G Z

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Zoran Vujčić - covid19, 5G, Bill Chip Gates, ...
5G, mikročipi, vojska in Bill Gates
Slovenci ena bolj egalitarnih skupnosti s povišanim narcisizmom
Svet "epidemiologov"
Rad bi živel brez nagobčnika, tako da oprosti, stari, svoboda pa to
Verjamemeži
Za neuke "sociopate"
Mešanje pojavnosti in umrljivosti - zavajanje in laganje Dajane Babič
Slovenci v puberteti
Plandemija
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
December 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Rad bi živel brez nagobčnika, tako da oprosti, stari, svoboda pa to

G Z
04.12.2020 08:29 (pred 1 dnevi)

V preteklih letih je, predvsem zaradi priljubljenosti družbenih omrežij, postalo praktično nemogoče voditi debato, ki temelji na podatkih, dejstvih in znanosti. Velika večina uporabnikov teh omrežij sicer razume njihove omejitve, vendar vseeno dajejo preveč moči posameznikom, ki ponujajo tisto, kar bi ljudje želeli slišati.

Tisti, ki so ujetniki glorifikacijskega tobogana všečkov in digitalne podobe, so začeli pridigati o svobodi. Maske niso več maske, ampak nagobčniki. 
Ko se je začelo decembra 2019 bolj resno govoriti o SARS-CoV-2, je velika večina ljudi, vlad in politikov to jemala kot kitajski problem. Nekaj, kar je daleč, nekaj, kar se nas ne tiče. Priznati je treba, da je imela kitajska komunistična oblast precej učinkovito kampanjo cenzuriranja in nadzora pretoka informacij. Tu pa tam je bilo mogoče dobiti uvid v to, kar se je dejansko dogajalo v provinci Hubej, in k temu so pripomogla ravno družbena omrežja. 

Znanstveniki in zdravniki po svetu so bili zaskrbljeni, bolezen je bil

Svet "epidemiologov"

G Z
03.12.2020 10:12 (pred 2 dnevi)

Skrivni laboratoriji, vladne zarote, čudežna, a skrbno skrita zdravila, velik svetovni načrt za zmanjšanje populacije, stranski učinki 5G – teorije zarot, povezane z boleznijo covid-19, se širijo kot požar in med ljudmi povzročajo še več nelagodja. Glavni krivci. Družbena omrežja, kvazi-strokovnjaki, v veliki meri (spletni) zvezdniki in drugi vplivneži – žal pa tudi nekritični posamezniki. Čeprav lastniki platform, kot sta Facebook ali YouTube, trdijo, da se borijo proti pojavom lažnih novic, je koronavirus še en test, na katerem so zaenkrat padli.

Če ste uporabnik družbenih omrežij, kot so Facebook, Instagram, YouTube, TokTok, Twitter in ostalih, potem ste do zdaj že zagotovo opazili precej dezinformacij, povezanih s koronavirusom in nekaj izjemno priljubljenih in razširjenih teorij zarote.

Začelo se je z idejo, da so novi koronavirus razvili v skrivnem kitajskem laboratoriju. Od tukaj naprej se ta teorija razcepi na dva dela. Na tisto, da jim je virus "pobegnil" iz laboratorija in ti

Zoran Vujčić - covid19, 5G, Bill Chip Gates, ...

G Z
02.12.2020 07:55 (pred 4 dnevi)

Ker se še vedno pojavljajo mnenja, ki niso v nikakršni povezavi z realnostjo in znanostjo, ter pri nas nihče ne zna povedati bolje, sem se odločil vsem dvomljivcem podati tuje mnenje. 

Zoran Vujčić, profesor na Hemijskom fakultetu u Beogradu, napisao je odličan tekst u kojem se osvrnuo na zablude koje kruže Srbijom, a tiču se koronavirusu.

Teorije zavere i lažne vesti jako su opasne i mogu nas navesti na nerazumno ponašanje, koje nam može ugroziti i zdravlje. Pandemija koronavirusa postala je plodno tlo za širenje besmislenih i neproverenih glasina u koje ljudi lako poveruju, jer nude jednostavno objašnjenje pojave koja je dosta složena i dosta konfuzna.
Upravo o tome je na svom Fejsbuk nalogu pisao redovni profesor Hemijskog fakulteta Zoran Vujčić – nudeći stručno objašnjenje brojnih dezinformacija na koje nailazimo na interentu. 

Njegove objave prenosimo u celosti:

“Osećam se poraženo. I dalje ima idiota koji negiraju postojanje virusa, hvataju se za statistike da dokažu kako je sve izm

Verjamemeži

G Z
01.12.2020 09:26 (pred 4 dnevi)

Ko v šoli sediš na ušesih, si "šprical" pouk ali pa samo učil "na pamet", ker je to menda zaželjeno in bogme, tudi nagrajeno ... s 5-kami. Ampak, kje je že šola, mar ne. 

Ljudje pa pozabljivi.- Verjamemo, da nam lahko skozi nosno votlino vstavijo čip v možgane. Pri biologiji v OŠ smo se naučili telesne zgradbe, povedali smo tudi, da možgani plavajo v likvorju, so v zaprtem sistemu. Kako bi torej lahko skozi nos prišel z vatirano palčko v možgane? 

Ljudje smo pozabili, kar smo se naučili. 

- Verjamemo, da skozi maske prehaja virus, obenem pa ista maska zadrži O2 in CO2. V OŠ pri kemiji smo se seznanili z sestavo virusov (DNA in ovoj), s sestavo DNA in periodnim sistemom elementov. Imeli smo modele molekul in računali smo molske mase. Takrat je vsak vedel, da je veriga DNA in posledično virus, veliko večji kot molekula CO2 ali O2. 

Ljudje smo pozabili.

- Verjamemo, da nam bodo zato, ker nam s cepljenjem vnašajo tuje gene, sprali možgane, vnesli "tretjo vrv" DNA, da bomo

Slovenci ena bolj egalitarnih skupnosti s povišanim narcisizmom

G Z
30.11.2020 08:12 (pred 5 dnevi)

Nekaj primerov slovenskega egoizma in nepoznavanja dejstev»Maska bo vedno funkcionirala,« skeptikom odgovarja Gorazd Pretnar.Kako se začnejo terorije zarote? Z objavo na spletu, brez predloženih dokazov. 
»Za všečke somišljenikov na spletu so se pripravljeni junačiti z vsemi izmišljijami,« o nasprotnikih nošenja mask pravi Alojz Ihan.

Ob epidemiji novega koronavirusa so zadnje mesece naše stalne spremljevalke maske. Pred začetkom novega šolskega leta pa je med številnimi starši priporočilo NIJZ, naj otroci v šolah, ko ne bodo v razredu, nosijo maske, sprožila veliko negodovanja, nekateri so odločeni, da njihovi otroci mask ne bodo nosili.

Marsikateri starši menijo, da so maske odveč, da so poseg v svobodo posameznika in da otroci z njimi na obrazu ne pridejo do dovolj kisika. 

Mikrobiolog dr. Gorazd Pretnar na to odgovarja, da so bile narejene študije, ki so javno objavljene, v katerih so merili kisik pri ljudeh z masko in brez maske. 
»Koncentraci

5G, mikročipi, vojska in Bill Gates

G Z
28.11.2020 05:31 (Nov 28, 2020)

Ljudje, ki povsod okoli sebe vidijo "globalne zarote elit", otežujejo boj proti pojavom, kot je novi koronavirus, in celo proti že premaganim izzivom, kot so ošpice. Medtem ko po svetu še odmeva izjava Anthonyja Faucija, direktorja ameriškega državnega inštituta za alergije in nalezljive bolezni, da cepivo ne bo dovolj, da premagamo covid-19, saj se številni ne bodo cepili in ne bo dosežena čredna imunost, britanski raziskovalci platforme, kot sta Facebook in YouTube, pozivajo, naj končno ustavita širjenje lažnih novic. Dodajajo – ljudje, ki imajo družbena omrežja za vir informacij, bolj pogosto kršijo ukrepe za zajezitev covida-19.Skorajda nemogoče je te dni odpreti družbena omrežja in ne naleteti na najbolj neverjetne teorije o izvoru virusa, kontroli človeštva in pozive k "uporu diktaturi". Ta naj bi se kazala v obliki ukrepov za zajezitev covida-19. 

Novi koronavirus namreč že dolgo ni več zdravstveni izziv, dobil je politične, geopolitične razsežnosti ... predvse

Za neuke "sociopate"

G Z
27.11.2020 08:47 (Nov 27, 2020)Zgornja objava se je v več jezikih kot vihar razširila po družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Kot je razvidno iz grafike, objava namiguje, da lahko majhen koronavirus prosto prehaja skozi masko, saj ima ta preveč porozno tkanino, da bi ga lahko zadržala.

Tako preprosto sicer ni. To so razlogi, zakaj je ta objava zavajajoča in v nasprotju z znanostjo:

Ne živimo v risanki.

Zaščitne maske niso geometrijski liki, temveč obstajajo v treh dimenzijah in so sestavljene iz več slojev. Že najbolj običajna kirurška maska ima tri sloje, na primer. Zakaj je pomembno poudariti tridimenzionalnost mask? Zato, da se vidi prepletenost slojev in vlaken.Več zaščitnih slojev in posledično večja gostota tkanine pomeni več možnosti, da se je virusi oprimejo. 

Virusi tako rekoč nikoli ne potujejo sami, temveč kot del kapljic, zato je primerjava velikosti koronavirusa in poroznosti maske nesmiselna.

Respiratorni virusi, kot je novi koronavirus, se pogosto prenašajo kaplj

Slovenci v puberteti

G Z
25.11.2020 08:05 (Nov 25, 2020)

Povsod, sploh pa na družbenih omrežjih, se lahko naposlušamo o tem, kako zavajamo – od stroke do politike in medijev. Sicer vztrajna opozorila zdravnikov, ki so vse svoje poklicno življenje posvetili preučevanjem virusov, naletijo na vse več gluhih ušes. Kdo je kriv, da je tako? Zakaj imamo tak mačehovski odnos do znanosti in kam nas to lahko pripelje? V čem bi se morali zgledovati po Švedih? In zakaj je v zvezi z razvojem cepiva za covid-19 "skepsa absolutno potrebna"?

O tem smo se pogovarjali z dr. Alojzom Ihanom, zdravnikom, specialistom klinične mikrobiologije in rednim profesorjem mikrobiologije in imunologije na ljubljanski medicinski fakulteti. 

Dr. Ihan, katera so zadnja znanstvena dognanja o virusu? Kaj vemo o njegovem nastanku in kaj lahko na do zdajšnje ugotovitve predvidimo za prihodnost? 

Ni razlogov, da bi dvomili v naraven nastanek virusa SARS-CoV-2, ki je bil decembra 2019 prvič zaznan na ribji tržnici v kitajskem mestu. Prva poročila o tem, da

Slovenci in sociopatske tendence

G Z
24.11.2020 08:04 (Nov 24, 2020)


Brazilska študija

V nedavni brazilski študiji, za katero so 1600 prostovoljcev psihološko testirali in nato dodobra izprašali o tem, kako sledijo priporočila za omejevanje širjenja koronavirusa v populaciji, so raziskovalci prišli do zanimive ugotovitve.

Izkazalo se je, da je za ljudi, pri katerih je najti osebnostne značilnosti t.i. temne triade (torej narcisizma, makiavelizma in psihopatije), značilno, da bodo trivializirali tveganje za okužbo s koronavirusom. Ti ljudje si praviloma ne bodo redno umivali rok, nosili mask ali držali varno razdaljo.

Empatija vs. osebnostne motnje

Brazilski raziskovalci so najprej preizprašali 1600 prostovoljcev, ki so morali izpolniti dve vrsti vprašalnikov, s katerimi psihologi običajno merijo stopnjo empatije in tendence osebnostnih motenj. Nato so zabeležili še njihov odnos do pravil in priporočil, ki veljajo za čas pandemije.

Opazovane subjekte so nato razdelili v dve skupini.

Okoli 1200 njih se je uvrstilo v 'empatično skupino' - to so tisti, ki jim j

Razprava o epidemiji: Alojz Ihan, Gregor Knafelc, Vladimir Pirnat, Uroš Dobnikar

G Z
23.11.2020 08:28 (Nov 23, 2020)

Alojz Ihan

Predsednica Zdravniške zbornice mi je poslala prošnjo, naj odgovorim na nekaj dilem naših zdravniških kolegov, ki so jih poslali na ZZS in s katerimi sicer zelo intenzivno nagovarjajo javnost prek družbenih omrežij. Ker kolegi javnost naslavljajo kot zdravniki, ki se ne strinjajo z mnenji »uradne stroke« (t.j. pristojnih specialistov, ki se ukvarjajo s covid-19, medtem ko so kolegi iz drugih strok), v javnosti nastaja vtis, da medicinska stroka ne ve, kako se odzivati na epidemijo. To zelo škoduje prizadevanjem za preventivno obnašanje ljudi, saj se zaradi narave covid-19 večina ljudi ne čuti neposredno ogroženih in so pripravljeni »investirati« v preventivo, če jim vsaj medicinska stroka, ki ji ljudje (še vedno) zaupajo, zna sporočiti prepričljive razloge. Nenavadna sporočila kolegov pa so neredko tako strokovno protislovna, da ob asistenci klikanja željnih medijev, v javnosti sprožijo dvom v medicinsko stroko, pristojni specialisti pa tudi ostanejo brez besed. Ne zato, ke

Maske so popolnoma neuporabne, ni dokazov, da bi bile učinkovite!

G Z
22.11.2020 00:02 (Nov 22, 2020)

Tako v svoji objavi trdi Dajana Babić. Ali je to res?

Dokaz, da maske delujejo. 

70 raziskav o uspešnosti mask pri preprečevanju širjenja okužb

Kdo je dr. Roger Hodkinson ...

Nevaren za Canado ...

Dajana Babić 0 : GZ 20

Ko so otroci pametnejši od Tegnella - ŠVEDSKA

G Z
21.11.2020 23:33 (Nov 21, 2020)

Mladi Švedi se prebujajo ...

Mike Yeadon in njegove strokovne napake

G Z
21.11.2020 22:30 (Nov 21, 2020)

Lahko bi pisal in razlagal, kot to počne "naravno zdravje", ki v vsak svoj zapis nameče vse manipulacije s spleta, pa ne bom. Podal bom dejstva, ocenite sami.

Težave zanikovalcev covid19 in Mike Yeadona

Tule ...

Manipulacije ...

So razvpitemu eksperimentu na severu Evrope šteti dnevi?

G Z
21.11.2020 09:41 (Nov 21, 2020)

Zadnji podatki Evropskega centra za preprečevanje in obvladovanje bolezni (ECDC) kažejo, da 14-dnevna incidenca okužb na sto tisoč prebivalcev v zadnjih dveh tednih na Švedskem znaša 564,9 okužb, kar je precej več kot na Finskem (54,5), Norveškem (153,1) in Danskem (263,1), a bistveno manj kot v Sloveniji (939,8).

Ko gre za 14-dnevno incidenco smrti zaradi covid-19 na sto tisoč prebivalcev, je ta na Švedskem (2,6) precej višja kot na Danskem (0,7), Finskem (0,2) in Norveškem (0,3), a je hkrati bistveno manjša kot v Sloveniji (12,7). Medtem ko nekateri tuji mediji Norveško in Finsko že izpostavljajo kot tisti državi, ki jima je kljub relativno odprtemu gospodarstvu in družbenemu življenju uspelo zajeziti hitro širjenje okužb in naraščanje števila smrti, pa se zdi, da so se na Švedskem znašli pred pomembno prelomnico.

Švedska na pomembni prelomnici

S prihodnjim torkom namreč nameravajo v največji skandinavski državi po številu prebivalcev uvesti prve omejitve zbiranja od začetka epidemije

Čehi ne ukinjajo mask, ponovno jih uvajajo

G Z
20.11.2020 10:31 (Nov 20, 2020)

Dajana Babič po svoji navadi blodi, laže in zavaja.

Maske obvezne ...

Zaostrovanje ukrepov na Češkem

Branko Gaber, kdaj boš tem idiotizmom naredil konec?

Dr. Matej Tušak: “Epidemija nam kaže, da smo skrenili s poti in vzgajamo egoistične ter narcisistične ljudi”

G Z
20.11.2020 08:19 (Nov 20, 2020)

Prof. dr. Matej Tušak na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti predava psihologijo športa in psihologijo. Predava tudi na tujih univerzah. Aktivno sodeluje v procesu psihične priprave športnikov na tekmovanja. Je tudi vodja psihološkega dela mednarodnega projekta @life, ki skrbi za preventivo na področju soočanja s stresom in zdravega načina življenja, avtor več knjig in znanstvenih člankov s področja psihologije.

V prvem delu intervjuja smo se z dr. Tuškom pogovarjali o psihologiji ljudi v času epidemije in o ozadju ukrepov za njeno omejevanje. 

Smo v času epidemije covid 19, očitno največje zdravstvene krize te generacije. V kolikšni meri smo prebivalci zahodnih družb blagostanja psihološko zreli za tovrstne družbene izzive?

Ob poslušanju komentarjev se zdi, da sploh nismo zreli. Da smo na stopnji neandertalca, da so se pred 2000 leti ljudje, kljub temu, da so imeli manj znanja, obnašali bolj racionalno. Ampak v resnici pa je stanje verjetno zelo podobno, kot bi bilo kadarkoli pr

Janez Tomažič, infektolog: "Splošno nošenje mask deluje kot cepljenje."

G Z
19.11.2020 08:21 (Nov 19, 2020)

 


Znanost že pozna odgovore na nekatera ključna vprašanja o covidu-19. Zdaj tako vemo, kako kužen je novi koronavirus.

Vemo tudi, kdaj ga okuženi že širi, čeprav še nima bolezenskih znakov. Vsak dan sproti pa smo pred novimi dilemami. Koliko časa naj traja izolacija? Ali se z novim koronavirusom lahko okužimo večkrat? Na vprašanja odgovarja infektolog Janez Tomažič z Infekcijske klinike v Ljubljani. In zakaj pravi, da splošno nošenje mask deluje kot cepljenje?

Podatki kažejo, da se virus zelo hitro širi. Raste tudi število tistih, ki potrebujejo zdravljenje v bolnišnici. Kljub temu pa nekateri menijo, da virus ni več tako nevaren, kot je bil v prvem valu. 
To je samo vtis. Novi koronavirus sodi med RNA viruse, ki so nagnjeni k spreminjanju. Vendar prav novi koronavirus na srečo ni nagnjen k velikim in hitrim mutacijam. To je dobro glede izdelave cepiva. Za zdaj je tudi minilo še premalo časa, da bi se virus lahko bistveno spremenil.

O novem koronavirusu imamo zdaj že

David Icke, Alex Jones, Mike Adams

G Z
18.11.2020 09:23 (Nov 18, 2020)

Kdo in kaj so? Komu nasedajo Slovenci?

David Icke

Kontroverzni Britanec David Icke je imel na družbenem omrežju Twitter nekaj manj kot 400.000 sledilcev. Platformo je letos uporabljal predvsem kot megafon za razširjanje izmišljenih informacij o pandemiji bolezni covid-19 oziroma o novem koronavirusu.

David Icke je bil po analizi britanske neprofitne organizacije za boj proti sovražnemu govoru na spletu CCDH glavni krivec za razmah lažnih novic o pandemiji koronavirusa. David Icke je bil po analizi britanske neprofitne organizacije za boj proti sovražnemu govoru na spletu CCDH glavni krivec za razmah lažnih novic o pandemiji koronavirusa. Foto: YouTube / Posnetek zaslona 

Icke je bil v začetku leta eden prvih, ki so trdili, da koronavirus SARS-CoV-2 ne obstaja in da simptome bolezni covid-19 v resnici povzročajo mobilna omrežja pete generacije 5G. Absurdno trditev, katere razpečevanje se je čez poletje vendarle nekoliko umirilo, so v spletnih skupnostih, ki so nasprotovale uvedbi omrežja

Mešanje pojavnosti in umrljivosti - zavajanje in laganje Dajane Babič

G Z
17.11.2020 08:12 (Nov 17, 2020)

Trditve v knjigi Mateje Černič. "Tako v laični kot v strokovni javnosti je močno zasidrano prepričanje o tem, da smo s cepivi (natančneje, s precepljenostjo večinskega dela populacije) izkoreninili ali vsaj pomembno zmanjšali pojavnost nalezljivih bolezni. Ali, če čisto nič drugega, omilili resnost bolezni. Cepljenje naj bi bilo primarni ali celo edini dejavnik zmanjšane umrljivosti in določenih bolezni … Pojavnost sama po sebi nam o bolezni kot taki ne pove prav ničesar (stopnja umrljivosti nam pove vsaj to, kako smrtonosna je, kar je precej bistven podatek) … " Iz zgornjih podatkov je jasno razvidno, da cepljenje ni igralo prav nikakršne, niti minimalne vloge pri zmanjšanju umrljivosti zaradi ošpic. Prav pri vseh kategorijah je umrljivost upadla za več kot 99% oz. za 125-161-krat že pred uvedbo rutinskega cepljenja. Trditi ali namigovati, da je cepljenje igralo kakršnokoli vlogo pri zmanjševanju umrljivosti zaradi ošpic, je navadna laž.« (str. 75-104)

Že skozi celotno zgodovino ceplj

"Nikoli nismo rekli, da uporaba mask ni koristna"

G Z
16.11.2020 03:17 (Nov 16, 2020)

"Nikoli nismo rekli, da uporaba mask ni koristna"
Intervju z Margaret Ann Harris, predstavnico Svetovne zdravstvene organizacije

Pol leta po tem, ko je Svetovna zdravstvena organizacija razglasila pandemijo novega koronavirusa, smo se z njeno predstavnico v Ženevi pogovarjali o ugotovitvah v povezavi s tem virusom, pa tudi o dvomih in vprašanjih, ki jih sproža.

Ob začetku šolskega leta je Slovenijo nekoliko razburilo navodilo, da morajo v šolah vsi otroci nositi maske. Kakšna so priporočila Svetovne zdravstvene organizacije?

Pripravili smo ločene smernice za otroke, stare od 5 do 12 let, in jih je težko primerjati s starejšimi otroki. 15-letnik je zelo drugačen od petletnika. Za starostno skupino od 12 do 18 let veljajo enaka priporočila kot za odrasle, torej da nosijo maske v zaprtih prostorih in jih uporabljajo tako kot odrasli. Mlajše otroke pa je treba najprej temeljito poučiti in jih tudi nadzirati. Ne smemo jim preprosto nadeti mask in jih pustiti, da se znajdejo. Marsikaj mora

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj