Članek
TRGOVINA IN STORITVENA DEJAVNOST

Trgovina in storitvena dejavnost v novem okviru ekonomije krožnega gospodarstva ima povsem drugačen status do kupcev, proizvajalcev živilskih in neživilskih produktov, trgovine in logistike.

Objavljeno Jan 09, 2023

Trgovina v Sloveniji: 

a)      Živilski produkti

Živilski produkti članov EcoSynergy Systema morajo upoštevati sanitarno in higiensko zakonodajo Republike Slovenije, organizacijski status proizvajalca, kvaliteto produktov, shranjevanje in distribucijo, rok uporabe, reklamacije in ostalo.

EcoSynegy System nudi organizacijsko, finančno in svetovalno podporo, platformo za medsebojno povezovanje in delovanje, oceno zadovoljstva uporabnikov s proizvajalcem živilskih produktov in ne prevzema odgovornosti za produkte, ki jih člani monetizirajo in medsebojno izmenjujejo.  

Kontrolo kvalitete in storitve živilskih produktov opravljajo člani EcoSynergy Systema z ocenjevalno aplikacijo ponudnika. 

Online nakupi živilskih produktov potekajo ˝videno-kupljeno˝. 

Link: Spletna trgovina ESS – živilski produkti + Obrazec za prodajo/sharing in monetizacijo produktov v EcoSynergy Systemu

b)      Neživilski produkti

Neživilski produkti članov EcoSynegry Systema morajo upoštevati tehnične, proizvodne in regulatorne zakone Republike Slovenije, servisne in garancijske obveze, sanitarne, varnostne uredbe in ostalo.  

EcoSynegy System nudi organizacijsko, finančno in svetovalno podporo, platformo za medsebojno povezovanje in delovanje, oceno zadovoljstva uporabnikov s proizvajalcem neživilskih produktov in ne prevzema odgovornosti za produkte, ki jih člani monetizirajo in medsebojno izmenjujejo.  

Kontrolo kvalitete in storitve neživilsikih produktov opravljajo člani EcoSynergy Systema z ocenjevalno aplikacijo ponudnika. 

Online nakupi neživilskih produktov potekajo ˝videno-kupljeno˝. 

Link: Spletna trgovina ESS – neživilski produkti Obrazec za prodajo/sharing in monetizacijo produktov v EcoSynergy Systemu

c)      Najem/sharing produktov

Produkti v najemu/sharingu nove ekonomije krožnega gospodarstva so dobavljivi v distribucijskih, zastopniških ali ostalih enotah proizvajalca v Sloveniji, direktno ali online in z globalno logistiko tudi v drugih državah sveta. 

Link: Spletna  trgovina ESS – najem/sharing produktov + Obrazec za prodajo/sharing in monetizacijo produktov v EcoSynergy Systemu

Storitvena dejavnost v Sloveniji: 

Storitvena dejavnost članov EcoSynergy Systema mora izpolnjevati strokovne, zakonske in regulativne zakone Republike Slovenije oziroma zakone države v kateri je prisoten EcoSynergy System.

EcoSynegy System nudi storitveni dejavnosti organizacijsko, finančno, računovodsko, nabavno, kadrovsko, pravno in svetovalno podporo, itn., spremlja zadovoljstvo in ocenjevanje  strank storitvene dejavnosti in ne prevzema reklamacij za opravljene storitve. 

Opravljanje storitvenih dejavnosti poteka ˝videno-kupljeno˝. 

Popuste za vsako vrsto storitvene dejavnosti določa ponudnik storitvene dejavnosti v dogovoru z EcoSynergy Systemom. 

Link: Seznam storitvenih dejavnosti (kontaktni podatki)+ Obrazec za prodajo/sharing in monetizacijo produktov v EcoSynergy Systemu

#trgovinainstoritvenadejavnost #ostalo