NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Slovesnost v spomin 59 padlim talcem na Bistriškem klancu
Na 26. izredni seji Državnega sveta tokrat o predlogu veta na novelo zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah
Sestanek predsedniške Trojke COSAC
6. srečanje Izvršnega odbora Konference o prihodnosti Evrope
Na 25. izredni seji Državnega sveta kar o treh predlogih za odložilni veto - danes ob 13.00 uri
42. redna seja Državnega sveta
Predsednik Državnega sveta g. Alojz Kovšca je sprejel Varuha človekovih pravic Petra Svetino
Na 25. izredni seji Državnega sveta kar o treh predlogih za odložilni veto
V petek 26. izredna seja Državnega sveta - prenos v živo ob 10.00 uri
Društvo Heraldica Slovenica praznuje 30 let delovanja.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2021
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Spominska slovesnost pri Ruski kapelici

Državni svet RS
01.08.2021 11:19 (pred 1 dnevi)

Državni svetnik Bogomir Vnučec se je 31. julija 2021, udeležil spominske slovesnosti pri Ruski kapelici pod Vršičem, po slovesnosti pa se je udeležil še prijateljskega srečanja članov Društva Slovenija Rusija.

Tradicionalna slovesnost pri Ruski kapelici, ki je potekala v znamenju dneva slovensko-ruskega prijateljstva, je bila letos posvečena več obletnicam, med njimi 200. obletnici udeležbe ruskega carja Aleksandra I. na ljubljanskem kongresu in 30-letnici samostojnosti Slovenije. 

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je na slovesnosti pod Vršičem položil tudi venec. Letos je bil  častni pokrovitelj slovesnosti in slavnostni govornik podpredsednik vlade, gospodarski minister Zdravko Počivalšek. V ruski delegaciji je bil med drugim podpredsednik zgornjega doma ruskega parlamenta Konstantin Kosačev, Rusko pravoslavno cerkev je predstavljal nadškof Ruzskij Tihon, vodja Berlinsko-nemške škofije.

Ob delovnem obisku podpredsednika Sveta federacije Federalnega zbora Ruske federacije Konstantina Kosačova

Državni svet RS
01.08.2021 10:42 (pred 1 dnevi)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je v petek, 30. julija 2021, gostil podpredsednika Sveta federacije Federalnega zbora Ruske federacije Konstantina Kosačova, ki ga je spremljal veleposlanik Ruske federacije v Republiki Sloveniji Nj. eksc. Timur Eyvazov. Na srečanju so prisostvovali še državni svetniki Bojan Kekec, Davorin Terčon in Bogomir Vnučec.


Obisk časovno sovpada s tradicijo vsakoletnih slovesnosti ob Ruski kapelici pod Vršičem, s katerimi izražamo spoštovanje tako umrlim kot preteklim dogodkom, ki predstavljajo zgodovinsko povezavo med Slovenijo in Rusko federacijo. Visoki ruski gost je vodja politične ruske delegacije na letošnji slovesnosti 105. obletnice.

Foto: Zofija Hafner

Slovesnost v spomin 59 padlim talcem na Bistriškem klancu

Državni svet RS
23.07.2021 23:14 (Jul 23, 2021)

V spominskem parku na Bistriškem klancu je potekala spominska slovesnost ob 79. obletnici tragedije v Bistrici v občini Naklo. Slavnostni govornik na slovesnosti je bil predsednik Državnega sveta RS Alojz Kovšca. 

Na Bistriškem klancu, nad regionalno cesto Kranj–Naklo–Podbrezje, so namreč julija leta 1942, v naselju Bistrica, partizani napadli nemški avtomobil in v njem ubili oficirja. Še isti večer so Nemci požgali vas in nad vasjo, na Bistriškem klancu, postrelili vseh devet moških, ki so jih našli doma. Čez dva dni so tja iz zaporov v Begunjah pripeljali še petdeset mož iz okoliških krajev in jih postrelili kot talce.

Foto: Zofija Hafner

6. srečanje Izvršnega odbora Konference o prihodnosti Evrope

Državni svet RS
20.07.2021 18:50 (Jul 20, 2021)

V ponedeljek, 19. julija 2021, se je predsednik Komisije za mednarodne odnose in evropske zadeve Bojan Kekec udeležil 6. srečanja Izvršnega odbora Konference o prihodnosti Evrope (KOPE), ki je teklo prek avdio-video konference. Na srečanju, ki je obravnavalo dopolnitev Poslovnika KOPE, dopolnjene modalitete za organizacijo panelov evropskih državljanov, delovne skupine plenarnega zasedanja in skupni komunikacijski načrt, je predstavil stališča predsednikov odborov nacionalnih parlamentov Evropske unije za evropske zadeve, kot so bila izražena na petkovem neformalnem srečanju, katerega gostitelj je bil.

Državni svetnik Kekec je potrdil parlamentarno podporo k dopolnitvi 16. člena Poslovnika KOPE, s katerim se veča število delegatov lokalnih in regionalnih oblasti ter socialnih partnerjev v plenarnem zasedanju Konference.

Sestanek predsedniške Trojke COSAC

Državni svet RS
16.07.2021 21:13 (Jul 16, 2021)

V petek, 16. julija 2021, je v Državnem zboru v obliki videokonference potekal sestanek predsedniške Trojke COSAC, predsednikov odborov za evropske zadeve portugalskega, slovenskega in francoskega parlamenta, z Evropskim parlamentom, ki sta ga vodila sopredsedujoča Konferenci COSAC, predsednik Odbora za EU zadeve Državnega zbora mag. Marko Pogačnik in predsednik Komisije za mednarodne odnose in evropske zadeve Državnega sveta Bojan Kekec.

Gre za neformalni delovni sestanek, ki med vsakim predsedovanjem poteka neposredno pred srečanjem COSAC (Konferenca odborov parlamentov Evropske unije za evropske zadeve), in na katerem se predsedniki odborov za evropske zadeve predsedniške Trojke in Evropskega parlamenta seznanijo z dnevnim redom, okoliščinami in drugimi informacijami ter vsebinami, ki so relevantne za prihajajoče srečanje COSAC.

Sestanka, ki sta ga vodila sopredsedujoča Konferenci COSAC, predsednik Odbora za EU zadeve Državnega zbora mag. Marko Pogačnik in predsednik Komisije za m

Na 26. izredni seji Državnega sveta tokrat o predlogu veta na novelo zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah

Državni svet RS
16.07.2021 12:14 (Jul 16, 2021)

Na 26. izredni seji Državnega sveta RS so državne svetnice in državni svetniki na pobudo Komisije za kulturo, znanost, šolstvo in šport odločali o predlogu za odložilni veto na Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah (ZAvMS-B), ki ga je Državni zbor sprejel na 24. redni seji, 9. julija letos. Predlog odložilnega veta je Državni svet sprejel z 17 glasovi za in 1 glasom proti. Po mnenju predlagateljev odložilnega veta bi bilo treba Direktivo EU ustrezneje implementirati v slovenski pravni red, upoštevajoč slovensko nacionalno posebnost, identiteto, slovenski jezik in pa majhnost slovenskega tako kulturnega kot gospodarskega trga oz. realnih možnosti in pogojev za slovensko avdiovizualno produkcijo.


Komisija Državnega sveta za kulturo, znanost, šolstvo in šport je na 39. redni seji, 17. junija 2021, obravnavala Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah (ZAvMS-B), ki ga je Vlada predložila v obravnavo Državn

V petek 26. izredna seja Državnega sveta - prenos v živo ob 10.00 uri

Državni svet RS
14.07.2021 17:38 (Jul 14, 2021)

NAPOVED

Na 26. izredni seji Državnega sveta RS bodo državne svetnice in državni svetniki odločali o predlogu za odložilni veto na Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah (ZAvMS-B).

Več na http://www.ds-rs.si/?q=dogodki/26-izredna-seja-drzavnega-sveta-republike- slovenije.

Vabljeni k spremljanju 26. izredne seje V ŽIVO

Dnevni red:

1. Predlog odložilnega veta na Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah (ZAvMS-B), EPA 1725-VIII (Št. 010-02-3/2021)

- Zakon je Državni svet sprejel na 24. redni seji 9. 7. 2021
- Predlog odložilnega veta Komisije za kulturo, znanost, šolstvo in šport
- Predlog zahteve Državnega sveta

26. izredna seja Državnega sveta RS

16. julij 2021 ob 10. uri

Dvorana Državnega sveta RS, Šubičeva 4, Ljubljana

Foto in video: Milan Skledar / SKLEDAR TV

Alojz Kovšca na delovnem srečanju sprejel veleposlanika Ruske federacije, Njegovo Ekscelenco, g. Timurja Eyvazova

Državni svet RS
14.07.2021 17:23 (Jul 14, 2021)

Predsednik Državnega sveta RS, g. Alojz Kovšca je na delovnem srečanju sprejel  veleposlanika Ruske federacije, Njegovo Ekscelenco, g. Timurja Eyvazova.

Foto: Milan Skledar

Predsednik Državnega sveta g. Alojz Kovšca je sprejel Varuha človekovih pravic Petra Svetino

Državni svet RS
14.07.2021 17:10 (Jul 14, 2021)

Predsednik Državnega sveta g. Alojz Kovšca je sprejel Varuha človekovih pravic Petra Svetino, ki mu je predal poročilo Varuha človekovih pravic za leto 2020. 

Foto: Milan Skledar

Na 25. izredni seji Državnega sveta kar o treh predlogih za odložilni veto

Državni svet RS
12.07.2021 16:30 (Jul 12, 2021)

Na 25. izredni seji Državnega sveta RS so državne svetnice in državni svetniki odločali kar o treh predlogih za odložilni veto, in sicer na Zakon o nujnih ukrepih na področju zdravstva (ZNUPZ), na Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o nalezljivih boleznih (ZNB-D) in na Zakon o interventnih ukrepih za pomoč gospodarstvu in turizmu pri omilitvi posledic epidemije COVID-19 (ZIUPGT). O noveli Zakona o nalezljivih boleznih bodo poslanke in poslanci ponovno odločali v Državnem zboru, ostala predloga vetov nista dobila zadostne podpore med državnimi svetniki.

 
Na predlog zahteve skupine državnih svetnikov s prvopodpisanim Bogomirjev Vnučcem so državni svetniki najprej odločali o predlogu odložilnega veta na Zakon o nujnih ukrepih na področju zdravstva. V svoji obrazložitvi je Bogomir Vnučec opozoril, da je predlog podan z namenom pospešitve uveljavitve zakonodajnega predloga ter predlagal, da se odložilni veto ne sprejme. Gre za materijo, ki obravnava nujne ukrepe na področju zdravstva

Na 25. izredni seji Državnega sveta kar o treh predlogih za odložilni veto - danes ob 13.00 uri

Državni svet RS
12.07.2021 10:20 (Jul 12, 2021)

Na današnji 25. izredni seji Državnega sveta RS bodo na državne svetnice in državni svetniki odločali kar o treh predlogih za odložilni veto, in sicer na Zakon o nujnih ukrepih na področju zdravstva (ZNUPZ), na Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o nalezljivih boleznih (ZNB-D) in na Zakon o interventnih ukrepih za pomoč gospodarstvu in turizmu pri omilitvi posledic epidemije COVID-19 (ZIUPGT).

V ŽIVO:
Vabljeni k spremljanju 25. izredne seje Državnega sveta, ki jo vodi predsednik DS RS Alojz Kovšca.

Dnevni red:

1. Predlog odložilnega veta na Zakon o nujnih ukrepih na področju zdravstva (ZNUPZ), EPA 1963-VIII (št. 500-01-5/2021)

Zakon je Državni zbot sprejel na 24. redni seji 7. 7. 2021
Predlog odložilnega veta skupine državnih svetnikov s prvopodpisanim Bogomirjem Vnučcem
Poročilo Komisije za socialno varstvo, delo, zdravstvo in invalide bo objavljeno naknadno.

2. Predlog odložilnega veta na Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o nalezljivih boleznih (ZNB-D), EPA 1975-VIII (št.

Državni svetnik Tomaž Horvat na dogodku, posvečenem 30-letnici samostojne Slovenije

Državni svet RS
11.07.2021 21:21 (Jul 11, 2021)

Državni svetnik Tomaž Horvat se je 10. Julija 2021, na Križu pri Trstu, udeležil dogodka, posvečenemu 30-letnici samostojne Slovenije in obletnice odlikovanja predsednika RS Boruta Pahorja Ribiškemu muzeju Tržaškega primorja. 

Društvo Heraldica Slovenica praznuje 30 let delovanja.

Državni svet RS
10.07.2021 21:36 (Jul 10, 2021)

Društvo Heraldica Slovenica praznuje 30 let delovanja. Slovesnosti Društva se je v Mestnem muzeju Ljubljana udeležil tudi predsednik Državnega sveta, g. Alojz Kovšca in kot častni gost ob predsedniku Društva Heraldica Slovenica, g. Aleksandru Hribovšku, nagovoril navzoče. 

Foto: Zofija Hafner

Alojz Kovšca slavnostni govornik na Cesarskem vrhu

Državni svet RS
10.07.2021 16:36 (Jul 10, 2021)

Predsednik Državnega sveta RS Alojz Kovšca se je v soboto, 10. julija 2021, udeležil 8. spominskega pohoda na Cesarski vrh nad Logatcem, kjer je bil tudi slavnostni govornik.


Foto: Zofija Hafner

Sprejem makedonske veleposlanice

Državni svet RS
08.07.2021 18:40 (Jul 08, 2021)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je v malem parlamentarnem salonu sprejel veleposlanico Republike Severne Makedonije, Nje. eksc. Suzano Zelenkovsko.

Foto: Milan Skledar

30. obletnica sprejema Brionske deklaracije

Državni svet RS
07.07.2021 17:38 (Jul 07, 2021)

Ob 30. obletnici sprejema Brionske deklaracije je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor priredil posebno slovesnost v počastitev in ohranitev zgodovinskega spomina na prelomne dogodke pred 30 leti. 

Slavnostni govorniki na svečanosti ob 30. obletnici sprejema Brionske deklaracije so bili Milan Kučan, tedanji predsednik Predsedstva Republike Slovenije, dr. Dimitrij Rupel, tedanji minister za zunanje zadeve Republike Slovenije, in Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije. Slovesnosti se je udeležil tudi predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca.

Veliko pozornosti prednostnim nalogam predsedovanja Slovenije Svetu EU

Državni svet RS
07.07.2021 17:29 (Jul 07, 2021)

Državni svetniki so na zadnji, 42. redni seji pred parlamentarnimi počitnicami obravnavali predlog Zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah, ki pa ga niso podprli. Podrobno so se seznanili tudi s programom šestmesečnega predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije s prednostnimi nalogami predsedovanja in pozvali Vlado, da se ponovno opredeli do projekta »Oskrba s pitno vodo Obale in Krasa« v luči zagotavljanja pitne vode za celotno območje slovenske Obale, Krasa in Brkinov.

Na seji so se državni svetniki podrobno seznanili z dopolnjenim predlogom Zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah (ZAvMS-B), ki ga je glede na prvotni predlog že dopolnil Odbor Državnega zbora za kulturo. Gre za usklajevanje z nekaterimi zakoni in predpisi drugih držav članic o opravljanju avdiovizualnih storitev in za odpravo nekaterih pomanjkljivosti, ki so se pokazale pri izvajanju veljavnega zakona ter zagotovitev še večje jasnosti in določnosti zakonskih določil. Državni svetnice in svetniki so na seji D

42. redna seja Državnega sveta

Državni svet RS
07.07.2021 12:30 (Jul 07, 2021)

Danes ob 13. uri vabljeni k spremljanju 42. redne seje Državnega sveta RS, na kateri bodo državne svetnice in državni svetniki med drugim podali vrsto pobud in vprašanj, obravnavali bodo tudi Šestmesečni program predsedovanja Republike Slovenije Svetu Evropske unije s prednostnimi nalogami predsedstva v drugi polovici leta 2021, Predlog Mnenja k Predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah ter Predlog Mnenja k Predlogu zakona o dopolnitvi Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja.  

Slovesnost ob 170-letnici s podelitvijo 53. nagrad Gospodarske zbornice za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

Državni svet RS
07.07.2021 09:44 (Jul 07, 2021)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je v Poletnem gledališču Studenec pri Dobu, 6. junija 2021, udeležil slovesnosti ob 170-letnici Gospodarske zbornice Slovenije, kjer so 53. podelili nagrade Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. 


Foto: Milan Skledar

Pobuda za razpravo o problematiki COVID-19 in iskanje optimalnih rešitev za naprej

Državni svet RS
06.07.2021 15:33 (Jul 06, 2021)

Po izteku epidemije COVID-19 je smotrno narediti pregled nad njenimi posledicami na najpomembnejših družbenih področjih in analizirati ukrepe, ki so bili  sprejeti, ter na podlagi različnih stališč poiskati predloge rešitev in usmeritve za naprej za obdobje po COVID-19.

Prav tako analiza sprejetih ukrepov lahko privede do oblikovanja izhodišč strategije, kako bi bilo smotrno ravnati ob morebitni ponovitvi epidemije. Razviti sistem IJS omogoča signifikanten dvig kvalitete v obvladovanju epidemije, zato je pomembno, da s tem sistemom/orodjem seznanimo predvsem strokovne službe, pa tudi javnost. Sistem je namenjen slovenskim in evropskim ministrstvom za zdravje. Način dela bo analiza in predstavitev raznih pogledov z znanstveno-strokovnimi pristopi, kar bo omogočalo odločevalcem boljšo osnovo za bodoče ravnanje.

Video in foto: Milan Skledar /S-tv

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj