gverilski upornik Mihael Bellis je nekdanji župnik in oče, ki je do smrti izstradal svojega otroka!

Objavil/a G Z, dne 2021-01-25 ob 02:37:07

Miran Plohl oz. Mihael Bellis (Foto: Facebook)

Mihael Bellis, z rojstnim imenom Miran Plohl, je ista oseba, o kateri so se mediji pred leti dodobra razpisali. Okrožno državno sodišče je namreč proti njemu in njegovi partnerki vložilo zahtevo za preiskavo zaradi suma povzročitve smrti iz malomarnosti. Christian Plohl Dornik, njun desetmesečni sin, je leta 1997 umrl v ljubljanskem kliničnem centru. Kriva naj bi bila starša, ki sta ga izstradala in ga kljub vidnim bolezenskim znakom nista pravočasno odpeljala v bolnišnico.

Že včeraj smo poročali o Mihaelu Bellisu, ki po vzoru partizanske gverile po Sloveniji pošilja navodila za sesutje vlade, NIJZ-ja, UKC-jev, policijskih postaj in centrov sedežev političnih strank, TV centrov po Sloveniji ter še nekaterih drugih, skritih lokacij. Na dan pa zdaj prihajajo še nekatere podrobnosti o samooklicanem “inteligentnem in edinstvenem vodji” vseslovenskega upora ter o njegovi družini, ki ima na grbi kar pestro preteklost.

Naj Christian počiva v miru do svojega vstajenja v telesu, v katerega ne bo nihče več posegal z agresivnimi metodami,” je zapisala mati nesrečnega otroka, Ivica Plohl Dornik. Ta je namreč štiri mesece po sinovi smrti izdala knjigo z naslovom Iz pekla v raj. Knjigo naj bi zapisala po sinovem nareku in to že leta 1995, dokončala jo je ravno na dan njegovega spočetja. Januarja 1997 je taisti otrok umrl, in sicer zaradi podhranjenosti in pomanjkanja beljakovin. Po besedah Dornikove, se je po tem, ko so ji diagnosticirali kožnega raka, seznanila z metodo, kako s spremembo prehrane premagati bolezen. Odločila se je za alternativno življenje, prišla je v “mavrični svet, v hišo ljubezni in optimizma.” Leta 1987 je ustanovila Elis, center za novo kakovost življenja. Potem je spoznala frančiškana, “čudovitega duhovnika Mirana Plohla. Sčasoma je njun odnos prerastel v ljubezen, Plohl pa je zapustil duhovniški stan in se poročil z Dornikovo. Ko je zanosila njunega tretjega otroka Christiana, sta starša spoznala, da Plohl ni njegov oče, pač pa je bil Christian spočet od Svetega duha, tokrat naj bi bil oče, po njunih besedah, sam Bog.

(Vir: Elis-center.com)

Otrok umrl tudi zato, ker ga mati ni takoj odpeljala na infekcijsko kliniko
Po smrti Christiana, je skrušena mati o njem povedala, da je bil radosten otrok. Povedala pa je tudi, da se je izogibala različnim preiskavam, ki bi mu škodile. O kakšnih preiskavah je govorila, sicer ni znano, se pa pojavljajo podatki o tem, da je otrok že prej zaradi podhranjenosti imel določene težave, mati pa ga ni želela odpeljati k zdravniku. Januarja 1997 je bil otrok sprejet na infekcijsko kliniko, nekaj dni za tem, pa je tragično umrl. Po obdukciji otroka so povedali, da so zaznali možganske krvavitve, vnetje pljuč in slabokrvnost, niso pa mogli točno določiti začetnega vzroka bolezni. Prepletala se je vrsta različnih vzrokov, ki so otroka vodili v prerano smrt, so takrat v izjavi za javnost povedali zdravniki. Mati je otroka izključno dojila, sama pa se je držala makrobiotične diete in se štirideset dni menda tudi postila. Njena krivda pa je bila tudi v tem, da otroka ni takoj odpeljala na infekcijsko kliniko, čeprav ji je dežurni zdravnik izdal napotnico.

Aimanuela Bellisai (Vir: elis-center.com)

Obtožnica proti Ivici Dornik Plohl oz. Aimanueli Bellisai
Ivica Dornik Plohl je na zatožno klop sedla leta 2005, obtožnica jo je bremenila povzročitve smrti svojega otroka iz malomarnosti. Otroku naj ne bi pravočasno zagotovila zdravniško pomoč. Dornikova se je v tem času tudi dvakrat preimenovala, najprej v Christiano Bellis, potem pa v Aimanuelo Bellisai. Obravnavo so sprva prekinili, ker je trdila, da ni prejela obtožnice – ta je bila namreč naslovljena na njeno prejšnje ime. Obravnava se je na sodišču nadaljevala v letu 2012, epilog te zgodbe pa ni znan.

Savina Atai (Foto: Twitter)

Sestra tragično umrlega Christiana je nihče drug kot Savina Atai
Zgodbe pa tukaj sploh še ni konec. Izkaže se namreč, da je Christianova sestra Savina Atai, ki je o svoji mami zapisala, da je profesionalna iskalka Boga. “Joj, nore stvari so se dogajale pri nas,” je napisala. In nadaljevala svojo pripoved o tem, kako je njena mati poslala telegrame o svoji lastni smrti. Tudi takrat devetletna Savina je bila prepričana, da je njena mamica umrla. V resnici pa je šlo le za to, da se je Dornikova preimenovala. Savina Atai sicer ni hčerka Bellisa, je pa živela skupaj z njim in mamino novo družino. O svojih izkušnjah v otroštvu je napisala tudi več knjig. Za bratovo smrt, pravi, je občutila veliko krivdo, krivdo pa ji je očitala tudi mati. Mamo je namreč nagovarjala, naj Christiana odpelje v bolnišnico, mati pa je še danes prepričana, da je prav ta kriva za smrt njenega otroka. “Kot otrok profesionalne iskalke boga, pastorka bivšega rimsko-katoliškega duhovnika in čarovnika ter sestrica malega vegetarijanca Christiana (čigar smrt so slovenski mediji in sodišče prežvekovali več let) sem marsičesa vajena. Moja koža bi bila v ponos slonom,” je povedala v pogovoru za časopis Delo. Za Delo je tudi povedala, da jo je lastna mati krivila za poskus posilstva, katerega žrtev je bila. Ko ji je zaupala, kaj se ji je zgodilo, ji je mati odgovorila, da si je ta dogodek pritegnila sama. Kakor koli že, ne moremo mimo občutka, da je Savina Atai svoje izkušnje izkoristila sebi v prid in za lasten zaslužek. To so nam potrdili tudi nekateri dobro obveščeni viri blizu nje.

Mihael Bellis (Foto: Twitter)

Bellis ženo nagovarjal, da splavi otroka
Zanimiv in zgovoren je tudi podatek, da je Miran Plohl oziroma Mihael Bellis, po poročanju nekaterih medijev, ženo nagovarjal k splavu. Imela sta namreč že dva otroka in finančne težave, saj Plohl ni bil navajen dela. Šokantno je, da nekdanji župnik sploh razmišlja o splavu, sploh pa če upoštevamo, da sta s soprogo imela Christiana za Božjega sina. Po njenih besedah naj bi jo Plohl tudi udaril, tako da se očitno ni izkazal kot čudoviti duhovnik, za kakršnega ga je imela.

(Foto: Facebook)

Sumljivi posli in čarodejstva Mihaela Bellisa
O Mihaelu Bellisu lahko povemo tudi to, da si je na Slovaškem ustanovil podjetje Elis International, preko katerega naj bi pral denar. V Sloveniji je za sabo pustil že vrsto dolžnikov, sam pa se izogiba vseh davkov. V Sloveniji je bil namreč zaveden v evidenci brezposelnih, čeprav je javna skrivnost, da je v resnici opravljal delo. Na spletu gre tudi zaslediti podjetje, ki je registrirano na njegovo prejšnje ime, Miran Plohl. Šlo naj bi za reklamni atelje. Na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani pa ima center Elis, kjer tiska letake in vizitke. Prav tam je po vsej verjetnosti natisnil letake, ki jih sedaj pošilja po Sloveniji in v katerih nagovarja k vseslovenski vstaji ter deli navodila za sesutje vlade. Po podatkih, ki so prišli od našega uredništva, naj bi sicer podjetje v Sloveniji vrsto let delovalo prek Prinboxa. S svojimi objavami in hujskanjem, naj bi si delal reklamo za lasten zaslužek. V davnih časih pa je bil Miran Plohl tudi čarodej, na Youtubu smo našli posnetek njegovega nastopa.

Shizofreni gverilec?

Po podatkih določenih virov, naj bi bil Mihael Bellis psihični bolnik, po vsej verjetnosti trpi za shizofrenijo. Ta diagnoza naj bi bila menda razvidna tudi iz njegovih pisem, ki jih namenja državnim organom. Viri pa poročajo tudi o tem,  da naj bi bil v preteklosti že obsojen nekaterih kaznivih dejanj. Če vse to drži, bi bilo morda najbolj varno, da ga nekdo pri njegovem početju ustavi, preden s svojimi shizofrenimi dejanji ne povzroči prevelike škode.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
G Z
G Z
Objavil/a 2021-01-25 02:37:07 (Jan 25, 2021)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Pravica do svojega mnenja
gverilski upornik Mihael Bellis je nekdanji župnik in oče, ki je do smrti izstradal svojega otroka!
Lekcija iz Brazilije
Teoretiki zarote Qanon izgubili vero v velikega vodjo
Nebuloze gredo dobro v denar
Ste proti Janši? Nosite maske
Se bomo prej cepili ali pocepali?
Na teorije zarot je treba odgovoriti z znanstvenimi dejstvi
Kaj je v cepivu proti covid19?
Kokakola in test za covid-19: nevarna igra avstrijskega poslanca
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2021
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj