Članek
POLITIKA PRIHODNOSTI
Objavljeno May 05, 2017

je naslov novega spletnega mesta PWja.
Kaj je zame POLITIKA PRIHODNOSTI?


Vsak med nami je nekakšen delničar skupnega bivanja, če vsaj malce gradimo skupno dobro, je tega VELIKO in vsi imamo sadove tovrstnega dela. Posledica je družba BLAGOSTANJA in medsebojnega razumevanja.

Seveda ni vse idilično, saj se moram razvijati in marsikaj nas sili v: lenost, oblastiželnost, sadizem, samovšečnost, narcizem ipd. To so lastnosti, ki so v vseh nas, v enih bolj v drugih manj prisotne.

Če je vsak delničar skupnega bivanja pomeni, da mora tudi soupravljati to skupno in prevzemati odgovornost za to upravljanje in seveda tudi za »smrtne« grehe, deloma naštete zgoraj, ki družbo blagostanja uničujejo.

Če je vsak delničar skupnega bivanja pomeni, da je spoštovan. Vsi se med seboj razlikujemo, če smo na poti samorazvoja smo opazneje različni. In kot različni smo ravno prek te različnosti, če je izpiljena in ne gradi na sovraštvu, ampak na iskanju dopolnjujočosti, čudovita celovitost.  

TODA
VRŽENI SMO V SISTEM RAZČLOVEČENJA, tako posameznika kot povezav med ljudmi, torej predvsem prek uničenja družbenega nadjaza. Prikrite diktature nam izdelujejo DNEVNE PROBLEMSKE VOZLE in obenem tudi nudijo »REŠITVE«. Proti tem pastem se moramo boriti, tako na »bojnem polju« zoperstavljanja proti rakotvornemu metastaznemu TUMORJU, ki uničuje vse zdravo in le to nadomešča s svojim plenilskim, tujim in le  navidezno zdravim, kot na polju gradnje nove CIVILIZACIJE vrednot , sodelujočosti in razvoja.

Prosim postani gradnik te prenove DRUŽBE tudi TI.

Vladislav Stres
Gibanje za prenovo Slovenije