NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Pojasnilo Državnega sveta kot odziv na kritike z družbenih omrežij
Izjava tedna: Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta
Državni svet na obisku pri porabskih Slovencih v Monoštru
Delegacija državnega sveta danes na obisku v Porabju
Izjava predsednika Državnega sveta, Alojza Kovšce med delovnim obiskom v Porabju.
Končni predlogi zakonodajnih rešitev za ustanovitev pokrajin
Napoved obiska Državnega sveta v Porabju
V ŽIVO: »Načelo delitve oblasti – (samo)omejevanje, vzajemni nadzor in medsebojno sodelovanje«
Delovno srečanje na Območni Obrtno-podjetniški zbornici Trbovlje
33. redna seja Državnega sveta RS - Omogočiti bo treba hitrejše črpanje in večjo učinkovitost porabe evropskih sredstev
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sprejem veleposlanika Španije v Republiki Sloveniji

Državni svet RS
22.10.2020 18:33 (pred 4 dnevi)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je 22. oktobra 2020, v malem parlamentarnem salonu, sprejel veleposlanika Španije v Republiki Sloveniji, Nj. eksc,. gospoda Juana Arísteguija.

Foto: Milan Skledar

Državni svet RS
20.10.2020 10:36 (Oct 20, 2020)

Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta: Kako dosledno se upošteva pravila glede nošenja mask in merjenja distance, to še naprej prepuščam presoji javnosti. Odločno stojim za tem, da nas edino preventivni ukrepi ščitijo pred katastrofalnimi posledicami epidemije koronavirusa. Deležen sem bil pogroma na družbenih omrežjih, ker sem za potrebe spominske fotografije snel zaščitno masko. Res je, krivdo priznam, sem politik, ki si je za fotografiranje, snel masko. A večjo nevarnost za zdravje predstavljajo politiki, ki si jo za fotografiranje nadanejo.

Izjava tedna: Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta

Državni svet RS
20.10.2020 10:08 (Oct 20, 2020)

»Kako dosledno se upošteva pravila glede nošenja mask in merjenja distance, to še naprej prepuščam presoji javnosti. Odločno stojim za tem, da nas edino preventivni ukrepi ščitijo pred katastrofalnimi posledicami epidemije koronavirusa. Deležen sem bil pogroma na družbenih omrežjih, ker sem za potrebe spominske fotografije snel zaščitno masko. Res je, krivdo priznam, sem politik, ki si je za fotografiranje, snel masko. A večjo nevarnost za zdravje predstavljajo politiki, ki si jo za fotografiranje nadanejo.«

Pojasnilo Državnega sveta kot odziv na kritike z družbenih omrežij

Državni svet RS
19.10.2020 16:15 (Oct 19, 2020)

Kritike na družbenih omrežjih, ki so se pojavile zaradi objave foto reportaže z delovnega obiska delegacije Državnega sveta v Porabju, 16. oktobra 2020, se nanašajo na nekaj fotografij, na katerih so posameznice in posamezniki, med njimi tudi predsednik Alojz Kovšca, brez zaščitnih mask.

Naj poudarimo, da se je na delovnem obisku pri porabskih Slovencih v Monoštru uporabljalo zaščitne maske in razkuževalo roke skladno s priporočili NIJZ, četudi na Madžarskem nošenje zaščitnih mask ni bilo obvezno, prav tako smo se zadrževali v krajih brez doslej zabeleženih okužb s COVID-19.

Nastale fotografije v Hiši jabolk, na katerih udeleženci ne nosijo zaščitnih mask, so bile posnete zaradi avtentičnosti predstavitev dejavnosti sortirnice sadja in izobraževanj za lokalne kmete zgolj za spominski album, ne za objavo. Žal je pri tem prišlo do neljube napake s strani uradnega fotografa Državnega sveta Milana Skledarja in njegove STV, ki jih je pomotoma in brez soglasja Državnega sveta objavil na druž

Državni svet na obisku pri porabskih Slovencih v Monoštru

Državni svet RS
17.10.2020 12:04 (Oct 17, 2020)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je z delegacijo mudil na delovnem obisku v Porabju, kjer se je med drugim srečal z zagovornico Slovencev v madžarskem parlamentu Eriko Köleš Kiss in predsednikoma obeh krovnih organizacij tamkajšnje avtohtone slovenske narodne skupnosti. Sogovorniki so bili mnenja, da je položaj Slovencev v Porabju iz leta v leto slabši, mladi se izseljujejo ter iščejo delo in karierne priložnosti najpogosteje v sosednji Avstriji, prav zato potrebujejo pomoč matične države Slovenije bolj kot kadar koli doslej. Čeprav se zaradi epidemije zapirajo vrata in meje, moramo poskrbeti, da se dialog in vez z manjšino ne pretrgata, je izpostavil predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca. Kovšca je ob tej priložnosti še podal pobudo, da bi v prihodnosti zamejci imeli svojega predstavnika v Državnem svetu ter bi na ta način tesneje in redneje vzpostavljali odnose z matično domovino.

Delegacijo Državnega sveta, v kateri sta bila med drugim tudi državni svetnik Željko Vogrin

Izjava predsednika Državnega sveta, Alojza Kovšce med delovnim obiskom v Porabju.

Državni svet RS
16.10.2020 13:30 (Oct 16, 2020)

Predsednik državnega sveta Alojz Kovšca se danes z delegacijo mudi na delovnem obisku v Porabju, kjer se bo med drugim srečal z zagovornico Slovencev v madžarskem parlamentu Eriko Köleš Kiss in predsednikoma obeh krovnih organizacij tamkajšnje avtohtone slovenske narodne skupnosti.

Izjava predsednika Državnega sveta, Alojza Kovšce med delovnim obiskom v Porabju:

Delegacija državnega sveta danes na obisku v Porabju

Državni svet RS
16.10.2020 10:44 (Oct 16, 2020)

Predsednik državnega sveta Alojz Kovšca se bo danes z delegacijo mudil na delovnem obisku v Porabju, kjer se bo med drugim srečal z zagovornico Slovencev v madžarskem parlamentu Eriko Köleš Kiss in predsednikoma obeh krovnih organizacij tamkajšnje avtohtone slovenske narodne skupnosti.

Delegacija državnega sveta, v kateri je med drugim še državni svetnik Željko Vogrin, bo obisk začela v Monoštru, kjer bo obiskala generalni konzulat Slovenije, Slovenski kulturni in informativni center Lipa ter uredništvo časopisa Porabje in Radia Monošter.

Popoldan se bodo ustavili še na Gornjem Seniku, kjer imajo na programu ogled Hiše jabolk ter Küharjeve spominsk

Delovno srečanje na Območni Obrtno-podjetniški zbornici Trbovlje

Državni svet RS
15.10.2020 21:14 (Oct 15, 2020)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je 15. oktobra 2020, v Trbovljah srečal s člani Območne Obrtno-podjetniške zbornice Trbovlje.

Foto: Zofija Hafner

33. redna seja Državnega sveta RS - Omogočiti bo treba hitrejše črpanje in večjo učinkovitost porabe evropskih sredstev

Državni svet RS
14.10.2020 18:23 (Oct 14, 2020)

Današnja 33. redna seja Državnega sveta RS je minila v znamenju predlaganih sprememb državnega proračuna za prihodnji dve leti in poročila Varuha človekovih pravic. Ta je v svojem poročilu ponovno izpostavil več pomanjkljivosti sistema, na katere je opozarjal tudi že Državni svet.

Državni svet se je po uvodnih pobudah in predlogih državnih svetnikov, seznanili s prednostnimi nalogami predsedovanja Zvezne republike Nemčije Svetu EU v času od julija do konca decembra letos.

V nadaljevanju so državni svetniki podprli predlog sprememb državnega proračuna za leto 2021 in predlog proračuna za 2022. Ob tem so dodali, da se Državni svet zavzema za izboljšanje črpanja evropskih finančnih sredstev z zadnje finančne perspektive 2014–2020 v smislu hitrosti črpanja in večje učinkovitosti porabe sredstev. Občine si namreč želijo infrastrukturnih projektov z dodano vrednostjo, ki bodo zagotavljali izboljšanje življenja v občini. Črpanje finančnih sredstev v letih 2021 in 2022 je zato ključnega pomen

Napoved obiska Državnega sveta v Porabju

Državni svet RS
14.10.2020 12:55 (Oct 14, 2020)

V petek, 16. oktobra 2020, se bo predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca z delegacijo mudil na DELOVNEM OBISKU v Porabju.

Ob tej priložnosti bodo najprej obiskali Generalni konzulat RS ter Slovenski kulturni in informativni center Lipa v Monoštru, sledi obisk uredništva časopisa Porabje in Radia Monošter, popoldan pa bodo obiskali Hišo jabolk ter Küharjeve spominske hiše na Gornjem Seniku.

Vljudno vabljeni na IZJAVO ZA MEDIJE, ki bo 16. oktobra 2020 ob 11.15, v Slovenskem kulturnem in informacijskem centru Lipa, v Monoštru.

DELEGACIJA:Na delovnem srečanju bodo poleg predsednika Državnega sveta Alojza Kovšce prisotni še: državni svetnik Željko Vogrin, veleposlanik RS na Madžarskem Robert Kokalj, generalna konzulka v Monoštru Metka Lajnšček, vodja kabineta predsednika DS Zofija Hafner, sekretarka za mednarodne odnose DS Lilijana Žurman, zagovornica Slovencev v madžarskem parlamentu Erika Köleš Kiss, predsednica Zveze Slovencev na Madžarskem Andrea Kovács in predsednik Državne slovenske s

Srečanje najviših predstavnikov treh vej oblasti pri predsedniku republike

Državni svet RS
13.10.2020 21:28 (Oct 13, 2020)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je 13. oktobra 2020, v Predsedniški palači v Ljubljani, udeležil srečanja najvišjih predstavnikov treh vej oblasti, ki je potekalo pri predsedniku Republike Slovenije, Borutu Pahorju.

Foto in video: Milan Skledar /S-tv

V ŽIVO: »Načelo delitve oblasti – (samo)omejevanje, vzajemni nadzor in medsebojno sodelovanje«

Državni svet RS
13.10.2020 10:23 (Oct 13, 2020)

V živo iz predsedniške palače


Končni predlogi zakonodajnih rešitev za ustanovitev pokrajin

Državni svet RS
09.10.2020 22:55 (Oct 09, 2020)

V dvorani Državnega sveta se je zadnjič sestala strokovna skupina za pripravo obsežnega svežnja pokrajinske zakonodaje. Predsednik Državnega sveta RS AlojzKovsca se je zahvalil vodji, dr. Boštjanu Brezovniku in vsem strokovnjakom za njihov izjemen doprinos. Za boljši pregled opravljenega dela je nastal nov zbornik.

Foto in video : Milan Skledar /S-TV

Koncert ob 70-letnici društva in 20-letnici festivala

Državni svet RS
03.10.2020 22:18 (Oct 03, 2020)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je s soprogo Stanko, 3. oktobra 2020, v okviru 20. Kulturnega poletnega festivala Studenec 2020, v cerkvi Sv. Lenarta na Krtini, udeležil zaključnega koncerta ob 70-letnici kulturnega društva Miran Jarc iz Škocjana pri Domžalah in 20-letnici festivala z naslovom: Glasbeno popotovanje.

Nagovor predsednika DS RS ob ob 70-letnici društva in 20-letnici festivala

Video in foto: Milan Skledar /S-tv

O pokrajinah in njihovi vlogi na 18. Nomotehničnih dnevih

Državni svet RS
01.10.2020 10:00 (Oct 01, 2020)

Inštitut za primerjalno pravo in Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani sta v okviru 18. nomotehničnih dnevov priredila okroglo mizo o tem, kaj prinaša nov osnutek pokrajinske zakonodaje, katerega proces priprave zakonodajnih podlag za ustanovitev pokrajin koordinira Državni svet. Dr. Boštjan Brezovnik, ki je vodil omizje, je izpostavil problem financiranja, zlasti pa pri tem opozoril na pojav konstantnih tenzij med državo in občinami glede zagotavljanja potrebnih finančnih sredstev.

Na podlagi zadnjih ocen je moč natančno oceniti zgolj prvo fazo procesa, to je vzpostavitev pokrajin in dvotirni upravni sistem, ki naj bi stopil v veljavo s 1. januarjem 2023.  Pokrajine bi za začetek delovanja oziroma za postopni prenos nalog in pristojnosti potrebovale po zadnjih ocenah 176 mio evrov. Kako bi to uredili nomotehnično, to sta predstavila dr. Albin Igličar in dr. Gorazd Trpin. Cilj pokrajin je učinkovito in bolj smiselno družbeno upravljanje, sta bila nazorna v svoji diskusiji ter dodala,

Nagovor predsednika Državnega sveta Alojza Kovšce na strokovnem posvetu "Invazivne tujerodne vrste v gozdovih"

Državni svet RS
24.09.2020 21:09 (Sep 24, 2020)

Spoštovani udeleženke in udeleženci posveta, ki nas tokrat spremljate na daljavo,

Cenjeni razpravljavke in razpravljavci,

Poseben pozdrav vodji projekta LIFE ARTEMIS dr. Maartenu de Grootu,

in doc. dr. Primožu Simončiču, direktorju Gozdarskega inštituta Slovenije


strokovni posveti so postali dobrodošla stalnica aktivnosti Državnega sveta oz. drugega doma slovenskega parlamenta, prav zato sem vesel in počaščen, da danes v naših prostorih gostimo Gozdarski inštitut Slovenije z namero, da preko strokovne diskusije javno spregovorimo o vplivu tujerodnih invazivnih vrst na okolje, zdravje ljudi in gospodarstvo. Tokrat bomo imeli v fokusu tujerodne invazivne vrste v naših gozdovih.

Obsežna mednarodna trgovina in potovanje ljudi sta v zadnjih stoletjih bistveno spremenila razvoj človeštva. Izmenjava izdelkov in surovin je ljudem omogočila napredek in razvoj. A v zadnjih desetletjih smo priča razmahu svetovne trgovine in vse večji dostopnosti različnih oblik transporta. Prenašanje vrst med drž

V živo: STROKOVNI POSVET: INVAZIVNE TUJERODNE VRSTE V GOZDOVIH – medsektorski izzivi in priložnosti pri njihovem upravljanju

Državni svet RS
24.09.2020 09:55 (Sep 24, 2020)

24. 9. 2020 - 10:00
dvorana Državnega sveta Republike Slovenije, Šubičeva 4, Ljubljana
VABILO IN PROGRAM POSVETA

PRENOS V ŽIVO se prične ob 10.00 URI tukaj)

9:30 – 10:00 Registracija in prihod

10:00 – 10:10 Pozdravni nagovor
- Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta Republike Slovenije

10:10 – 11:25 • LIFE ARTEMIS - Osveščanje, usposabljanje in ukrepanje za invazivne tujerodne vrste v gozdu - dr. Maarten de Groot, Gozdarski inštitut Slovenije
- Informacijski sistem Invazivke: zgodnje obveščanje o invazivnih tujerodnih vrstah - dr. Nikica Ogris, Gozdarski inštitut Slovenije
- Izkušnje z zgodnjim obveščanjem in hitrim odzivanjem na tujerodne vrste v projektu LIFE ARTEMIS - Jana Kus Veenvliet, Zavod Symbiosis
Akcijski načrt za obvladovanje invazivnih tujerodnih rastlin v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib – Sonja Rozman, Zavod Republike Slovenije za varstvo narave
- Invazivne tujerodne vrste in gozdarstvo - Marija Kolšek, Zavod za gozdove Slovenije

11:25 – 11:55 Odmor 

46. seja Komisije Državnega sveta za socialno varstvo, delo, zdravstvo in invalide

Državni svet RS
23.09.2020 16:25 (Sep 23, 2020)

Na 46. seji Komisije Državnega sveta za socialno varstvo, delo, zdravstvo in invalide so 23. septembra 2020, v dvorani Državnega sveta pozornost namenili predlogu zakona o dolgotrajni oskrbi, ki je v javni razpravi.

Svoja stališča in pripombe do tega zakonskega predloga so predstavili Srebrne niti - združenja za dostojno starost, Zveza društev upokojencev Slovenije, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Zveza svobodnih sindikatov Slovenije in seveda Ministrstvo za zdravje. Seje se je namreč udeležil tudi minister za zdravje, Tomaž Gantar.

Video in foto: Milan Skledar/S-tv

V živo: Predlog zakona o javni oskrbi v javni razpravi

Državni svet RS
23.09.2020 11:12 (Sep 23, 2020)

Prenos v živo:

Slovesna podelitev priznanj XVIII. nagradnega natečaja Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu

Državni svet RS
22.09.2020 22:20 (Sep 22, 2020)

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je 22. septembra 2020 nagovoril navzoče na slovesni podelitvi priznanj XVIII. nagradnega natečaja Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu za diplomska, magistrska in doktorska dela na temo Slovencev v zamejstvu in po svetu.

Video in foto: Milan Skledar /S-tv

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj