo slabo !
                                                                               predsednik Vili Kovačič