Članek
Sedaj je pravi čas, da začnete razmišljati o nakupu bazena
Objavljeno Jan 09, 2015

Karbonsko-keramični bazeni Compass

Začetek novega leta je pravi čas, da se odločite za izpolnitev želje po nakupu in vgradnji bazena.

Želja po bazenu se ponavadi pojavi v mislih vsakega posameznika. Veliko jih hitro zaključi, da bazen ni za njih, saj nimajo časa in volje graditi ter skrbeti za bazen.

Vendar je tehnika in tehnologija na področju bazenov ter bazenske tehnike napredovala, tako da je sodobna realnost precej drugačna od preteklih predstav.

Nekdaj dolgotrajna, večmesečna vgradnja, z velikimi količinami betonskih del ter razkopanim dvoriščem, se je do danes precej skrajšala. V kolikor se odločite za kalupne modele s keramičnimi jedri, poteka vgradnja preprosto, učinkovito in hitro. Od začetka del do konca tako mine dva tedna, pri tem pa ne potrebujete nobenih betonskih del. Da vam vgradnjo dodatno pospešimo, se lahko odločite za montažno bazensko strojnico, opremljeno v naši delavnici, po vaših željah.

Tako lahko, po strokovni hitri vgradnji, uživate v bazenu in vseh dodatnih dejavnostih, ki jih nudi, k sebi pa povabite svoje najbližje in najdražje. Doma preživeti dnevi ne bodo nikoli več enaki, če vam jih bogati lastna, domača obala.

Vas zanimajo verjetno najlepši in najbolj vzdržljivi bazeni? Več o njih si lahko preberete tukaj.