NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

PRENOS V ŽIVO: 37. redna seja Državnega sveta
Razpravljali o demografskem skladu in zakonu o pokojninskem in invalidskem zavarovanju
Poslanica Državnega sveta ob slovenskem kulturnem prazniku
Novoletno voščilo predsednika Državnega sveta Alojza Kovšce: Povezani zmoremo več. Vse dobro v 2021!
Javna razprava za opredelitev na občinskih svetih do osnutka pokrajinske zakonodaje podaljšana za štiri mesece
Zapustil nas je dolgoletni državni svetnik dr. Franc Vodopivec
36. redna seja Državnega sveta
Poslanica predsednika DS Alojza Kovšce ob 30-letnici plebiscita za samostojno Slovenijo in ob dnevu samostojnosti & enotnosti
Prenos V ŽIVO - 20. izredna seja Državnega sveta
Državni svetniki zaradi čimprejšnje uveljavitve ukrepov PKP8 niso podprli predloga odložilnega veta
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2021
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Razpravljali o demografskem skladu in zakonu o pokojninskem in invalidskem zavarovanju

Državni svet RS
24.02.2021 18:37 (pred 5 dnevi)

Ljubljana, 24. februar 2021 – Državni svetniki so danes na 37. redni seji obravnavali drugo obravnavo predloga Zakona o nacionalnem demografskem skladu ter predlog sprememb Zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju. Seznanili pa so se tudi s Sedmim poročilom o položaju romske skupnosti v Sloveniji.


Državni svet je obravnaval dopolnjen predlog Zakona o nacionalnem demografskem skladu (ZNDS), ki ga je v obravnavo Državnemu zboru predložila Vlada RS. Državni svetniki so se seznanili z rešitvami predlaganega zakona, ki predvideva preoblikovanje Slovenskega državnega holdinga (SDH) v Nacionalni demografski sklad (NDS) ter koncentracijo lastništva in upravljanja naložb Republike Slovenije na enem mestu. Ureja se torej prenos naložb Republike Slovenije, Slovenskega državnega holdinga, Kapitalske družbe pokojninskega in invalidskega zavarovanja, Družbe za upravljanje terjatev bank, Družbe za svetovanje in upravljanje in Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje v lastništvo NDS,

PRENOS V ŽIVO: 37. redna seja Državnega sveta

Državni svet RS
23.02.2021 14:39 (pred 6 dnevi)

Na 37. redni seji Državnega sveta RS bodo državne svetnice in državni svetniki med drugim poleg številnih pobud in vprašanj obravnavali tudi Predlog Mnenja k Predlogu zakona o nacionalnem demografskem skladu (ZNDS), Predlog Mnenja k Predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju (ZPIZ-2I) in Poročilo o delu Državnega sveta v letu 2020.

PRENOS V ŽIVO:

Poslanica Državnega sveta ob slovenskem kulturnem prazniku

Državni svet RS
07.02.2021 14:46 (Feb 07, 2021)

Državni svet se je letos zaradi izrednih epidemioloških razmer odločil, da obeleži slovenski kulturni praznik malo drugače kot sicer. V posebni video oddaji so državne svetnice in svetniki podali svoja razmišljanja, vtise in javno podelili svoje najljubše verze našega največjega poeta Franceta Prešerna. Svojevrstnemu “prešernovanju” so se tokrat odzvali dr. Branka Kalenić Ramšak, mag. Peter Požun, Tomaž Horvat, Tone Hrovat, Branko Šumenjak in Franjo Naraločnik, Dušan Strnad pa se je kot državni svetnik in župan Občine Ivančna Gorica na svojstven način poklonil velikanu Josipu Jurčiču, saj je leto 2021 tudi Jurčičevo leto.

Poezija Franceta Prešerna v sebi skriva toliko zakladov, da bomo kot narod iz njenega izvira lahko znanjaželjno pili, dokler bomo obstali, pa je ob prazniku poudaril predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca. Prav zato smo si za izziv letošnjega praznovanja izbrali motiv politične sporočilnosti Prešernovih pesmi in misli. Prešernovo razmerje do pravičnosti, poštenja, z

Državni svetniki zaradi čimprejšnje uveljavitve ukrepov PKP8 niso podprli predloga odložilnega veta

Državni svet RS
04.02.2021 11:20 (Feb 04, 2021)

Državni zbor je na 57. izredni seji, 3. februarja 2021, sprejel Zakon o dodatnih ukrepih za omilitev posledic COVID-19 (ZDUOP), EPA 1638-VIII. Navedeni zakon sodi v kategorijo zakonov, s katerim se želi omiliti posledice oziroma zmanjšati negativne učinke epidemije COVID-19 za državljane in gospodarstvo, zato je pomembno, da čim prej stopi v veljavo.

Predlog, da Državni svet odloči o tem, ali bo zahteval od Državnega zbora, da o zakonu ponovno odloča, je podala Komisija za gospodarstvo, obrt, turizem in finance z namenom pospešitve postopka uveljavitve zakona, ne glede na sprejeto odločitev Državnega sveta.

Državne svetnice in svetniki so to točko obravnavali na 21. izredni seji, 4. februarja. Predlog odložilnega veta pričakovano ni dobil zadostne podpore, saj je bil večinski interes državnih svetnikov predv

Prenos v živo: 21. izredna seja Državnega sveta Republike Slovenije

Državni svet RS
04.02.2021 08:53 (Feb 04, 2021)

Na 21. izredni seji Državnega sveta RS bodo državne svetnice in državni svetniki na predlog Komisije za gospodarstvo, obrt, turizem in finance odločali o Predlogu odložilnega veta na Zakon o dodatnih ukrepih za omilitev posledic COVID-19 (ZDUOP), EPA 1638-VIII.

Dnevni red:

1. Predlog odložilnega veta na Zakon o dodatnih ukrepih za omilitev posledic COVID-19 (ZDUOP), EPA 1638-VIII

- Zakon (ZDUOP) je Državni zbor sprejel na 57. izredni seji 3. 2. 2021
- Predlog odložilnega veta Komisije za gospodarstvo, obrt, turizem in finance   
- Stalisce Interesne skupine lokalnih interesov
- Predlog zahteve Državnega sveta za ponovno odločanje Državnega zbora o zakonu  

Žalna seja ob smrti poslanca Državnega zbora Franca Kramarja

Državni svet RS
03.02.2021 14:21 (Feb 03, 2021)

Predsednik Državnega sveta, g. Alojz Kovšca se je v veliki dvorani Državnega zbora udeležil žalne seje ob smrti poslanca Državnega zbora Franca Kramarja.

Foto: Milan Skledar, Skledar TV 

Poslanci Državnega zbora upoštevali predloge Državnega sveta in Branka Tomažiča. Novele zakona o davku na tonažo niso podprli

Državni svet RS
27.01.2021 17:20 (Jan 27, 2021)

Na podlagi odložilnega veta o noveli zakona o davku na tonažo, ki ga je na 19. izredni seji sprejel Državni svet, je predlagatelj veta, državni svetnik Branko Tomažič danes v Državnem zboru uspešno zagovarjal veto in zakona tudi velika večina poslancev v Državnem zboru ni podprla.


Kot je v obrazložitvi podaril državni svetnik Branko Tomažič, zakonska novela ne naslavlja bistvene vsebine, ki bi dolgoročno zagotavljala obstoj slovenskega ladjarstva. To niso zgolj rešitve povezane s shemo državnih pomoči davka na tonažo, ampak tudi sprejem zakonskih določb, ki bi zagotavljale razvoj pomorskega šolstva in usposabljanje ustreznega kadra. Zakon bi torej moral vsebovati določilo, na podlagi katerega bi bili upravljavci posadke upravičeni do državne pomoči le, če imajo pomorščaki na upravljanih ladjah možnost izobraževanja in usposabljanja, če je zagotovljeno zaposlovanje pomorskih kadetov na krovu plovil ter če bodo pripravniki lahko izpolnili pogoje za pridobitev strokovnega naziva. Prav t

Sprejem veleposlanika Japonske v Republiki Sloveniji Nj. eksc. gospoda Hiromichija Matsushimo

Državni svet RS
27.01.2021 12:03 (Jan 27, 2021)

Predsednik Državnega sveta, g. Alojz Kovšca je v malem parlamentarnem salonu sprejel veleposlanika Japonske v RS, Nj. eksc. gospoda Hiromichija Matsushimo.

Pričenjemo s predstavitvami pokrajinskega svežnja na občinskih svetih

Državni svet RS
26.01.2021 13:14 (Jan 26, 2021)

Velenje, 26. januar 2021


Na zadnji seji Državnega sveta smo v želji, da bodo imele lokalne skupnosti dovolj časa, da pripravijo poglobljene odzive na obsežen osnutek pokrajinske zakonodaje, ki jo je za Državni svet pripravila strokovna skupina pod vodstvom dr. Boštjana Brezovnika, in da podajo tudi končno soglasje k osnutku, podaljšali javno razpravo do 1. julija letos.

K temu so botrovale še izredne razmere zaradi epidemije novega koronavirusa. Prva v nizu načrtovanih predstavitev je bila na Občini Tržič, prva večja predstavitev med mestnimi občinami pa na Mestni občini Velenje.

Velenjski mestni svetniki in občinsko vodstvo z županom Petrom Dermolom na čelu so se temeljito pripravili na obravnavo te točke. Nabor pripomb, dopolnil in kritik je izhajal predvsem iz naslova dosedanjih skupnih aktivnosti na področju premogovniške regije in SAŠA statistične regije. Po daljši konstruktivni razpravi mestnih svetnikov, strokovne občinske službe, katere mnenje je predstavila Andreja Katič, ter

Javna razprava za opredelitev na občinskih svetih do osnutka pokrajinske zakonodaje podaljšana za štiri mesece

Državni svet RS
20.01.2021 18:55 (Jan 20, 2021)

Tako so obravnavali Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o prijavi prebivališča, ki je v drugi obravnavi. Predlog novele, katere cilj je skrajšati postopke preverjanja prijav začasnega ali stalnega prebivališča, je državni svet podprl, saj ureja ključno vprašanje, ki se je v preteklosti izkazalo za problematično, tj. vprašanje fiktivnih prijav prebivališča, in ureja stalno prijavo prebivališča za posameznike, ki prebivajo v domovih starejših občanov.

Podprli so tudi Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o gospodarskih družbah. Državni svet sicer predlaga, da se v nadaljnjem postopku sprejemanja predloga zakona razmisli o

36. redna seja Državnega sveta

Državni svet RS
20.01.2021 10:00 (Jan 20, 2021)

Ob 13h že zdaj vabljeni k spremljanju 36. redne seje @DrzavniSvet, ki jo bo vodil predsednik @AlojzKovsca.

Na seji, ki bo potekala V ŽIVO na https://drzavnisvet.si/ in @skledar_tv bo tudi predstavitev prednostnih nalog predsedovanja Portugalske Svetu EU od 1. 1. do 30. 6. 2021.

Portal Državnega sveta praznuje prvi rojstni dan

Državni svet RS
14.01.2021 09:04 (Jan 14, 2021)

V Državnem svetu si ves čas prizadevamo, da ste dobro seznanjeni z delom naših državnih svetnic in svetnikov. Prav zaradi tega smo natanko pred letom dni vzpostavili nov multimedijski portal www.drzavnisvet.si.

Na portalu lahko spremljate seje Državnega sveta v živo, pa tudi posvete in druge pomembne dogodke, na katerih sodeluje ali jih organizira Državni svet. Poleg pobud in vprašanj državnih svetnikov, zakonodajnih iniciativ, zahtev za odložilni veto in presoj ustavnosti, smo aktivni v vseh segmentih slovenske družbe, o vlogi Državnega sveta in svetnikov v tem širokem družbenem procesu, pa vas redno obveščamo preko novic in mnenj oz. strokovnih pogledov naših svetnic in svetnikov.

Zelo pozitivne odzive dobivamo tudi s terena, kjer smo pogosto in prijazno vabljeni na lokalne dogodke, ki se jih z veseljem udeležujemo. Čeprav nam je leto prekrižalo mnoge načrtovane aktivnosti zaradi epidemije nove koronavirusne bolezni COVID-19, smo se trudili po najboljših močeh, da smo kljub strogim v

Na obisku v Državnem svetu predstavnika dijakov in študentov

Državni svet RS
13.01.2021 13:13 (Jan 13, 2021)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je sprejel predsednika in podpredsednika Študentske organizacije Slovenije (ŠOS), Klemna Perana in Andreja Pirjevca, ki sta mu predstavila zaskrbljujoč socialni položaj mladih v Sloveniji v času epidemije COVID-19. Zato so v Študentski organizaciji Slovenije pripravili predlog Zakona za urejanje položaja študentov in ga predstavili tako predsedniku Državnega zbora Igorju Zorčiču kot predsedniku Državnega sveta Alojzu Kovšci. V prihodnjih tednih nameravajo zanj iskati široko podporo pri vseh poslanskih skupinah ter zainteresiranih deležnikih. Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je izrazil zaskrbljenost nad težko situacijo, v kateri so se znašli slovenski dijaki in študentje. Državni svet bo problematiko obravnaval prednostno in že v fazi pred vložitvijo v parlamentarno proceduro. V želji, da se predhodno pripravi analiza stanja in potreb, javnost seznani z predlaganim naborom rešitev ter vključi kar se da širok nabor deležnikov, pa bo predlaga

Predsednik Komisije za mednarodne odnose in evropske zadeve na srečanju predsednikov odborov za evropske zadeve

Državni svet RS
11.01.2021 15:50 (Jan 11, 2021)

Predsednik Komisije za mednarodne odnose in evropske zadeve Bojan Kekec se danes v imenu Državnega sveta udeležuje Srečanja predsednikov odborov za evropske zadeve, ki poteka v okviru portugalskega predsedovanje Svetu EU.

Srečanje je s pozdravnim nagovorom začel Eduardo Ferro Rodrigues, predsednik portugalskega parlamenta. V nadaljevanju sta udeležence nagovorila tudi Luis Capoulas Santos, predsednik Odbora za evropske zadeve v portugalskem parlamentu in Roberta Metsola, prva podpredsednica Evropskega parlamenta.

Prisotni so se seznanili z bistvenimi odločitvami, ki jih je v četrtek 7. 1. 2021 sprejela predsedniška Trojka COSAC. Dogovorili so se o osnutku programa LXV COSAC in orisom 35. polletnega poročila.  

Augusto Santos Silva, portugalski zunanji minister, je predstavil prioritete portugalskega predsedovanja pod geslom „Čas za rezultate: pravično, zeleno in digitalno okrevanje“. Program predsedstva je usmerjen v pet glavnih področij, ki so v skladu s cilji strateške agende E

Zapustil nas je dolgoletni državni svetnik dr. Franc Vodopivec

Državni svet RS
11.01.2021 13:55 (Jan 11, 2021)

V 90. letu starosti nas je zapustil prof. dr. Franc Vodopivec, dolgoletni državni svetnik, aktivni član Državnega sveta v 1. in 2. mandatu.  Franc Vodopivec je bil tudi kot državni svetnik zavezan svojemu življenjskemu poslanstvu, da skozi povezovanje in sodelovanje na različnih družbenih področjih prispeva k dobrobiti ljudi in človeštva.

Prof. dr. Franc Vodopivec je več kot šest desetletij deloval v metalurški stroki, kjer je pustil velik pečat, tako v industriji kot v akademskem svetu, v katerem je usmerjal svoje znanstveno in strokovno delo k povezovanju teh dveh segmentov družbe. Pomembno je vplival na razvoj metalurške industrije, saj je zagovarjal in utemeljeval številne in potrebne spremembe, ki so se izkazale za nujne in nepogrešljive pri razvoju slovenske in jugoslovanske metalurgije. Tako je imel odločilen vpliv pri nekaterih investicijah v jeklarstvu in proizvodnji aluminija ter predvsem znanstvenem razvoju kovinskih materialov.Ko je leta 1990 postal direktor Inštituta za ko

Državni svet RS
06.01.2021 13:42 (Jan 06, 2021)

Ko se tako z vrha oziram nazaj na to težko leto, ne morem mimo tega, da je naša knjiga letos rasla počasneje. Zapisale so se tanjše stranice, ponekod na mestih malce pomečkane. Tudi knjiga je bila bolna, novi virus je pustil svoj grozeč pečat na njenih straneh. V dneh osame in strahu smo se s knjigo pogosto obrnili vase. Čas iskanja rešitev za izhod iz krize, čas samospraševanja in poglobljenih razmišljanj, je dragocen čas in knjiga najboljša učiteljica za življenje. Ko takole premišljujem, si želim, da bi bili že zdaj z mano in ob meni. Da bi pokramljali o sebi in svetu … Sedim na »čarobni gori« znanja, visoko nad temnimi oblaki, ki so zajeli ves svet, ne le našo domovino, in vidim prihajajoče sonce na obzorju.

Novoletno voščilo predsednika Državnega sveta Alojza Kovšce: Povezani zmoremo več. Vse dobro v 2021!

Državni svet RS
30.12.2020 16:19 (Dec 30, 2020)

Spoštovani državljanke in državljani Republike Slovenije,

ob izteku izrednega korona leta nam želim položiti na srce, da nikoli, res nikoli, nobenemu narodu ni bilo postano z rožicami neko daljše obdobje. Pridejo preizkušnje, kot te letos, takšne in drugačne, ki jih zmoremo premagati edino skupaj. Tudi po COVID -19 pride čas za okrevanje, ko bomo morali na novo popraviti vse, kar nam je bolezen podrla v naši skupnosti - naj gre za medsebojne odnose, naj gre za premagovanje gospodarske in socialne krize, povrnitev zdravja …

Ostanite pogumni, dobronamerni, humani, solidarni, strpni – prihaja čas, ko bomo spet lahko zrli v skupno prihodnost z optimizmom, ne več s strahom. Povezani zmoremo več. Vse dobro v 2021!

Državni svet v želji, da čim prej stopi v veljavo zadnji protikoronski paket pomoči, ni izglasoval veta

Državni svet RS
30.12.2020 16:01 (Dec 30, 2020)

Državni zbor je na 55. izredni seji 29. decembra 2020 sprejel Zakon o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19 (ZIUPOPDVE), EPA 1557-VIII. Zakon je v obliki zakonodajnega predloga v obravnavo Državnemu zboru po nujnem postopku predložila Vlada. Predlagani zakon sodi v kategorijo zakonov, s katerim se želi omiliti in odpraviti posledice in vpliv nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) na področje gospodarstva, dela in delovnih razmerij, socialnega varstva ter zdravstvenega varstva, zato je pomembno, da čim prej stopi v veljavo.

Predlog, da Državni svet odloči o tem, ali bo zahteval od Državnega zbora, da o zakonu ponovno odloča, je bil podan s strani Komisije za gospodarstvo, obrt, turizem in finance z namenom pospešitve postopka uveljavitve zakona. Po daljši in kritični razpravi so državni svetniki z 29 glasovi proti in 3 glasovi za zavrnili predlog odložilnega veta na sedmi paket protikoronskih ukrepov, prav tako so zavrnili predlagani ama

Prenos V ŽIVO - 20. izredna seja Državnega sveta

Državni svet RS
30.12.2020 10:37 (Dec 30, 2020)

Danes ob 13. uri bodo na 20. izredni seji Državnega sveta na predlog Komisije za gospodarstvo, obrt, turizem in finance državne svetnice in državni svetniki odločali o predlogu odložilnega veta na Zakon o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19 (ZIUPOPDVE), EPA 1557-VIII.


Več na http://www.ds-rs.si/?q= dogodki/20-izredna-seja- drzavnega-sveta-republike- slovenije.

Vabljeni k spremljanju 20. izredne seje  V ŽIVO tukaj

Poslanica predsednika DS Alojza Kovšce ob 30-letnici plebiscita za samostojno Slovenijo in ob dnevu samostojnosti & enotnosti

Državni svet RS
23.12.2020 17:10 (Dec 23, 2020)

Spoštovani državljanke in državljani Republike Slovenije in vsi tisti rojaki, ki Slovenijo nosite v srcu izven naših meja ...

Vsi se zavedamo, da se nobena sprememba, naj bo še tako pomembna in usodna, ne zgodi čez noč. Niti ne po naključju. Da imamo svojo državo, da živimo v lastni domovini, to ni bilo nikdar samoumevno. Uresničitev tisočletnih sanj, rezultat napetih in negotovih zgodovinskih trenutkov slovenske osamosvojitve, je proces, ki je tlel na naših tleh - na slovenski grudi, več rodov in generacij. Tudi v času največjih pritiskov, agresije in podjarmljenja, smo Slovenke in Slovenci tiho v sebi čutili, da bo prišel ta prešerni dan. In res, 23. decembra 1990 se nas je 1.289.369 sorojakov odločilo, da želimo živeti v samostojni in neodvisni državi. Tako radostni, složni, poenoteni in združeni smo Slovenke in Slovenci pokazali sebi in svetu, da smo in bomo obstali kot narod s svojo lastno državo, ki je suveren in neodvisen v svojem odločanju in ki se zna in zmore kosati z drugim

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj